Cinsel Yaşam Sevişmek için hayalini kurduğunuz biri var mı? DevedekiDiken Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Varsa kim? Sevişmek için hayalini kurduğunuz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Özellikle bir kadın yok, sadece sevişmek istiyorum kim. 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Var eski sevgilim mesela sjsjs 1 8 Yorumla DevedekiDiken +1 yıl Seviştin mi daha önce onunla? Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Hayır o çok düzgün bi insandı Yorumla DevedekiDiken +1 yıl Sevişmek yamuklaştırır mı ki insanı? :) Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Şundan bahsetmek istedim o kadar düzgün bi insandı ki evlenmeden önce yapicani söyledi bu zamanda böyle adam bulmak zor Yorumla DevedekiDiken +1 yıl Anladım, peki ondan öncesinde falan sen seviştin mi biriyle? Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Hayır yapmadım sevdiğim kişiyle yapmayı bekliyorum Yorumla DevedekiDiken +1 yıl Anladım, peki hayal kurarken sık sık farklı kişiler hayal eder misin? Yoksa tek 1 mi? Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Hayal gücüm baya renklidir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var evet benı hakeden sadece benı begenen birisiyle 0 3 Yorumla DevedekiDiken +1 yıl Sevgilin falan mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevglm de var da eger baskasını begenecek olrsa ayrılcam Yorumla DevedekiDiken +1 yıl Anladım peki. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kuzenim var 5 2 Yorumla Aşian-Vassal +1 yıl Yuh Yorumla DevedekiDiken +1 yıl Yaşıt mı? Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl var ama ulaşamıyorum 0 2 Yorumla DevedekiDiken +1 yıl Kim o? Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl ünlülerden Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bir kaç tane var. 0 2 Yorumla DevedekiDiken +1 yıl Say gelsin. Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Meltem Yılmazkaya, Ezgi Mola,Scarlett Johansson, Jessica Biel, Eva Mendes ve Evangeline Lilly Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Var tabi ya olmaz mı 2 16 Yorumla DevedekiDiken +1 yıl Kim? :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi yavru işte Yorumla DevedekiDiken +1 yıl :D Peki kolay gele. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim ki sadece düşüncede kalıyor işte yiyemiyoruz Yorumla DevedekiDiken +1 yıl İmkansız biri mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İmkansız diye bsey yok da imkanlar el vermiyor. Yoksa o da beni affetmezdi🤣 Yorumla DevedekiDiken +1 yıl :D burcun boğa falan mı senin? Yüksek enerjin var :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başak burcum da maalesef enerjim boğayı aratmıyor Yorumla DevedekiDiken +1 yıl Güzelmiş :) Yazmak istersen daha özel konuşabiliriz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok senin sohbetin beni sarmıyor konuştuk daha önce Yorumla DevedekiDiken +1 yıl Demek ki konuşamamışız sarmamışsa :)) Konuşabilmiş olsak sarardı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben cinsellik konuşmam burdakilerle sapık hepsi. Çocuk çocuk seksting falan da yapamam uğraşmam öyle şeylerle Yorumla DevedekiDiken +1 yıl Daha çok merak ettim şimdi. :)) Bir merhaba yazıp engelle beni :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla DevedekiDiken +1 yıl Peki, kolay gelsin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Özellikle bir kadın yok, sadece sevişmek istiyorum kim.
Var eski sevgilim mesela sjsjs
Seviştin mi daha önce onunla?
Hayır o çok düzgün bi insandı
Sevişmek yamuklaştırır mı ki insanı? :)
Şundan bahsetmek istedim o kadar düzgün bi insandı ki evlenmeden önce yapicani söyledi bu zamanda böyle adam bulmak zor
Anladım, peki ondan öncesinde falan sen seviştin mi biriyle?
Hayır yapmadım sevdiğim kişiyle yapmayı bekliyorum
Anladım, peki hayal kurarken sık sık farklı kişiler hayal eder misin? Yoksa tek 1 mi?
Hayal gücüm baya renklidir
Var evet benı hakeden sadece benı begenen birisiyle
Sevgilin falan mı?
Sevglm de var da eger baskasını begenecek olrsa ayrılcam
Anladım peki.
Kuzenim var
Yuh
Yaşıt mı?
var ama ulaşamıyorum
Kim o?
ünlülerden
Bir kaç tane var.
Say gelsin.
Meltem Yılmazkaya, Ezgi Mola,
Scarlett Johansson, Jessica Biel, Eva Mendes ve Evangeline Lilly
Var tabi ya olmaz mı
Kim? :)
Bi yavru işte
:D Peki kolay gele.
Benim ki sadece düşüncede kalıyor işte yiyemiyoruz
İmkansız biri mi?
İmkansız diye bsey yok da imkanlar el vermiyor. Yoksa o da beni affetmezdi🤣
:D burcun boğa falan mı senin? Yüksek enerjin var :D
Başak burcum da maalesef enerjim boğayı aratmıyor
Güzelmiş :) Yazmak istersen daha özel konuşabiliriz.
Yok senin sohbetin beni sarmıyor konuştuk daha önce
Demek ki konuşamamışız sarmamışsa :)) Konuşabilmiş olsak sarardı.
Ben cinsellik konuşmam burdakilerle sapık hepsi. Çocuk çocuk seksting falan da yapamam uğraşmam öyle şeylerle
Daha çok merak ettim şimdi. :)) Bir merhaba yazıp engelle beni :D
Yok
Peki, kolay gelsin.
Sanada