Gizli Üye(36-45)+1 yılsen gerçekten bir şey hissedersin ama karşındaki muhtemelen büyük ihtimalle seni önemsiyor gibi davranıp amacı seks yapmak olacak. yani düzgüne değer verene kıymet veren kaldı mı? bende sırf bir kişiye özel olayım dedim öyle bir aldatıldım ki şimdi gel de karşındakinin hislerine güven. yani sorular sorular. gerçekten tutku ile arzulayıp seni hakedeni bulmak zor. bulunca da uyumu devam ettirmek. sen biraz da ciddi kafana uyan birisiyle yapmak istiyorsun ama söyler misin bu kadar insan neden yalnızlığa sığınıyor ve anı düşünüyor. herkes kendi eliyle belki de güzel duyguları köreltti herkesin bir önyargısı var. mesela senin önyargıların çekincelerin yok mu? illa ki vardır? neler mesela bu önyargıların... burcun neydi bu arada
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbibot bile sitem ediyor bak soran aşk olsun bu neyin acımasızlığı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili güzel kardeşim ben çok okurum hayat tecrübemde çoktur bizim ülkemizin eğitim seviyesi düşüktür bilirsin ve eğitim seviyesi düşük toplumlarda bakire olmamak çok sıkıntı yaratır iyi düşün derim öncesinde. sevişmek zevk almak her bireyin hakkıdır tabiki bana abi sende çok eski kafasın diyebilirsin belki ama eski kafa değilim merak etme eşimde bakire bir kimse değildi evlendiğimizde umarım beni anlamışsındır ama bizim aramızda nadir yaşanan bir durum söz konusu idi oda aşktı ben takmadım evlendik yıllar yıllar odu fakat gerek eşimin anlatımı gerekse burada okuduklarım gerek hayat tecrübeme göre bakire olmamak sorun. ilk beraber olduğun adam ile yollarınız ayrılırsa bir mutlu son olmaz ise ondan sonra kabul görmeme (eşim yaşamış) evlensen dahi yüze geçmişi vurma sonradan erkeklerde yaşanan geçmişi kaldıramama ve geçmişi kıskanma hastalığı gibi durumlar ile karşı karşıya kalıp hayatın ömür törpüsü ne dönüşebilir ve tabi en nihayetinde bu hayat senin beden senin karar senindir ben sadece yaşanan şeylerden bahsettim o kadar neden bahsettin abi dersen daha çok genç olduğun için bak sana en ufak bir örnek kendimden ben takmadım demiştim eşimin bakire olmamasını ama eski sevgili mesaj atmıştı resmini beğenmişti eşim istemeden işte bu gibi basit bir olay nedeni ile bir sürü kavga etmiştik takmasan bile niye mjs atmış ne bu şimdi ben sana tel no değiştir sıkıntı yaşamayalım demiştim diye bir sürü tartışma işte neyse kafana bir konu takılırsa yaz cevaplarım ama özele gelmiyorum ben burada cevaplarım çekincem yoktur (iyi düşün derim son olarak)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Her insan hayatında bir şeyler kaçırıyor sanırım... kacirmis olmak önemsiz sonunda mutluluk var ise...
10 YorumlaBakirelik senin için önemli değil ise milleti boş ver önemseme kafana göre takıl. Eğer verecek olursanda ilkini verdiğin kişiyi iyi seç.
00 Yorumla
+1 yılÇok şey olmasa da keser sapını kaçırdığın bir gerçek.
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne acaba? 😅
- +1 yıl
Gözlerinin içi güldüğüne göre cevabı bulmuş olmalısın :)
+1 yılİnsanın kendi ile ikilem içinde kalması ne kötü dimi. Bu konuda sana bir şey diyemem ama öncelikle başka sorunların varsa onları çöz daha sonra siirasi geldiği zaman buns odaklan
00 Yorumla
+1 yılÇok şey kaçırıyorsun. Eğer takılmayacağın bir kavramsa takma zevkini yaşa.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Ne kaçırdın bugüne kadar olmayarak hayatında büyük bir etkisi oldu mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela bir sevgilim vardı. Bana teklif etti. İçten istesemde reddettim. Sonra başka nedenlerden ayrıldım ama hep aklımda kaldı yani o zaman onu cidden seviyordum. Yaşamak isterdim onunla.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAz daha bekle bakalım Secım gecsın bır onumuzu gorelım
00 Yorumla
+1 yılsen bilirsin demekten başka bir şey söylemmek düşmez bize
00 YorumlaDini inancı olmayan biri tamamen özgürdür onun için bir şey farketmez ama evleneceğin kişi için belki farkeder tabi evlenmek istiyosan.
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte toplumsal faktörler tutuyordu ama artık tutmayacak
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. e o zaman önce bi sevgilin olsun da gerisine bakarsın
00 Yorumla
+1 yıldevamm etmeni gerkeriren bir durum yok ver gitsin ne ssakliyacaksin da
00 Yorumla
+1 yılSen bilirsin kendi hayatın kendi bedenin
10 Yorumla
+1 yılÇok şey kaciriyorsun atla yanıma gel
00 Yorumla
+1 yılAsla evlenmeden bir şeyler yapma.
00 YorumlaBence de geresiz ameliyatı var artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılilk aşamada sanal yap veya yüzeysel seviş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Sen bilirsin tabi isteklerin ne diyorsa onu dinle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoldurmaya ne dersin iki iliski yasamamiş insanlar olarak
00 Yorumla
+1 yılDevam etme, eğlenmeyi hak ediyorsun 💪
00 Yorumla
+1 yılKendi hayatın kendi bedenin
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek istersen ben buradayım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30dan sonra bakireyim desen de inanmazlar
14 Yorumla- +1 yıl
Niye?
Cevap sahibi+1 yıl@alexdesouza34 sosyal medya çağında 30a kadar hiçbi şey yaşamayan bi kadın yok diye düşünüyor erkekler ya da 30dan sonra bakire de olsa değer vermiyor
- +1 yıl
Çok sığ bir düşünce öyle düzgün insanlar var ki değil 30, 50 yaşında bile bakire kalıyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@alexdesouza34 ne sığı mk 50 yaşında bakire olsa ne olur adam evlenmek istese 20li yaşlarda birini seçer
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiden çok zevk alırsın.
00 Yorumla Ne kaçırdığını düşünüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBüyük zevkler
Gizli Üye(25-29)+1 yılbakire kal bence cunku kimse degmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzictir gitsin ak🤣
00 Yorumla
+1 yılAnlamsız keyfine bak bakirelik önemsiz
00 Yorumla
+1 yılNe duruyosun o zaman
00 Yorumla