Cinsel Yaşam Penis görüntüsü sizin için ne kadar önemli? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bu konuda biraz takıyorum Da fikirleriniz nedir Penis görüntüsü sizin için ne kadar önemli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok önemli olduğunu sanmıyorum. Yani tipi çok acayip olmadığı sürece sorun olmaz galiba hashahss Hem yazık ne yapcan kesip atamazsın ya sonuçta hahahash 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Sorma atılmıyor ama düzeltmeye çalışıyorum 😂😅 Yorumla Soran +1 yıl İşte acayiplik ne sana göre 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok gördüğümden değil ama yani sonuçta olması gereken şeye benziyorsa sorun yok. Kalınlığı, boyu damarlı olması vb şeyler değişik olabilir tabi Yorumla Soran +1 yıl Kaç tane gördün ki Yorumla Soran +1 yıl Ya yorumunu valla çok merak ettim yazimmi sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok görmedim görmekte istemiyorum hahahsha 👀 Yorumla Soran +1 yıl Pardon ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hiç mi. Aslında sadece merak etmiştim. Okuzluk etmek istemedim😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden elin adamının şeyini görmek isteyeyim hashahs 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya elin adamı olarak düşünme herhangi bir filmde karşına çıktı ne düşünürdün gibi yani😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanalı değiştirirdim ya da gözümü kapatıp bakmazdım hasha 😂 Yorumla Soran +1 yıl Haha 😂😂o derece mi. Ben olsam bakardım vslla yalan olmasın😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek şeyine mi? Ahahha 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayor be kız şeyine 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kanalı mı değiştireyim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz erkekler kapatmazsınız zaten haahahaha Yorumla Soran +1 yıl E yani normal değilmi😂 Yorumla
Havacı27 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Estetik önemli yani. görsellik olmazsa olmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İçime alacağım yalayıp emecegim sonuçta çok önemli 5 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya aslında sertken iyide inikken tombul gibi. Aşırı taktım ya. Düzelsin diye vakum pompası bile aldım Soran +1 yıl Ben mi fazla takıyorum bilemiyorum
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence onemli 4 12 Yorumla __wolfcub__ +1 yıl Duruşu mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @__wolfcub__ duruşu boyu kalınlığı rengi Yorumla __wolfcub__ +1 yıl Damarlı olması peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @__wolfcub__ o çekici Yorumla __wolfcub__ +1 yıl Gerçekten mii o bana sanki itici gelir diye düşünüyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @__wolfcub__ hayır çok hoş bence Yorumla __wolfcub__ +1 yıl Yaş kaç peki senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @__wolfcub__ ne soracan sanal mı😂 Yorumla __wolfcub__ +1 yıl Yok sanal değil 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @__wolfcub__ kesin değildir😂 Yorumla stylafree +1 yıl O yaştan sonra önemli de olmasin Yorumla __wolfcub__ +1 yıl Hadi amaa lütfen 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok önemli olduğunu sanmıyorum. Yani tipi çok acayip olmadığı sürece sorun olmaz galiba hashahss
Hem yazık ne yapcan kesip atamazsın ya sonuçta hahahash
Sorma atılmıyor ama düzeltmeye çalışıyorum 😂😅
İşte acayiplik ne sana göre 😂
Çok gördüğümden değil ama yani sonuçta olması gereken şeye benziyorsa sorun yok. Kalınlığı, boyu damarlı olması vb şeyler değişik olabilir tabi
Kaç tane gördün ki
Ya yorumunu valla çok merak ettim yazimmi sana
Çok görmedim görmekte istemiyorum hahahsha 👀
Pardon ya 😂
Hiç mi. Aslında sadece merak etmiştim. Okuzluk etmek istemedim😅
Neden elin adamının şeyini görmek isteyeyim hashahs 😂
Ya elin adamı olarak düşünme herhangi bir filmde karşına çıktı ne düşünürdün gibi yani😂
Kanalı değiştirirdim ya da gözümü kapatıp bakmazdım hasha 😂
Haha 😂😂o derece mi. Ben olsam bakardım vslla yalan olmasın😂
Erkek şeyine mi? Ahahha 😂
Hayor be kız şeyine 😂
Kanalı mı değiştireyim 😂
Siz erkekler kapatmazsınız zaten haahahaha
E yani normal değilmi😂
Estetik önemli yani. görsellik olmazsa olmaz.
İçime alacağım yalayıp emecegim sonuçta çok önemli
Ya aslında sertken iyide inikken tombul gibi. Aşırı taktım ya. Düzelsin diye vakum pompası bile aldım
Ben mi fazla takıyorum bilemiyorum
Bence onemli
Duruşu mu
@__wolfcub__ duruşu boyu kalınlığı rengi
Damarlı olması peki
@__wolfcub__ o çekici
Gerçekten mii o bana sanki itici gelir diye düşünüyordum
@__wolfcub__ hayır çok hoş bence
Yaş kaç peki senin
@__wolfcub__ ne soracan sanal mı😂
Yok sanal değil 😄
@__wolfcub__ kesin değildir😂