Buna nasıl fetiş diyebiliriz hangi şartlar sağlanmış olsa gerek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılhiç fetişim olmadı ya, olanınki de bana sağlık sorunu gibi geliyor. Hani insanın kalçalardan aşırı hoşlanması lazımken, aklın ayağı kalça sanması gibi bişey :)
15 Yorumla- +1 yıl
Belki de senin kalça vardır
- +1 yıl
anlamadım. Kalçaya fetişim mi? genel olarak tüm erkekler kalça sever.
- +1 yıl
Sever ayrı fetişizim diyoruz yoksa çoğu hemcinsim de toto sever
- +1 yıl
ama bu böyle bişey değil ki, fetiş olması için o şeye tapmak gibi bi duygu beslemek gerek. Fetiş öyle basit, hoşlantı duyulan tanımında bişey değil.
- +1 yıl
sende bunu sormuşsun gerçi. bişeye fazlaca tapmak gibi bişey.
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk bakışta cinsellikle alakası olmayan bir şey sende cinsel istek uyandırıyorsa fetişin vardır 😂 bunun adını da fetiş koymuşlar işte 😂
Düşünse herkes fetiş bulur kendi için 😂 Düşünmeyelim en iyisi. Gizli kalsın fetişlerimiz 😂
00 Yorumla
Normal seks hayatında yaptığın farklı şeylerin, sana olduğundan daha fazla haz verip, onu sürekli istemesine fetiş diyebiliriz.
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel tanım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel bir amacı ya da anlamı olmayan bir uzva ve nesneden tahrik olma durumudur. Ayak fetişi mesela.. Yahu ayak ne yapacaksın sen onu jshsj
05 Yorumla- +1 yıl
Ayak fetiştleri saldırın 😂😂😂😂
- +1 yıl
Aklıma Meksikalı flörtüm geldi 😂
Bundan Meksika sosu istemiştim. Artık nasıl anladıysa, ayak fotosunu yollamıştı ldkdk
Ablacım ayağın bu kümede işi nedir diyemedim, diyemedim jdj - +1 yıl
Meksikalı flört bulmuşsun daha ne ayağına bakar bakar sossuz makarna yerdin 😂😂😂
- +1 yıl
Hahah 😅
Mide ee biz kalkalım artık jsj - +1 yıl
😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiye kadar bir fetişim olmadı.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılGenelde bir şeye çok takıntılıysan normalden fazla
15 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi barış'cım aydınlat bizi 😄
- +1 yıl
Cinsel fantezi bilmiyorum ben :D mesela bdsm gibi şeyler varsa acı çektirmek gibi. ya da ne biliyim işte cinsel organ olmayan yere ilgi duymak gibi yani ellere mesela daha fazla açamam kusura bakma
- +1 yıl
Bu kadarını bile beklemiyordum 😂😂 teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim uzun cevap verirsem sormayı bırakırsın sandım işe yaradı 😂😂 iyi geceler
- +1 yıl
Akıllı insanın işi ayrı 😄
+1 yılSaplantı halinde ondan bahsediliyorsa, o konu geçtiğinde gözlerin gülüyorsa sen fetişistsin demektir benim için bdsm öyle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Ilgin alakan olur dikkatini çeker cinsel isteğini yükseltir falan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fghfgjfffdg güzel soru 😂 El yapısı ve ayakları. Uzun uzun bakarken buluyosun kendini. O sırada sorgulamaya başlıyosan fetişin vardır 🤪
04 Yorumla- +1 yıl
Sorularım hep güzeldir 😄 buda güzel tanım
- +1 yıl
Sorularım benle alakalı olmuyor genelde. Bu da öyle bir soru yoruma dayalı bakalım kim ne diyor soruları soruyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılinsanın bi organına ama erojen bölgeler haricindeki organa aşırı takıntı olmak olabilir. göğüs fetişim var benimde :P
10 Yorumla
+1 yılO şeyi gördüğünde direkt aklına seks geliyorsa ve yükseliyorsan. Sana cinsellikte yaşadığın çoğu şeyden daha fazla zevk veriyorsa.
11 Yorumla- +1 yıl
Senin fetisin var mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni hertürlü etkilemesi gerek o şeyin fetiş olabilmesi için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılo olgu nesne ya da her ne ise gördüğün veya teması esnasında tahrik olma durumu ile anlaşılabilri
00 Yorumla
+1 yılYalnızca ondan zevk alıyorsan, yalnızca onunla orgazm oluyorsan, o olmadan orgazm olmakta güçlük çekiyorsan tebrikler. 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErojen olmayan bölgeleri sürekli olarak fantezilerine dahil edenin fetişi vardır. Ben böyle tanımlarım. Oralardan haz alır
00 Yorumla
+1 yılO şey ne işe ayrı bir ilgi ve zevk uyandırıyor ise ona karşı fetisin olduğunu anlayabilirsin. Mesela benim jartiyere karşı ayrı bir ilgim var 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben istemesemde kendimi durduramıyorum yapmam derken zevkle yapıyorum
06 Yorumla- +1 yıl
Neyi
Cevap sahibi+1 yılaslında tamamen beni buna fiziğin yapısı itiyor oral yaparken kendimi rimmingte buluyorum
Cevap sahibi+1 yılo sahnede en mükemmeli zevk suyunun analdan dile ulaşacak kadar çok sulanıp akışının iki tarafında izlenmesi
- +1 yıl
Çok da detaya inmesek mi
Cevap sahibi+1 yıl😁
Cevap sahibi+1 yılEn yüzeysel anlatış buydu
Yüksek ilgi ve cinsel dürtü
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyak fetişim var.
10 Yorumla
+1 yılSürekli onla ilgilenirsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. O şey seni uyarıyorsa ve haz odağınsa diyebiliriz
10 YorumlaHer insanın bir fetişi vardır bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHormonlarını harekete geçiriyorsa fetiştir.
00 Yorumla
+1 yılBirseyi çok arzuluyorsan fetişin orada belli olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kalça olabilir göğüs olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yaşadıkça anlarız
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bilmem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam