Birlikte olduğumuzda az bi leke gelmişti. Başka bir gün olduğumuzda ben üstteydim leke falan gelmedi. Dün doggy denemek istedi, ittirdiğinde canım yandı devam etmedik baktım ki kan gelmiş.
3 kez birlikte olduk yani 2 sinde leke geldi. Pozisyondan dolayı mı acaba? Kızlık tam yırtılmamış olabilir mi o yüzden mi leke geldi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya bunun farklı etkenleri var partlerinin penisi büyüktür Sen aşırı darsındır Ya da ilk ilişkide tam gerçekleşmemiştir veya esnek değilsindir kuru olduğun için kılcal damar kanaması olabilir
domaltınca cok zorladıysa birden kan gelir tam yırtılma o an gercekleşmiştir büyük ihtimal
Ben kucağındayken hiç sıkıntı yok leke falan gelmemişti. Kolayda oldu. Ama farklı pozisyonda girince mi tekrar yırtıldı acaba canım baya yandı çünkü o an. Devam edemedik zaten
kucakta ya da misyonerde bacak omuza da felan sıkıntı olmaz evet domaltınca sadece bi tık sert sokabiliyor insan kalcan felan da tahrik edici ise dayanamamıştır sert olunca da can yakar
Valla canım yandı ilk ilişkide yandığı gibi. Demekki zar yırtılmadı tam anlamıyla. Ay ne zor işlermiş ya
peki kendi sert yaptı mı?
normal canım bazen 1 hafta sürüyor her ilişkide gelir azda olsa
Penisi kucuk sanirim ilk 3 4 kere girdiginde kanamasi lazimdi
Evet gelir
Canım yandı kağıt kesiği gibi sızladı o an. Devam etmek istemedim durduk baktım ki kan gelmiş :(
Pozisyondan dolayı zor bir pozisyondur
gelebiliyor tam yırtılma olmuyor bazen
E nasıl olcak bu
yani normal bişey tamamen yırtıldıktan sonra gelmez. bazi kişilerin öyle olur. bazılarının ki tek seferde yırtılır. vajinusmus varmıydı daha önce zorlama kasılma gibi bişey oldu mu?
Daha önce çok zorlandım yeni yendim vajinismusu. Kendi kendime egzersiz yaparak yendim çok şükür ama 2. kez kanayınca korktum belkide farklı pozisyon diye kastım kendimi o an bilmiyorumda canım yandı yani kağıt kesiği gibi sızladı orası. Baktım ki kan gelmiş zaten
vajinismus için kullandıgın aparatların vardır muhakkak kayganlaştırıcı surup ağrısı geçtikten sonra tekrar deneyebilirsin en küçükten en büyüğe zaten herhangi bir zorlanmanın olmadıgını görürsün artık.
Misyoner pozisyonda yapıyodum hep o aparatlarla. Zorlanmadan korkmadan yapıyorum artık ama doggy falan denemedim hiç. Dün kanadığı için hafif ağrım var şu an o yüzden denemicem ama bikaç güne denicem pozisyonda. O şekilde yeniyorum başka türlü yenemiyorum panik yapıyorum canım yanıcak diye
yani yendiysen partnerinle yapman gerekiyor. vajinusmu aparatla yenemezsin sadece psikolojikte bir olay bi taraftan
Evet korkulucak bişey yok gördüm bunu aparatları kullandıkça
yeni yeni mi başlangıç indesiniz..
Evet
vajinall demek
Gelir arkadaşım 4 kere kanadı
Ayyy ne zaman alışıcam tamamen ya..
Kendini sıkmayı bıraktığın zaman
Sıkmıyorum ki aslında çok..
Sıkıyorsun farkında değilsin
Saldırmıyorsun adama sonuçta Fantezi yok asılma yok boşalma ihtiyacı yok bilmiyorsun çünkü daha seksi
Nasıl yenicem bunu
Zamanla vücudunu tanıdıkça ona alıştıkça. Normalsin yani şu an emin ol
Yani evet daha 3 kez oldu çok yeniyim daha :/
Sıkma canını sadece rahat olmaya çalış düzelir
evlimisin yoksa sevgilin mi
Snane
ona göre bişey diyecektim. kusura bakma
Gelebilir