Analdan asla zevk almam diye düşünüyordum ama sevgilim analdan sürtündü ve çok hoşuma gitti analı merak etmeye başladım. Sizce yapsam mı zevk alır mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yap yap 40’ına geldiğinde altına sıçar gezersin. Burada zararlarını defalarca anlattım ama hala en çok sorulan soru. Gerçekleri mi öğrenmek istiyorsun? Doğru dürüst bir genel cerrahi uzmanıma sor (yaşlı ve tecrübeli) sana anlatır. Sonrasında hala daha merak ediyorsan yapacak bir şey yok...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kadinlarin bir kısmı keyifli bir kısmı hiç zevk Lazım diyenler var, bu işi acemice yapıştırıp seksten sogutanlarda var. Bu idi yaparken kadına büyük hasarlar yaratandan çok bunu bilen biriyle yavaş yavaş yagla yumusatarak yapıp testini yapabilirsin sık yapmanı ve hızlı yapmaman gerekirbol keyifli günler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana zarar veren bir aktiviteyi niye yaparsın ki. Haram çekiyor. Şeytan dürtüklüyor. Zevkli değilse bile iyidi falan diyip anlattırıyor. Ha gidip erkek erkeğe yapmışsın. Ha arkadan yapmışsın. İkiside aynı günah. Kendi helal eşinle bile yapsan aynı günah.
03 Yorumla
Soran+1 yılkime neye göre günah? soruda dini inancımı yazdığımı hatırlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılsenin fikirlerin ve inancın haramları helal yapmıyor.
Soran+1 yılbu yazdıkların beni ilgilendirmiyor
+1 yılAnalda kadının zevk ya da acı hissetmesi tamamen erkeğin tecrübe ve yeteneğine bağlıdır, acı ilaki olur ama öyle bir haz almalıki kadın acıya rağmen devam etmesini istemeli, yani aldığı zevk acının üstünü örtmeli ve bu oluyo
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnüste zevk almanızı sağlayacak sinir uçları yok, g noktası yok, klitoris yok, ıslak değil, kendinden kaygan değil, vajina ile bir değil. Ayrıca hijyenik değil, sağlıklı da değil. Niye kanırta kanırta kendinizi zevk almaya zorluyorsunuz ki, zevk almak için yaratılmış uzuvlarınız dururken…
162 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık 🌸
- +1 yıl
Yorum yapacaktım da şu çok yeterli diye yazmicam🤗
+1 yılAnal seks yapmakla sadece o bölgenin uyarılması arasında dünyalar kadar fark var. Partnerinin deneyimine ve tekniğine göre işkence de olabilir zevk de olabilir, bu değişir
10 YorumlaÖncelikle şunu diyim benim hatun bastırarak ve kalçasını aralayıp seviyor ona arkasından sarılıp dayamamı. Bende açık yapmayı çok seviyorum fakat ne yaptıysam kafasından fazlası girmiyor. En son ben bitirene kadar çok kıvranıyor falan ama analına akıtırken üstünde ona bayılıyor 😂😂 yani sende biraz ezilmeye falan sabredersen sonu çok hoşuna gidecektir seveceksin
10 YorumlaYa şimdi şöyle bir şey anal öncesi hazırlıklı olursun ve gerek parmakla yumuşatıp gerek Ne bileyim anal pulu kullanıp sabırlı olup önce alıştırıp sonrasını da kontrollü bir şekilde yavaş yavaş yaparsanız anal zevkle neden zevk olmaz ama hani çok sabırlı olması lazım losyon kullanmanız lazım ve senin de biraz acı işini yüksek olması lazım Tabii bunun penisinin büyüklüğü kalınlığıyla da etkisi doğru orantılı
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişme sonra kayganlaştırıcı elle biraz alıştırma sonra biraz daha kayganlaştırıcı yavaş yavaş ilk 1-2 dk sonra hızlı zevk alırsın ama hani deneyimsiz birisi ile pat küt iş bitirme kafası haz alamazsın canın yanar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAnaldan vajinana inen bir sürtünmeyse zevk almışsındır. Analdan içeri girdiğinde tek haz alma sebebin erkeğine zevk verdiğinden dolayı mental haz olacaktır
07 Yorumla
Soran+1 yılyok sadece analdan sürtündü ve çok hoşuma gitti bende şaşırdım
- +1 yıl
Yapanlardan dinlediğim kadarıyla çoğu haz aldığını söyledi biliyo musun
Soran+1 yılevet erkek düzgün yaparsa kadında alıyormuş
Soran+1 yılanalda küçük kalça mı büyük kalça mı hoşlarına gider erkeklerin
- +1 yıl
Çok büyük hoşuma gitmez. Derli toplu olursa güzel olır. Seninki nasıl
Soran+1 yılbüyük
- +1 yıl
Benim büyük olur ama çok geniş olduğunda hoşuma gitmiyor nedense. Kaç kilosun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnan almiyosun girmeye çalışınca çok acıdı vazgeçtim ben
87 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sannoro hayır
Cevap sahibi+1 yıl@sannoro 24
Cevap sahibi+1 yıl@sannoro evet
+1 yılAlmaz diye düşünüyorum ama tabii ki acı çekmeyi sevenler olabilir Ben sevmiyorum
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılRektum onlarca hassas sinire ev sahiplği yapan bir bölge
Doğru yapıldığında çok zevk alınan bir aktivite
Ancak aceleci ve yanlış uygulanırsa kadına sadece acı verir00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılVerilirse alınır deyip topu erkeklerin üstüne atalım
30 Yorumla
+1 yılAnal ne kadar tehlikeli haberin var mı? Tabii ki yapma.
