Prens Harry, Spare adlı kitabında bekaretini halka açık umumi bir yerde kaybetmiş olduğunu açıklamış. Halka açık yerlerde seks neden tahrik edici?

Prens Harry, Spare adlı kitabında bekaretini halka açık umumi bir yerde kaybetmiş olduğunu açıklamış. Halka açık yerlerde seks neden tahrik edici?
Halka açık yerler sence daha mı tahrik edici 😄
Teşhircilik bazı kesimlerce sevilebilir. Başkasının onu izlemesi belki ondan keyif alması bile onu etkileyip daha ateşli bir sekse davet ediyordur
Bilmem 😂
Olabilir 😀
Sen demişsin ama halka açık yerler neden tahrik edici diye demek tahrik edici 😂😂 yani sence (al bakalım uğraş şimdi)
Hahaha 😂
Güzel yerden geldin ama koskoca Prens kendini tutamadıysa tahrik edicidir diye dedim belki ne biliyon? 🤣
Cıks o zaman prens hazretleri haklı mıdır tahrik edici midir derdin. Ama sen neden tahrik edici diyorsun demek ki sende prens beyle aynı düşüncedesin. Yoksa sen ki kelimelerle oynayan kişi bunu göz ardı etmezdi 😂😂 buyrun bakalım demek ki sizce de tahrik unsuru
Ben öyle devrik ve anlam bozukluğu olan cümle kurmam 😂
Ya bırak 😄 sen gayet düzgün cümlelerle bunun tahrik unsuru olduğunu anlatmışsın zaten bende onu diyorum sen devrik cümle kurmazsın.
Evet, durumdan çıkarım yaptım işte olamaz mı? 😂
Çıkarım mı yoksa hemfikirlik mi?
Olasılık 😂
Bence nette seni daha fazla zorlamıyım
Olabilir 😂
Prens beye ve sizde açık alanda ay şey pardon hayatta başarılar 😂😂😂😂
Teşekkürler 🎈🎈
Hahaha 🤣
Ricalar 😇
Tahrik edici mi? Bence değil. Bir yerden görmüştür öyle bir şey ve içinde istek uyanmıştır. Gençler yer bulamayıp yapsınlar tamam ama olgun insanlar yapmasınlar, gençken yapacaklardı.))
Sen şimdi Prense yaşlı mı dedin? 😂
Ha o prens canım, isterse bulutların üstünde yapsın 😄
O zaten gençliğinde yapmamış mı ki
Bah hâlâ gençliği diyo, tez kellesi vurula 😂
Niye ki. Yeni mi kaybetmiş yoksa 😄
O kadar bakmadım ya 😂
Cevap
2Cevap
Açık yerde seks yapmak bana saçma geliyor.
Aaa neden? 😀
Bu Harry gerçekten histerik falan olabilir. Ne ilgi budalası adam ya
Sorma sürekli görüyorum bir yerlerde 😂
rtık teşhir daha tahrik edici eşlere baksana bilerek yapıyorlar
Birilerinin o an seni görme ihtimali ve ulaşılamama hissi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar