Gizli Üye(25-29)+1 yıltoplumsal bazı normlar ve genel olarak kültürün de alışkanlıkları olduğu için buna uygun davranma eğilimi taşıyabiliyoruz. Daha önce hiç s*KS yapmadım ancak bunu ben ve şuanda bunu okuyanlar haricinde bilen yok. Ve bilmelerinede gerek yok. Hatta hoşlanacağım bir kız bulduğumda ve onunla yaptığımda dahi yapmış olana kadar söylemeyi planlamıyorum. Reel hayatımda herkes birçok defa yaptığımı düşünüyor çünkü öyle bilmek istiyorlar. 1 kişiyle öpüştüm ve o da beni terk etti. Bu benim suçum değil, o yüzden öpüştüğüm için pişman değilim. S*KS yaptığım zaman da o kişi beni terkederse benim hatam olmayacak. Çünkü elimden gelenin en iyisini yapmak için çabalayacağımı biliyorum. Bence öpüşmek için ısrarcı olma eğer öpeceğim kadar şanslı bir kişi varsa elinden gelenin en iyisini yap ve çok da şey etme.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun doğrusu ya da yanlışı yok herkesin hayatı farklı ilerler.
Sırf merak uğruna yalamaya dönmektense doğru zamanı beklemekle doğru olanı yapıyorsun diyebilirim sadece00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Yaşamayan olması önemli değil.. Öpüşmek sevişmek vb bu tarz olgular insanın duygusal olarak yaşamak istediği kişiyle güzelleşir.. Bu sebeple beklediğin öpüşmek değil öpüşmeyi isteyeceğin kişi.. Ve evet beklemen mantıklı...
10 YorumlaNereden biliyorsunuz hiç yaşamayan olmadığını bütün Türkiyedeki kızların cetelesini tutamazsınız. Cevrenizde 1-2 kız yapmıştır. Insan herkes yapmış sanır.
20 YorumlaDoğru yapıyorsunuz. Ben de sizin gibiyim
Şöyle bir şey de var: Herkes yaptı diye biz de yapmak zorunda değiliz.20 Yorumla
+1 yılHerkes yapıyor diye seninde yapman gerekmiyor özel şeyler özel kişilerle yaşanır
30 Yorumla
+1 yılSen bilirsin bu yasa kadar böyle nasil geldiysen gercejten sasirdim ya
30 Yorumla
+1 yılVermicem vermicem benim değil mi vermicem kuruyup gitsede vermicem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsteyerek yap yapıcaksan sırf yapmak için yapma saçma sapan insanlara özelini ortak etme biraz olsun hak eden hak ettiğin insan olsun. Evlenicen diye birsey yok hoşlanırsın buna değer dersin olabilir sonrası zamana kalmış
10 Yorumlaİktisat derki ucuz malın alıcısı çok olur ordan hesap et
10 Yorumla
+1 yılÖpüsmedim
Beklemekle doğru mu yapıyorum güzel devam et ugurunla00 Yorumla
+1 yılNormal ya da anormal bu konu hakkında herkes bi şey söyler.
Önemli olan senin ne hissettiğin.00 YorumlaBunu yaşla veya çevre ile ilgisi yok doğru kişi ile olucaksa olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSakla sakla, o a.. m üstünde fındık kırsın, sende sakla, hatta üstüne kurdelasını tak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekle bekle senin olan sana gelicekk 👍🏻👍🏻💪🏻💪🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet işte bunun ne kadar kıymetli bir şey olduğun farkına var. Başkası için değil kendin için. Kendini kullandırma
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalbinden ne geçiyorsa onu yap hayatım. Senin doğrun, başkasınin yanlişıdir. Bu sadece seni ilgilendiren bir konu. Takma başkalarini
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılİyisini yapıyosun boş ver onları
10 Yorumla dogru ınsanı bul..
10 YorumlaBöyle kal öpüşme ya da anal yap
00 YorumlaNe kast ettin anlamadım
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmek için öpüşme. Hayainin adamını bekle.
00 YorumlaBeklemen en doğrusu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçoğu yalan söylüyor ilişki yaşadım diye
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. alt tarafı öpücük beee öpüş gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru yapıyorsun sen bildiğinden şaşma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire ölürsen ne olucak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar çok mu istiyorsun bozdurmayı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanki para bozduruyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önemli olan senin istediğin, senin kararın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖpüşmek cok özel ve güzel:))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevam et böyle
00 Yorumla
+1 yılVardir
00 Yorumla
+1 yılSakla bence
01 Yorumla
Soran+1 yılneden peki
Neyi bekliyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakla kendini
02 Yorumla