3 yıldır sevgiliyiz en başlarda iyi geliyordu bilmiyorum tanıdıkça sevdim. Sonra kavgalar bana davranışları terkedip geldi.6 aydır ilk defa yakınlaştık o beni öperken öpesim gelmedi. Yani o öptü sadece aynı şekilde fizik olarak da hiç çekici gelmedi. Evililik düşünüyoruz bu durum düzelir mi acaba yoksa ayrılmalı mıyım. Onun dışında aramız iyi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel arzunun olmadığı biriyle evlenmen kötü olur. Sana belki sorun gibi gelmeyebilir ama cinsel ihtiyacını karşılayamıcağı için sende stres yapar ilişkine yansıtırsın mutsuz olursun. Oda mutsuz olur. Sadece ona karşı böyle isen bence ayrılmayı düşün derim.
05 Yorumla
Soran+1 yılOna karşı öyleyim. Beni terkettiğinde yakışıklı biriyle görüştüm yine o öptü mutluydum yani istekliydim fazlaca ama tabi izim vermedim. Hatta onla görüştüğüm içim mi böyle oldu bilmiyorum.
Soran+1 yılO cinsel ihtiyaçlarımı karşılıyor bende onun karşılıyorum. O mutlu bende onun benş terkedip gelmesinden mi soğudum bilmiyorum 1 ay oldu barışalı ilk defa yakınlaştık hazır değildim ama sinirim gitmedi hala
- +1 yıl
Siz kadınlar soğuduğunuz erkeklerden etkilenmiyorsunuz ya da bazılarınız için cinsellik olması için duygusallıkta gerekiyor. Sinirle alakası yok sinirli olunca aksine daha çok isterdin. Sen ondan soğumuşsun.
Soran+1 yılDuygusalllık yok şusn aramızda ondan mı acaba
- +1 yıl
Yani büyük ihtimal hissetmediğin biriyle yapamıyorsun sen işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Düzelmez. Şimdiden böyleyse yine olur ve çıkmaza girer
031 Yorumla
Soran+1 yılDudakları ince geldi göbekli geldi bilmiyorum ben mi çok takıntıyım en başlarda da fiziken öyle geliyordu 4 yılda zor alıştım. Ama artık hiç çekmiyor. Öyle normal sayılır tipi de ama benden beklentisi yüksek cinsel anlamda. Terkettiğinde yakışıklı biriyle beraberliğim oldu ondan mıdır acaba?
Soran+1 yılOnu arzuladığımdan değil mutlu etmek için yapıyorum. O da üzülüyor başbaşa kalmak istemiyorsun diyor
Soran+1 yılYa kişilik olarak da çok uyumluyuz o da bu konu çok önemli evlilikte tedirginim diyor hiç Kurcilve yapmıyorsun diyor. Kadın daha istekli olur diyor. O beni cezbetmiyor ki davranışlarıyla
Soran+1 yılNe olmuş ona karşı anlamadım
Soran+1 yılZamanla düzelir mi acaba barışalı bir aydan fazla olduk ilk defa yalnız kaldık bende hazır değildim buna
Soran+1 yılO da farkında kaç yıl oldu diyor ama biraz onun davranışlarıyla da alakalı diye düşünüyorum. İlk zamanlar böyle değildim. Ben zayıfım benim fiziğim iyi benim spor yapmamı istiyor o da göbekli spor yapmıyor
Soran+1 yılAyrılmadan önce yapıyordu o bıraktı monoton oldevgim bitti diyip şans verdim en ufak aynı şekilde yaparsa bırakıcam 1 ay oldu ama şimdi o şekilde konuşmuyor
Soran+1 yılBen saçımı eskiden kendi canım istedigi için boyamıştım.2sene oldu saçımı boyamıyorsun kaç senedir falan dedi bakımlıydı eskiden saçların vs. Kendi saç rengini beğenmiyordu değişiklik yap cesarettin yok. Onun dedikleri yüzünden istesem de boyatasm gelmedi
Soran+1 yılEvet çok yaptı bunun gibi bacakların uzun değil uzun çizme yakışmaz sana vs. Ki etrafımdaki herkes ona fazla olduğumu söylerken. Sonra şakaydı fazla alıngansın. Bende kendimde aradım hep bişeyler saçımı bile boyattım istediği için. Hatalarımı biliyorum dedi.
Soran+1 yılDediğiniz gibi gözlem yapıcam. İşte bu fiziksel beğenmeme var biraz , iyi anlaşıyoruz ama bazen normal bazen çok çirkin geliyor
Soran+1 yılEvet şaka konusunda bende öyle düşünüyorum. Sivlcemle boyunla kilomla şaka. Davranışlarıda görmek lazım tabiki
Soran+1 yılNe olarak eksilik var
Soran+1 yılEvet artık çok duygusal çekimde yok. Sadece bağlılık alışkanlık kimseyle onla konuştuğum gibi konuşamıyorum em yakın arkadaşıma bile. Hani bırakma düşüncesin de de pişman olur muyum. Çünkü 4 sene geçti bilmiyorum kafam çok karışık
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır kurumu değilsen ayrıl yanına yakışmayan kalbine de yakışmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılHatır ben ondan güzelim kıymetimi bilir dedim. İlk başlarda iyiydi iltifat etmez sen biliyorsun güzelsin zaten der. Sonra kilo aldın eskiden zatıftın saçını boyar değişiklik yap benim mükemmel olmamı istedi Kendisi göbekli ben zayıfım spor yap kadın her zaman bakımlı olmalı erkek olmasana olur. Hani bı davranışları soğuttu. Ondam sonra beni terkettiğinde yakışıklı biri iltifat edince güzel şeyler söyleyince yüzüme çok şaşırdım
Cevap sahibi+1 yılAyrıl gitsin deger zamanın da bilinmeli başkaları sana iltifat edecekse onun senin hayatin da yeri yok gerek de yok ki çok yanlış düşünüyor cinsiyet fark etmeksizin herkes görüşüne dikkat etmeli evli de olsan bekar da olsan bu degismez
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzelme ihtimali dusuk ileriki cinsel hayatinizda zevk almamaya başlayabilirsiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılEn başlarda da çok çekici gelmiyordu ama terkedip gelince böyle geldi. Terkettiğinde yakışıklı biriyle beraberliğim olmuştu ondan sonra bunla olunca hiç çekici gelmedi sırf onu mutlu etmek için yakınlaştım arzulamadım yani. O da başbaşa kalmak istemiyorsun dedi üzüldü. Benden cinsel anlamda çok şey bekliyor. Acaba o birlikteliğimden mi yoksa beni terkedip gitmesi mi soğuttu bilmiyorum.
Soran+1 yılEşlik zamanlar istekliydim ama terketmeden önce falan
Soran+1 yıl*ilk
Cevap sahibi+1 yılCinsel birliktelik yaşıyor musun
Soran+1 yılHayır yüzeysel şeyle ama geçen hafta görüştük sürtüyordü işte içine al biraz falan dedi bende kabul etmedim. Öyle olunca normal iliki olmuş olmıycak mi kabul edersem birazı mı var değil mi
Cevap sahibi+1 yılKabul etttikten sonra biraz deyip ilerisine gidebilir de
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. aran iyise ve soğuma yoksa senin iğrenmen pek normal değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılbence soğumuşsunuz ilşkiniz laçka olmuş
011 Yorumla
Soran+1 yılEn başlarda da çok çekici gelmiyordu ama terkedip gelince böyle geldi. Terkettiğinde yakışıklı biriyle beraberliğim olmuştu ondan sonra bunla olunca hiç çekici gelmedi sırf onu mutlu etmek için yakınlaştım arzulamadım yani. O da başbaşa kalmak istemiyorsun dedi üzüldü. Benden cinsel anlamda çok şey bekliyor. Acaba o birlikteliğimden mi yoksa beni terkedip gitmesi mi soğuttu bilmiyorum.