37 Yorumla- +1 yıl
@Artextios Orasi islanmiyor ve daha dar. Ustelik hijyenik de degil. Erkeklerin cogunun merhameti ve sevgisi zaten pipileri kalkana kadar. Bir de daracik yeri gorunce sabirsizca yuklenirler. İstisnalar vardir elbette ama cogu hunharca yaparak orayi zedeler. Bu durum ileri de kadinin tuvaletini tutamama gibi risklere maruz birakir.
- +1 yıl
Yapmasa daha iyi
- +1 yıl
Türkçe yazar mısın
Anal çatlak, hemoroid yoksa zevkli. Varsa çok tehlikeli. Ben anal yapacağım kadını ilk deneyecekse muayene ediyorum.😎
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılalırsın, zira anal kaslar halkasaldır ve her insan bundan haz alır, ama önemli olan tecrübeli birisi ile denemektir, yoksa hayatınız kararır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSinirler daha fazla analda ama acıyı da hissediyorsun haliyle
02 Yorumla
Soran+1 yılçok acır mı ilk sokarken
- +1 yıl
Biraz ama bu sokan kişiye göre de değişir😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence dinen doğru bir davranış değil, zevkin başka yollarını denemeni tavsiye ederim.
40 Yorumla
+1 yılDoğru partnerle alınır
92 Yorumla
Soran+1 yıldoğru olup olmadığını nasıl anlayacağım
- +1 yıl
Anca yaptıktan sonra
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya almıyorsunuz okşanması falan tamam zevk veriyor size de girince işler değişiyor
00 Yorumla
+1 yılBence vajinal yoldan yapmak hem daha zevkli , hem daha sağlıklı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAlma ihtimalin zayıf ama dikkatli yapılırsa hoşuna gidebilir
00 Yorumla alınır elbette herşeyin en iyisi mükkemmel olur her şey sevilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. eger normal bir şekilde yaparsa yani abartmadan zevk alırsın ama cok nazik olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlan alıyor bizzat şahidim seksting yaparken bile analdan yapmamı isteyeni gördüm
00 Yorumla
+1 yılSadece acı çekersin o kadar. Kadınlar birden fazla yerden zevk alabilirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapmadım ama hoş gelmiyor bana sürtünme sadece zevk verir
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. abartmak gibi olmasın beraber olduğum kadınlardan analın vajinaldan daha zevkli olduğunu söyleyenler oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler bile alır. Bir kadının prostatımı uyarmasını isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazi kadinlar analdan zevk aliyor libido duzeyin yuksekse bence analdan zevk alirsin. Ama kayganlastirici kullanman iyi olur. Ne zaman surtmustu sevgilin en son analdan sana?
04 Yorumla
Soran+1 yıliki hafta önce
Cevap sahibi+1 yılHmm daha yeni surtmus canini cektirmis bayaa sanirim. Oral seks yapiyor mu sana peki?
Soran+1 yılyapıyor
Cevap sahibi+1 yılOhh supermis :) sevgilin haketmis o zaman anal seks bence :) sana bu zevki yasattigina gore :) :) defalarca bosaltiyor mu seni oral seks yaparak? Sen ona oral seks yapiyor musun peki?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Merak farklılık ve sertlikden hoşlanan kadınlar haz alabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevgilin işini bilen biriyse zevk aldırır yoksa nefret edersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılYap yap sonra da bölümü tutamıyorum diye zirlarsin
50 Yorumla
+1 yılEvet alır, tamamen erkeğe bağlı.
40 Yorumla
+1 yılGüzelce masaj yapsın sonra kayganlastiriciyla yavaşça girsin
00 YorumlaO giriş sürtünme kadar zevkli değil 🤣
31 Yorumla- +1 yıl
Sürtünme candır
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Tabiki zevk alırsın ama yapma zararli
20 Yorumla
+1 yılYalanması daha çok zevk verir size
00 YorumlaSen bi de o bölgeye oral yaptır zevki gör 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSürtünme zevk verdiyse dene bence.
00 Yorumla Sürttürtmeye benzemez :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılZevk alınıyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Hayvan gibi yapmazsa seversin evet
00 Yorumla
+1 yılAnal ilişkiye karşıyım..
00 Yorumla
+1 yılAnal yapmalısın, zevk alırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAlanları da gördük alınabiliyor imiş
00 Yorumla keşfettikleridne alıyolar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Cosarsinnnnn zevktenn 4 köşe olursun
00 Yorumlaİçine girince alamayabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYap genis bi kzsin zatn jjhh
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaparsan pisman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelki alabilirsiniz ama çok acı verebilir de...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen çok kızlar alıyor bazı şeyler doğru ise tabi
00 Yorumla
+1 yılİlk başlarda değil
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Alan var tabi ki de
00 Yorumla
+1 yılHayır zevk almaz
10 Yorumla
+1 yılPartnerine güveniyorsan yap
00 Yorumla
+1 yılDenemeden bilemezsin
00 Yorumla
+1 yılBen asla yapmam
00 Yorumla
+1 yılDelirir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlmazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bende 😅
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldene de gör mal
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri