sizce neden çoğaldı aldatmalar cinsel doyumsuzluk mu yoksa baskasıyla olma zevki mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sizce neden çoğaldı aldatmalar cinsel doyumsuzluk mu yoksa baskasıyla olma zevki mi?

Dizi filmler sonra şu cinsel geçmiş muhabbetleri evlenince erkek ya da kadın işte ten uyumu iyi değil doymuyorum iyi yapmıyor gibi gözler hep dışarıda özellikle son dönemlerde bayanlar bu konularda erkekleri sollamış durumda kocasının iş yoğunluğundan dolayı ya da isteksizliğinden kaynaklı FB ler ediniyorlar. Özellikle cinsel geçmişi olan kadınlar bu konularda çok hassas oluyor anlayışsız oluyor doyumsuzluk ve ten uyumu adı altında farklı erkeklere yöneliyor lar sadakat vs kalmamış durumda
Yine aynı şekil erkekler cinsel geçmişi çok var ise eşten bıkma durumları oluyor farklı beden arayışları oluyor ya da eşinden istediği fanteziyi alamayınca gözleri hep dışarıda sırf kendine oral yaptırmak için paralar döken erkekler var
Sonuç evlilik öncesi çok deneyim bedensel hazlar ve herkesin diğerleri gibi olamayacağını anlayamamalarından kaynaklı yoksa her iki tarafında ilk olduğu zaman çok gereksinim duymuyorlar çünkü başka bedenler ve tatlar bilmiyorlar
Cinsel geçmişi olan bir birey bir ilişkisinden çok fazla zevk aldıysa o zevki yaşamak için tekrar tekrar arayışlara giriyor
Doyumsuzluk ve ulaşılabilirlik. Herşeye herkese o kadar çabuk ulaşılabilir oldu ki evdeki elde ki seni sıktı mı boş ver yenisi zaten her yerde var mantığı
Cevap
43Cevap
Karaktersiz oldukları için
Bin bir çeşit sebebi var. Örneğin kınama olgusu eskisi kadar yaygın değil, fazla kişiyle yatma hayıflanırken şimdi bir tık daha skor tablosu gibi, sosyal medya var ve risk az gözün gördüğü alan çok geniş kişiler çok fazla, alışılmışlık, binden fazla etkileşim ve mahalle alanından çıkmak uzar da uzar kısaca yeni ilişki sistemi çok kurcalamamak lazım evrim bu yönde gelişiyor.
Bilmem, profilinize göre okumuş etmiş biri hatta psikoloji okumuş biri olarak ne kadar doğrudur bilmiyorum ama buna rağmen oranızı buranızı açarak ilgi çekmeye çalışmanız bundan kendinizi alamamanızdan mütevellit önce kendinizi çözümleyin bir kısmını anlarsınız konunun. Diğer kısmı için de biraz gözlem yeterli.
uşlan cahil davar birde duzgun yazarak haklı olmaya çalışıyor güzel kardeşim o zaman açık her kdın seks istiyor dimi şerefine tukurdugum
Evet her açık giyinen kadın seks istiyor veya aldatır diyemeyiz fakat sadece bacağı ve poposu ön planda bir fotoğrafı bulunan bunu paylaşan bir kadından bunu çıkarabiliriz bence
sen anana bacına sahip çık gerisine karısma
Ben karışmıyorum kimseye zaten herhangi bir şeyi tercih etmeniz sizi bağlar ben sadece kadının bacağını göğsünü vs yi görmeden de gerçekten sevecek birinin ilgisi yerine sadece bunlar için ilgi gösterecek insanların ilgisini çekebilecek fotoğraf paylaşan insanların sadık olabileceğini düşünmüyorum. Bu benim önyargım ve ben bununla mutluyum siz de öyle mutluysanız ne mutlu size. Öyle kalın.
işine bak
Ne alakası varya nice tamamen kapalı insan gördüm altından neler çıkıyor neler nice açığı gördüm o senin kapalı dediğin kişilere bin çeker her açık kadını siz cinsellik istiyor diye mi yorumlayacaksiniz
Bu durumun da farkında olmadığımı mı düşünüyorsun? Komik. Sadece konunun bir kısmının bundan kaynaklandığını söyledim 2. mesajda da herkesi yargılamadığımı belirttim. Haksız olduğumu düşünüyorsan hanımefendininki gibi bir profile ve fotoğraflara sahip biriyle ciddi bir süre ilişki yaşayıp tecrübelerini anlatmanı bekliyorum burada.