- +1 yıl
böyl bir durum varsa iki tarafı üzmeye zamanı almaya gerek yok bence
Soran+1 yılBırakmıyor ki
Soran+1 yılEvlilik istiyor ama evilik öncesi cinsel iliki de yaşamak istiyor ben kabul etmiyorum
- +1 yıl
bence hiç kabul etme belki cinselliktin sonra seni bıraka bilir
Soran+1 yılEtmiyorum. Hem diyor cilve kur yapmıyorsun ilerde nasıl olucak tedirginim şimdiden evlenince Hergün yapıcam bi sen istersin bi ben hep ben olmaz. Evlenmemize3 sene var ben dayanamam yaparız 1 kere diyor
- +1 yıl
bende tavsiye sakın yapma 3 senen beklicenmi bu insanı
Soran+1 yılYok yapmam da. o 3sene içinde beni ikna etmeye çalışıcak. Hayır diyorum yapmam. sen ne düşünüyorsun diyorum karşılıklı olur ani olur bakarız diyor. Böyle dediği için ayrılmalı mıyım. Sşimdi yeni barıştık ama ikna sermeye çalışır yine
- +1 yıl
böyle saçma sapan davranış i, k defa görüyorum zorlamı evlilik olcak
Soran+1 yılZorlama değl evlilik öncesi ilşki için ikna eder
- +1 yıl
karar senin
+1 yılSeninle hemserimi o nereli sen nereli
010 Yorumla
Soran+1 yılBursalıyız
- +1 yıl
Ten uyumu ne kadar farklı gene sahip olursan O kadar artar
Mesela mardinli esmer erkek ile opussen ayrı
Zenci ile opussen daha fazla zevk alirzin - +1 yıl
Aynı olay erkek arkadaşın için geçerli
Soran+1 yılSen başlarda istekliydim yani
Soran+1 yılBen
- +1 yıl
Ya işte
Öpüşünce koklasinca belli oluyor
O yakışıklınin geni daha farklı oldugundan
Onun tadını aldin bu yavan geliyor olabilir
Ne kadar çok partnerin olursa O kadar dikiş tutmayacak maalesef
Soran+1 yılEvet ondan sonra çok kötü geldi. Ve 1 ay önce yakışıklı olan benş öpmüştü
Soran+1 yılZamanla düzelir mi buna hala terketmesine sinirim geçmedi
- +1 yıl
Düzelmez
Başka tenler çeker seni
Gizli Üye(25-29)+1 yıldüzelmez zaman geçmeden ayrıl derim. ilerde çok pişman olursunuz bu şekilde.
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfiziksel özellikleri nasıl ki?
Soran+1 yılYani tip olarak uzun göbekli ama şişman değil. Normal sayılır. Ben tanıdıkça sevdim. Hani tipine aşık olmadım o beğenmişti o uğraştı
Soran+1 yılBana saçını boya bacakların zayıf olsa daha uzun durursun vs şeyler söyledi. Kendi mükemmel değilken sonra sivilcem çıkar dalga geçer şaka yaptım. Bunlrdam da biraz soğudum
Cevap sahibi+1 yılikinizin yaşlar kaç?
Soran+1 yılEn başlarda böyle şeyler söylemeden beni beğenirsen istekliydim yani
Soran+1 yıl24 ben 25 o
Cevap sahibi+1 yılanladim. fiziksel olarak seninle dalga gecmesine izin verme. ayrica senide ceken bir tipi yok anladigim kadariyla daha fazla uzatma derim. onlarca yakisikli, fizikli erkek var. seninde tipin ve fizigin iyiyse daha iyisini bul derim.
Soran+1 yılEvet terkettiğinde yakışıklı biri yüzüme karşı iltifat edince çok şaşırdım güzel şeyler söyleyince ben daha çok kıymet bilir sandım o benş beğenmedi. Şimdi barıştık hatalarımı biliyorum diyor aynı şeyleri yaparsa bırakıcam ama yapmıyor 1 aydır
Soran+1 yılKariyeri iyi diye ya ona güveniyor
Cevap sahibi+1 yılyakisikli birisiyle yakinlastinmi peki?
ayrilmayi dusundugunun meslegi ne peki?
Soran+1 yılÖpüştük sadece ama yani beli etmememde ben karşılık vermedim ama istekliydim ona karşı.
Soran+1 yılMühmedis
+1 yılSakın evlenme bu şekilde hissettiğin biriyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCekim yoksa ayrilmalisin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyril bence gereksiz insanları hayatindan at gitsin
+1 yılDüzelmez ayrıl :(
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne