Ben ilişkiye girerim ama boşalmak istemiyorum sizin tabirinizle orgazm olmak çok ciddiyim bunu yaşamak istemiyorum ilerde eşimle bunu konuşsam kabul eder mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerguzel şeyin bir sonu vardır en güzel sonda bu sondur böyle bir ilişki yürümesine yürür fakat seni piskolojik olarak çok etkiler çok agrasif olursun mutsuz bir ruh halin olur orgazm olmak mutluluk hormonu sağlar bu konuyla alakalı bir sorun varsa mutlaka bir piskolojik destek almalısınız
21 Yorumla- +1 yıl
Huhuuuuu komşuuuuu nasılsıııınnnn 😄😄😄
En İyi Cevaplar
Bunu eşinle değil cumhur baskaniylada konussan olmaz ozaman ilişki yasamiycaksin bu senin elinde olan bişi değil ilişki yaşıyorsun ve bu durumda vücudunun o ilişkiye verdiği tepki yani kontrol edilebilen bişi değil ya da iki dkkada gelen bı koca bulucaksin o rahatliycaz sen kalcaksin...
10 Yorumla
Yaşayabilirler Elbette zaten bizim Türk kızlarının birçoğu sevgilisi ya da kocası erken boşaldığı için hani kendisi boşalamayı bir yarım kalıyor dolayısıyla çok daha bir sürü bir durum değil yani sayfadaki kızlara sorsam Çoğu bu benim dediğimi destekler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
ömur boyu böyle dayanaman sıkılırsın zamanla yas kac Şu an
08 Yorumla
Soran+1 yıl24
Soran+1 yılBen boşalmaktan korkuyorum o anı yaşamaya
Soran+1 yılHayır yok
Soran+1 yılmaalesef
+1 yılYasayabilir isteksiz olursan onu dusunmezsen o anda sadece yapmak icin yasarsan bosalmax orgazm olmazsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sende bi degisiksin. Bicok kadin olmak ister olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZaten evlendiğinde orgazm yaşamama ihtimalin oldukça yüksek. Birlikte olduğum evli veya daha önce evlenmiş 10 kadından 3-4 tanesi evlilik hayatında hiç orgazm olamadığını anlatıyor. Bence konuşmana pek gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki orgazm olmayi niye istemiyorsun bir sebebi var mı
010 Yorumla
Soran+1 yılKorkutucu geliyor bana izlediğim videolarda
Cevap sahibi+1 yılNesi korkutucu peki herkes orgszm olmak icin herseyi yapıyor sende olmak istemiyorsun. Esine dersin sadece icine girip çıkar sende biraz stres yaparsın olmazsin esin icine bosalir biter iste
Soran+1 yılO titreme anı falan ben mastürbasyon yaparken bı yerden sonra dokunamiyorum kalp gibi atıyor ordan sonrası olmuyor bende
Cevap sahibi+1 yılO zaman niye mastürbasyon yapıyorsun peki o zamanda zevk alıyorsundur
Soran+1 yılÖyle olunca bırakıyorum
Cevap sahibi+1 yılSonrasında rahatliyor musun peki
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı tkp
Edebilir misin peki
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yıltamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılSebebi ne?
Boşalma ile ilgili tavman mı vaR?
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*travma
Soran+1 yılİzlediklerimden dolayı var
Cevap sahibi+1 yılNeden, acı çekeceğini falan mı düşünüyorsun? His mi seni rahatsız eder? O şekilde görünmen falan mı?
Soran+1 yılİzlediğim videolarda sanki o boşalma anında elektrik hissiyatı var bunu mastürbasyon yaparken bile anlıyorum bı yerden sonra ben dokunamıyorum eğer o an eşim devam ederse dayanılmaz yani kalp gibi atıyor
Cevap sahibi+1 yılAnladığım kadarıyla daha önce ilişkin olmamış, bu sandığın gibi olmuyor.
O anda kendinde değilsin, benim ilişkilerimde kadınlar o anda olan biteni hatırlamıyordu en azından.
Hepsinde böyle mi bilmiyorum.
Şunu da söyleyeyim, o an zevkten başka bir şey düşünmüyorsun, elektrik falan yok, zevkten titreme var.
Soran+1 yılHah işte titreme olayını diyorum bana korkutucu geliyor işte
Cevap sahibi+1 yılOnu anladım ama sen o an kendinde değilsin, korkacak bir şey yok yani :)
Soran+1 yılYaşamak istemiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılKafanda büyütme, bugün istemiyor olabilirsin, gün gelecek isteyeceksin, şimdiden çok büyük sorun gibi görürsen evlilikte sıkıntılar yaşayabilirsin.
Ha bu arada her kadın da titreyerek boşalmıyor, orgazm olunca titreyeceksin diye bir şart yok yani.
Soran+1 yılGerçekten mi ya inşallah bende olmuyodur
Cevap sahibi+1 yılE izlediğin filmlerde hiç mi denk gelmedin
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Neden öyle o duygudn mahrum kalmak istiyorsn
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkuların zevkinin önüne geçiyor, bir kere tatsan yıllardır neler kaçırmışım diyeceksin belkide..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılVaginal orgasmin nasıl bir his olduğunu bilseydin hic bitmesin isterdin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOrgazm olmadan iliski yasarsin eşin kuru kuru girer çikar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Nasıl yani ilişkiye girip yarıda kesincenmi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya ben değil o bosalsa yeter
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım