Daha yaşamadım o duyguyu ilk giriş anı falan (sevgilim yok
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Daha yaşamadım o duyguyu ilk giriş anı falan (sevgilim yok
Seks tüm canlılarda üremeyi mümkün kılan bir iç güdüdür. Hayvanlar bunu yılın belli zamanlarında yalnızca üreme amaçlı yaparlar. Ama insanlar sekse her zaman ilgi duyarlar ve bu üreme amacını aşmış, bir zevk aracı olmuştur. Ayrıca da sanki uyuşturucu gibi bağımlılık yapar... Yaşadığında göreceksin. Anlatmak zordur ama çok zevkli bir şeydir. Ama erkekler her sekste orgazm olurken kadınlar olmayabilir. Partnerinizin desteği gerekir.
Bir de seksin verdiği zevki kısmen de olsa elle tatminle de alabilirsiniz. Bunun için cinsel organının hassas yerlerini keşfetmeye çalışın.
En iyi görüş için teşekkür ederim...
Erkek partnerin seni Magnum dondurması sanıp her yerini emiyor ve yaliyorsa seks senin için harika bi haz olucak ama dondurmanın bazı yerlerini emip bazı yerlerinide emerken tiskiniyirsa sen hiç seks yaşamamış olucaksin olay bukadar basit bence tiskinmemeli
Öncelikle sexs diye bir şey yok sekstir onun adı. Seks keyif veren ve insanın sinirini stresini alan bir şey, ama partner seçimi çok çok önemli. Dünyanın en keyifli paylaşımlarından biri en kötü hissettiren ana da dönüşebilir.
Ben de yaşamadım ve evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim, yakışıklı ve tatlı bir gencim ama bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın 😂🙈🙃
Kendimi ileride evleneceğim ilkim ilk aşkım olacak evleneceğim o şanslı kıza saklıyorum ama hâlâ o kişiyi bulamadım artık çıksın karşıma offf bıktım yalnızlıktan 😂😅🙈😍🙃
Ya sevgiliyken eğer karşı tarafda isterse sadece ilişkiye girmeden yüzeysel sevişmek isterim sevgilimle o kadar. 😍🙈😃🤭🙃👌✔️🙏
Cevap
26Cevap
Güzel bir şey.
Off anlatılmaz ki yaşanır penis vajinana giriyor ya orada deliriyor insan zevkten dört köşe oluyorsun yenin ederim
Anlatırken anı yaşadın sanki kiz
Anı değil direk olayı yaşadı 😂😂
Çok güzel hele o kıvranısınıx sonrasında zevkle inleyişiniz sulanmanız birlikte rahatlamamız filan çok güzek gerçekten
Senin gibi el degmemis ama yanip tutusan ceking3n bi kizin ilki olmak isterdim hayalimdir bu. Icine girmeyi birak sadece sevismek bile seni senden alacaktir
zevkten uçarsın bi daha istersin ıslak gezersin zamnala
anlattıklarım mastürbasyon yapmaya başlıyor :D
ben de snein gbiiyim deneyimliler cevaplamalı bence.
Benimde hiç bir fikrim yok. Senin gibi bakirim. Allah için sabrediyorum.
aynen bende yasamadım bakırım alet 40 yıldır uyuyor
Oha ama yani sende o yaşta
daha milli bile olamadık sanırım böyle ölü gideceğiz nasip tabiki
Ben de ilk defa duydum sexs diye birşeyi, hiçbir fikrim yok.
Normal bir şey
Zamanla sıradan geliyir
Sen milli oldun mu
Daha değil
Anlatsam anlatılmaz😅
Dünyanın en güzel duygusu
Detaylı anlatmak lazım
Sevgilim neden öyle dedin 😅
Harika ötesi bir şey.
Henüz sevgilim olmadı yaşamadım o duyguyu
Bu merak sana hata yaptırır demedi deme
Anlatılmaz ayıp 😂😂