kalıplara konulan bu böyledir denen hangi durum sizin için öyle değildir?

kalıplara konulan bu böyledir denen hangi durum sizin için öyle değildir?

Bence yatak odasında iki partner arasında kalıplar ya da sınırlar olmamalı. İki tarafta cinselliği istediği gibi özgürce yaşayıp mutlu olmalı 🥰
İlişkinin bir kalıba , yer ve mekana sığdırılması , filmde izledikleri sahneleri planlayıp hayata taşımaları ve beklentilerini yükseltmeleri bana göre ilişki şartlar ve zaman neye uygunsa anlık ve doğaçlama yaşanması taraftarıyım çünkü cinsellik umduğunu değil bulduğunu yeme sanatıdır 😂
Güzeldi 🎈🎈
Teşekkür ederim 🙏 güzel bayan 🌺🌿🌺
Cevap
32Cevap
Anal seksin cinsel yaşama dair bir zevk meselesi olmaktan çıkarılıp bir dini kalıba sokularak bir inanç meselesi haline getirilmesi bence öyle kalıba konulacak bir şey değildir.
İnsanların dini kalıpları olabilir.
Genel öyle düşünebilir. Bana göre öyle değil
Peki..
Selam gadası 🙃
Sekste aşka yer olmadığını düşünüyorum. Herkes aşık olmadığım insanla seks yapamam der. Ama hoşlandığı insana ait olmaktan da kendini geri atamaz.
Sen yapma be bürütüs 😂😂
😂😂😂
İnsanlar cinselliğin aşk ile ilgisi olduğunu sanıyor ben buna katılmıyorum. yani insan tabi ki sevdiği aşık olduğu kişiyi arzular. ama aşk ayrı cinsellik ayrı biri libido biri tamamen kalp ve duygular ile ilgilidir.
Kabul etmediklerim: "İsteğini belli eden kadın edepsizdir, yolludur." "Kocan her istediğinde verme, biraz naz yap, özlesin, yoksa sıkılır, bıkar." "Kadın açık giyiniyorsa isteklidir, kolay lokmadır, potansiyel vericidir." "Evlenmeden önce seks yapmış bir kadının evlenince aldatma olasılığı fazladır."
Güzel derleme 🎈
Geniş kalıpları sevmem. Pipimi olduğundan genç gösterir 😰
Hayır efendim benim pipim küçük değil senin kuyun çok derin 😤
Ahhh şaka bunlar şaka 😪 Şu pipi boyu meselesi baydı beni artık. Yok 15 cm yok 18 cm yok 21 yok 61 😂 pipilerin böyle sayılarla büyük veya küçük diye kalıplara ayrılması durumuna katılmıyorum 😡
Pipimist diye bir örgüt kurup küçük pipilerin maruz bırakıldığı ırkçılıkla benimle savaşmaya var mısınız küçük pipilileerrr 😤😤
Allah senin tepemden baksın ,😂😂😂😂 manyakkk
Fikir belirtiyoruz gördüğümüz muameleye bak 🥺 FARUK EMMİ sağ olsaydı benle böyle konuşamazdın 😒
Faruk emmi sağ olsa hiç konuşamazdık 😂😂
Kalpte hissedilen duygularla alakası olduğuna inanmıyorum.. Yani seks için aşka gerek yoktur..
Olsa bile binde bir insan için geçerlidir.. Kadın için de erkek için de böyledir bu durum..
Binde birlik kısımda olmam nadide insan olduğuma bir kez daha işaret 😂😂
Rol çalma.. O nadide insan bendim.. 😅
Valla bu tanımda benim ben bilmem 😄
Öyle insanlar nadide mi olmuş oluyor.. Övgü değildi ki o.. 😂
Bedeni herkesle paylaşmama bence övülecek birşeydir. Bardağın neresinden baktığınla alakalı🤗
Herkesle paylaşmak değil dediğim.. Seksin duyguları kalpten geçmiyor.. Onun kaynağı farklı..
Benim için kalbimin sevdiğiyle ilerisini düşünebilmek. Sırf gözüme güzel olduğu için o anlık ateşle yaklaşımlar benlik değil 😄 yani o kısımda yım 😄
Sadece görellikle de alakalı değil.. Ten uyumu denen bir sihirli şey var.. Aşktan bağımsız, aşktan öte.. :))
Aslında bunlar bildiğim şeyler değil tenini sevdiğime aşık oldum gittim evlendim 😂 çok da bilmiyorum yani. Başka kimseye de o ten çekimini hissetmedim
Bilmediğin şeylere bulaşma o zaman.. 😂
Ben hala o kısımdayım ama
Zaten ununu elemiş, eleğini asmışsın.. Boş ver.. 😄
He ya yaşlandım ben
Abartma o kadar da.. 😄
Yok yok bi gözüm toprkta 😂😂
Benim nerde o zaman.. 😂
Öhöm öhöm 😂😂 bilemiyorum artık
Gencecikim ben.. 😎
Maşallah 😂😂
Eywallah.. 😄
Erkeklerin seks konusunda istekli kadınların daha az istekli olduğu konusuna inanmıyorum
Bu arada soruların fazlaca ilgi çekici😎
Teşekkürler🎈
Kaç yaşındasın
Bir de hangi şehirde yaşıyorsun merak ettim
Kadınların hard seviyorum deyip soft diye yalvarmasi..
