Cinsel Yaşam Erkekler testislerden keyif alır mı? CeydaOzerrr Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Oradan zevk alıyorlar mı? Erkekler testislerden keyif alır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben alırdım zaten çok hassas bir bölgedir derisi ince ve sinir hücrelerinin damarların çok bulunduğu bir organdır acı çektirmemek şartı ile doğru teknikler uyguladığın müddetçe zevk almayacak erkek yoktur 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl evet alırız ama oraya ne yapılması okşanması mı sıkılması mı öpülmesi mi ağıza alınması mı emilmesi mi kastın nedir tam oalrak 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. yalamayı biliyorsa ve vakum yapmayı baya zevk alırım 0 0 Yorumla
Onurrr007 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Hassas dokunuşlar yapılmak suretiyle kesinlikle alıyoruz 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. çok uğraşmaya değmez. biraz mesai yap tabi ama sonuçta asıl ilgi alaka çavuşa gösterilmeli 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Benim sevgilim tokundurtmaz fazla huylaniyor 1 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Saksıda tabiki zevk alınır 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Muazzam zevk alıyorum ben 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kendinle kıyas edebilirsin. :D 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. alır üfleyerek yala.. :D 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bnce sen bu sorunun cvpini biliyorsun 😄 0 0 Yorumla
Ğeribo Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Orada fazla his yoktur en cok his öbüründe. 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. dikkatli olmak kaydıyla. çok hassas bölge. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Alıyorlar ben emerken adeta uçuyorlar 3 1 Yorumla niceface1 +1 yıl mekan sever misin peki :) Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. kesinlikleeeeeeeeee :) <3 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ee alır tabi 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fazlasıyla 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tabii ki 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yalanmasından mı 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Alırız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Ben alırdım zaten çok hassas bir bölgedir derisi ince ve sinir hücrelerinin damarların çok bulunduğu bir organdır acı çektirmemek şartı ile doğru teknikler uyguladığın müddetçe zevk almayacak erkek yoktur
evet alırız ama oraya ne yapılması okşanması mı sıkılması mı öpülmesi mi ağıza alınması mı emilmesi mi kastın nedir tam oalrak
yalamayı biliyorsa ve vakum yapmayı baya zevk alırım
Hassas dokunuşlar yapılmak suretiyle kesinlikle alıyoruz
çok uğraşmaya değmez. biraz mesai yap tabi ama sonuçta asıl ilgi alaka çavuşa gösterilmeli
Benimkini ağzına alırsan alırım zevk a__mını si__kerim
Okşanması ve öpülmesi hoşuma gidiyor, yalanması değil ama.
Benim sevgilim tokundurtmaz fazla huylaniyor
Saksıda tabiki zevk alınır
Aşırı zevk veren bi bölge
Muazzam zevk alıyorum ben
Olmasa da olur.
Kendinle kıyas edebilirsin. :D
Bence çoğu kişi zevk alır
alır üfleyerek yala.. :D
Bnce sen bu sorunun cvpini biliyorsun 😄
Orada fazla his yoktur en cok his öbüründe.
dikkatli olmak kaydıyla. çok hassas bölge.
alır tabi almazmı seni çılgın şey :)
off hemde nasıl ya shahaha
Alıyorlar ben emerken adeta uçuyorlar
mekan sever misin peki :)
kesinlikleeeeeeeeee :) <3
Evet bence çok güzel bir zevk
hem de nasıl:)
Hayir
Ee alır tabi
Evett
Evet alırız
Evet