Yahu ilişki yaşasam hanımefendi bana sadık ben ona sadık olduktan sonra ne gibi bir sorun olabilir ki siz beyninizdeki tabuları yıkın ilk önce her insanı aynı kefeye koyamazsiniz bir insan namussuz olduktan sonra 50 kilit ardına da koysan fayda etmez düşüncesinden vazgecirmediginiz sürece. Ama namuslu insanı bir tabur insanın icinede koysan iffetini korumasını bilir. Biraz zihniyet zihniyet
ben ne diyorum sen ne diyorsun. toz pembe zihninin içinde mutlu bir hayat diliyorum sana.
İlgisizlik, heyecan duygusunun azalması. Bunlar olduktan sonra insanlar başka insanlarla konuşmak ihtiyacı hissettiğinde sosyal medyada kolayca bunu bulabiliyor. Bir de yasak hazzı var tabi.
çoğalan bir şey yok sadece iletişim çağı yüzünden daha çok duyuyoruz. gizli saklı kalmadı. bu tip olaylardan eskiden haberin olmuyordu. şimdi insanlar bütün hayatlarını canlı yayınladıkları için en alakasız tiplerin bile vukuatlarını duyuyorsun. mesele bundan ibaret.
Cinsel doyumsuzluk değil. Sözde bazı kesimin/kesimlerin seviyorum ama başkası ile de görüşebilirim vs kafasından dolayı bunlar oluyor. Tıpkı bakirelik önemli değil tarzı yaklaşımı gibi...
Bu durum beni aşırı rahatsız ediyor.
nasıl her erkekte başka kadın arzusu varsa kadındada var ama kadın hep içinde saklar anlatamaz dile getiremez kısaca her kadının içinde canavar vardır bunu çıkartan erkek olduktan sonra karşılık verir;)
İnternet, teknoloji, televizyon ve sosyal medyanın etkili olduğunu düşünüyorum
İlgisizlik, yetersizlik, madditatsızlık, şımarıklık
Dünyada değişen insan ilişkileri
Ozentilik
Doyumsuzluk
Aldatılan partnerin bencilliği ve ilgisizliği
Ve dahası
Hibrit. Yani başkasıyla olma zevki, cinsel açıdan eşlerin yetmemesi, aldatmanın teknıloji çağjnda daha kolay hale gelmesi gibi gibi
Sanırım hayat sıkıcı heyecansın rutin heyecansın vs aldatmakta bunların tersi hissettiriyor olabilir
farkli ten istek artırıyor olabilir
insanın doğası bu. Çoğu aldatır sadece düşüncede olsa bile. sadece fiile dökme çoğaldı.
Başta ilgisizlik ve cinsellik isteğine bir tarafın cevap vermemesi veya yetersizliği
Doyumsuzluk, aç gözlülük ve bencilliklerin artmasından dolayı
tüketim toplumu olduk telefon, kıyafet, sevgilide aynı
İnternet ortaminin serbestlesmesi ve insanlarin farkli seylere meyillenmesi
Cinsel doyumsuzluk tatminsizlik yüzünden
Yasak olana duyulan merak ilgi
Aldatmayla ilgili dizi/film
Kadın hakları yüzünden diye düşünüyorum
İnsanlar özgürleşti, seçenekler arttı.
yeni heyecan arama istegi sanirimm
Millet doymuyor açlık var 😅
Ilişkiye göre değişiyor
Sanal alemm doyumsuz karekter