😂😂 oo ne adamsın benide güldürdün hee 😂 doğru diyorsun ama bizim orada bir laf vardır yiyemeyeceğin y. a. r. r. a. ğ. ı. n altına yatma derler 🤣🤣
@r_engarenkyollar ahahahah aynen öyle.. hepsi uçar atar ama icraate gelince kaçışlar basliyor.
Lafla peynir gemisi yürümüyor işte icraata geldimi olaylar değişir el adama acımaz valla öttürür 😂😂
@r_engarenkyollar pek acimamaktan yanayim zatenn.. :)
Sende vur diyince öldürme 😂 hayvan herif 🤣 çokta şaapmamak lazım 😂
@r_engarenkyollar ahahaha 😂 öldürmüyorum ama acımadan sertçe ve saatlerce vurabiliyorum 😇😈
Bak bunu belirtmen çok iyi olmuş 🤣 Yani öldürmem ama süründürürüm diyorsun 😂 hınzır şeyyy seni 🤣
@r_engarenkyollar fazlasıyla hem de 😂😂 süründürmek ne kelime tokatlar eşliğinde olmalı ;)
Tm sus ağzının üstüne terlik geliyor ama birazdaha konuşursan 😂😂
@r_engarenkyollar sohbetiniz çok keyifli ama ben bildirim almaktan yıldım 😂😂
Ahahah olsunn sen de dahil ol bişey olmaz 😂😂
@r_engarenkyollar ohoo susturulacaksak ne anlamı kaldı :))
Sizi aslında özel alana daha rahat konuşmaya şevklendiriyorum benim gibisi bulunmaz 😂😂 orada güzel güzel kaynaşın 😂😂
Ahahaha farketmez hoş gelirsiniz hepiniz:) kutum açık.
@Değişik_-_ çok özür dileriz gülüm haklisın farkında olmadik teşekkür ederim anlayışın icin 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
Seksi bir kalıba koymamak gerekir iki kişi başlar ve ikilisinin bosalmasiyla noktalanir. Bunu yapar iki kişi biri erkek diğeri dışı takarlar fişi bitirirler işi ey kendini bilen kişi
Erkeklerin başlatması, onların daha ön planda olması, hükmetmesi.. bence her zaman öyle olmamalı 👀
Bundan erkekte sıkılır. Kadında başlatmalı hükmetmeli kadında odak noktasında olmalı
Aynen karşılıklı bence.. hep aynı olmaması daha iyi
Seksi bilen akıllı bir erkek bu baskıyı yapmaz ki aslında partnerine. Bilir istekli gelen bir eş sevgili partner nasılda seksi başka bir boyuta taşıdığını
seks karanlıkta yapılır gibi seks yatak odasında olmalı gibi kalıpları sevmem
Kadının gırtlak yapması şart değildir, hoş da değilmiş o kadar da. 😂
Yani her iki kişininde istemediği bir durum olursa gönderirim ben. 😂 Ama benim yok😂
Filmlerdeki gibi hayal edenler var ben film gibi kaliba sokulmasına karşıyım adı üstünde film zaten.
Bir kadının pozisyonlara, orale vs karşı olup erkek sevdiği kadından bunları ister mi demesi.
Her kalip uygun
Bir cuc.. Sever olarak🙈
Sence 😊
Kalıptan kastın ney ki
Bilmem aklına ne geliyor
Ben sınır koymasını sevmem herseyiyle doyasıya zevk alacaksın
Peki senin düşüncen ney?
Burası benim sorum 😂
Artist 😂😂
Hiç değilim 😄 takip listemdekiler benim için değerlidir o yüzden bir paylaşımda bulunmadıklarımı takip etmeyi tercih etmiyorum kişisel algılamıyacağını sanıyorum
Belki bende değerli olurum artiste bak
seks bu ya seks sınır utanma çekinme asla asla olmamalıı her şey yaşanmalıı herşeyyyy
Genelde klişeler hoşuma gitmez. ya da insanların tercihlerinden dolay uğradığı yargılar.
Anında gelişen ve hemen ilişkiye girilen bir cinselligi seviyorum.
Anlik dogaclama
Ayıp ve günah kavramları
İç çamaşırı
Zaman
İlşki süresi
alta yatıp odun gibi beklenilmesinden
İlk adımı erkek atar kalıbı çok banel
seksin kendisini sevmiyorum
önce soru sormasını öğren
Peki.
Sana bir tavsiye engelle butonunu kullan bu kadar tilt olmana gerek kalmaz. Hayatı sev kendine zorlaştırma
Bu yüzden engel var kullan 😄
Şuanda fark ettim beni takip ediyormuşsun 😂 bu nasıl bir iç savaş
Hee baktın ki karşılık yok dur çirkeflik mi yapayım dedin hiç yakışmadı gerçi tanımıyorum belki de yakışıyordur. Uğraşma böyle şeylerle eğlen gitsin hoşuna gitmeyen soru ya da kullanıcıya gitme hele ki takip hiç etme. Baktın çok çıkıyor karşına engelle. Ben kimse için yorulmazdım mesela tavsiyemdir
Neden bu kadar zahmet. Bırak dengesizliğimle kalayım sen hayatına bak. Kuşlar uçuyor
Cuval gibi yatakta duran kadini
İlla oral olmamali bence
Çok haklısın insan ileri gitmeli zevkin dur durağı olmamalı
Neden
kalıp filan yok seks sextir :D
Tek biriyle ol
yataktan çıkılmalı
Sınırların oluşu
Kalıp derken
Tek tip ilişki