4 aylık bi ilişki var ama senelerdir konuşuyoruz sanki öyle bağlandık birbirimize, simdi sorum şu kiz bazen banyoya girecem geç yazarım vs diyor bende sihatler olsun diyorum bende gelim mi vs bana yaa deme şöyle felan yazıyor gerçekten utangaç biri ama böyle libidosu düşük gibi bana öyle geldi ben bunun cinsellige olan ilgisini nasıl anlarım olup olmadığını? Çünkü ciddi düşünüyorum benim bu yaşıma kadar hiç olmadı eğer evlendikten sonrada böyle olursa o evlilik yürümez boşanmaya gider kızda Doğulu olduğu için boşanma yok onlarda yani benim için çok sıkıntı olur z#nada yapmak istemiyorum akıl verin lütfen
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Libidosu düşük demek ki libidosu yüksek olsa konuşurdu bu konuları çekinmezdi banyoya giricem sonra yazarım demesi ise bir şey ima ettiğinden dolayı değil bekleme diye haber verme amaçlıdır
Bende ondan korkuyorum , bide kızın ailesi çok baskıcı akşam dışarı çıkamıyor tek , hiç erkek arkadasi yok 3 kere buluştuk elini tutarken bile elimin içini oynuyor böyle çok heyecanlı, daha önce 1 kere erkek arkadaşı olmuş ama hiç elini tutmamış çocuk tutmak istemiş bu izin vermemiş, ben ilk buluşmamda tuttum bir şey demedi, benim baş harfimi taşıyan yüzük felan almış eline baya önem veriyor bana ama son 1 haftadır bu cinsellik aklımı karıştırıyor
Libidosu düşük olsa evlenmez misin ki
Evlenmem tabiki , ne yapım zina mi yapım aldatim mi bu bi ihtiyaç sonuçta disarda mi ariyim bunu?
Bişey dicem bu ihtiyaç nasıl bir şey ben böyle bir ihtiyaç hissetmiyorum normal mi
Kac yaşındasın ve daha önce ilişki yaşadın mı ona göre cevap verim
19 yaşındayım 3 ay sonra 20 olucam hiç sevgilim olmadı ama flörtleştiğim çok oldu
Soyle sevdiğin aşık olduğun adamı arzulaman lazım onunla ilişkiye girmek istemen lazım, hayal etmen vs lazım bunlar yoksa hormonal bozukluğun olabilir bi hastaneye git görün derim yani halk arasında abaza olman lazım cinsellige
İşte bu arzulamak ilişkiye girmek istemek nasıl bir şey nasıl oluyor onu anlamıyorum
Simdi nasıl anlatım sana burada çok ilginç ya dalga geçiyorsun ya çok safsın ben anlamadım :) özel bölgen sulanmiyor mu sevdiğin adamı görünce misal
Yemin ederim dalga geçmiyorum hayır özel bölgemde öyle şeyler olmuyor gerçekten
O zaman direk hastaneye gidiyorsun bi muayne oluyorsun, senin yaşında kızlar duramıyor yerinde sürekli s3ks yapmak ister sen istemiyorsun çok ilginç
Peki neden bende öyle şeyler olmuyor adet falan da görüyorum bide bana şey gibi geliyor ya tamam belki hadi diyelim özel bölgemde öyle şeyler oldu yinede o adamla öyle şeyler yapamam ki beni o halde görmesini asla istemem rezil olurum yüzüne bakamam istekli de olsam kendi kendime yaparım
Çok ilginç adet görmen lazımdı senin çoktan, hicmi yok kız kankan cinsellik felan konustugun , hem insan sevdiğinden hoşlandığından utanmaz ki rezil olacak bi durum yok bunda yaşadığın şehir mi çok gerici anlamadim
Adet görüyorum dedim arkadaşlarım da cinsellik yaşamaz evlenmeden hayır ben çok medeniyim mini etek crop oje alkol vs hersey var İstanbul da yaşıyorum o konuda sıkıntım yok zaten
Yanlış okumuşum pardon :) senin libidon düşük veya sana onu hissettirecek biri çıkmamış o zaman , ve fikrin cok güzel sakin evlenmeden birliktelik yaşama bide alkol içmek crop giymek medeniyet değil sakin yanlış anlama beni , bende alkol alırım ama medeniyet veya laiklik ile alakası yok bunun , sen bi hormon testi yaptir hastanede anlat derdini çünkü inan bana çok sıkıntı okur ilerde , evlilik 4 masalı bi masaya benzer 3 ayağı cinselliktir , cinsellik olmazsa asla yürümez 2 taraf içinde geçerlidir
Haklısın alakası yok ama ben rahatım o konudan dolayı sıkıntım yok anlamında dedim bunun için hastaneye mi gitmek gerekir şu an evli değilim şimdi gitmek saçma olmaz mı
Soyle sorun olup olmadığını öğrenmek için git diyorum hormon testi yapılıyor bunun için ayıp değil, çünkü yarın iş ciddiye biner evleneceğin kişi istekli olur sen olmazsın seni aldatır veya boşar %99 böyle sonuçlanır
Peki benim gibi erkek hiç yok mudur
Yoktur varsada erkek değildir o gaydir :) ama dert etme sakın bi iğne yapıyorlar hastanede testosteron arttırıcı düzeliyor merak etme , ama mutlaka görün bak sana tavsiye ederim iyi ki gitmişim dersin
Oha cidden mi iğne olunca istek mi geliyor
Yeni benim testestron hormonum mu düşük
Bu arada 8 seans lazere gittim hic faydası olmadı lazer yapan kadın da hormonlarına haktır dedi
Evet iğne yapılıyor düşük ise normal seviyeye çıkıyor ama sadece hormonla alakalı değil bu aklında bulunsun başka bir şeyde olabilir mutlaka git hastaneye
Ne olabilir ki başka
Şimdi utangaç olduğu için mi diyor yoksa gerçekten cinsel şeylere uzak mı onu bilmek lazım
Burdan bunu anladın yani
Ya şimdi ben şu kafadayım bi kere olsun tam olsun benim olsun, 28 yaşındayım hiç cinsellik yaşamadım evleneceğim kadına sakladım kendimi kiz çok iyi tam benim kafada evlilik düşünüyoruz fakat konu cinsellige gelince konu değiştiriyor hemen eğer cinsellik olmazsa evlilikte o evlilik saglam olmaz ayrılığa kadar gider o yüzden diyorum