Cinsel birliktelik esnasında partnerinizin çok farklı istekleri ve fantezileri olduğunu fark ettiğinizde ne yaparsınız?
Sınırları aşacak tarzda isteklerden bahsediyorum bu arada.
Sınırları aşacak tarzda isteklerden bahsediyorum bu arada.
ne gibi sınırlar mesela bu kişisel yapıya göre değişir ben istek ve bakış açısına göre dinlemek anlamak isterim ne amaçla istediğini görmek isterim misal sizin isteğinizde belki başka şart veya partnere göre uç noktadır benim de kendime göre ayrı tutum ve deneyimlerim var ama bunu aykırı gibi görülüp nötr tutumda bakılması beni üzerdi en azından o noktayı odaklayarak anlaması incelik olur
Çok uç şeylerden bahsediyorum burada anlatamam
Buyrun lütfen dinlemek istiyorum
benim çok istediğim ağzın da sperm varken öpüşmeyi bir şartla kabul etti. 15 santimlik titreşimli zenci straponunu beline bağlayıp 10 dk boyunca bende denemek istedi ve 5 dk zor dayandım o da yarısına kadar zorla girdi ağzıma da çamaşır tıkayıp. Bazen karşılıklı da öyle istekler olabiliyor 😅
Sevmiyorsam yapmam. Ben kadını hafifçe boğazlamayı, ağzına yüzüne tükürüp sert bir şekilde, küfürlü bir şekilde becermeyi severim. Tabi her kız bundan hoşlanmaz. Hoşlanmayanlar umurumda dahi değil. Kadın olarak görmüyorum bile onları.
Benim gibi erkek için o tarz istekler bu ülkedeki kadinlar için 40 gömlek ağır gelir...
Bu ülkede kadınlar için normal seks bile sapıklık olarak algılanıyor.
Mesela ne gibi isteklerin var ki?
Dm den yazarsın
Cevap
33Cevap
Baştan iyi seçin eşinizi, sevgilinizi. Cinsellikte uçuk, istekli, doyumsuz kişiye ya ömür boyu ayak uyduracaksınız ya da aldatılıp terk edileceksiniz.
Cinsellik başarıya giden yolda (boşalma 🤪😁) her şey mübah.
Kimse sizin limana hangi dalgalardan geçerek ulaştığınizi sormaz.
Yemeyenin malını ne yerler.
Absürt derken boylemi 😁😁
Kendini becertmek istemesi ve sizi paylaşmak istemesi harici herşeyi normal. karsilayabilirim.
Sizi becermek istemesi hoşunuza gider mi?
Aman aman aman uzak durayım ben senden
Benim öyle bir fantezim yok sadece toplum algısını merak ediyorum bu sebeple sordum soruyu 😄
Aman aman aman bacimsin benden uzak dur
Soruyu zaten gizli olarak sormuşsun. Neler olduğuna dair bazı şeyler yazarsan cevap vermek daha mantik çerçevesinde olacaktır
burada açık açık anlatırsam sorum ve yorumlarım kaldırılır
O halde özelden dönüş bekliyor olacağım
O tarz kişilikler genelde eş bile paylaşır. Sapıklığ lüzum yok anladığım an defederim hayatımdan
Iki kisinin arasinda yasanacak hersey tamamda grup paylasim isin icine giriyorsa orada o iliski biter
En fazla kelepçe kırbaç ve göz kapama olur. Başka da olmaz.
Yeterli bunlar zaten :)
Herkesin bi fantezi dünyası var ve bu, sana uymuyor olabilir. Partnerinin istekleri sana uymuyorsa bırakabilirsin.
Ben bu yüzden çok terk edildim ama vazgeçmedim fantezilerimden
Ne gibi fantezilerin var ki?
Domine edilmek fetiş strapon falan 😁
Straponun sana kullanılması mı hoşuna gidiyor
Evet çok seviyorum 😊
Gay misn peki yoksa kadın tarafından yapılması mı etkiliyor
Gay değilim tabi ki beni tahrik eden tabi ki kadın üstünlüğü yani köle olmak domine edilmek 😊
Mesela kölelik canının yanması sana ne hissettiriyor?
Bu benim hoşuma gidiyor tabi ki hele ki partnerim bundan zevk Alıyorsa aşırı yükseliyorum
İki kişi arasında yaşanan cinsellikte sınır sevmem ama başka istekler varsa bilemem
Karşılıklı anlaşma varsa sorun yok. Biz de eşimle uçuk fanteziler yaşadık yaşıyoruz da.
Ne yapilir , ayrilinir, sapiklami ugrasacagim!
Ne gibi istek ve fanteziler acaba dinlemek isterdim?
Ben tokatlanmak istiyorum bu sapıklık sayılır mi acaba yani yüzüme tokatlar atsın istiyorum sağlı sollu
Sizin fanteziler nelerdir merak ettim yazmak isterseniz yardımcı olabilirim fikirlerim le
Nasıl bir absürt
Ekledim
Yazdım
Üçüncüyü aramıza alalım demesin birde bende seni strafon ile yapayım demesin yeter gerisi haz verir
Ne olduğunu öğrenmek isterdim ama eş değişimini sevmem. Cesedi gömmekle uğraşmayalım
Muhtmelen grup ya da swing istiyor partnerin.
Benim partnerim yok öyle genel sordum soruyu
Üzdu. Sen ne yapardin peki?
Kabul etmezdim ilişkiyi keserdim
daha önce hiç ilişki yaşamamışsın sanırım
Nerden çıktı?
cinsellik hakkında pek bilgin olmadığını düşündüm
Neden olmasın?
Bunu iki kelime konuşmamdan nasıl anladın merak ettim
cinsellik yüzünden vazgeçerim demenden anladım
Swinger ve grup yapmak bana uygun değildir belki? Veya atıyorum bdsm sahibe köle vs fanteziler bana göre değildir herkesin bir kırmızı çizgsi olabilir bunu bilgisizlik veya tecrübesizliğe vurmak bana çok saçma geldi açıkçası
elbette uygun olmayabilir ben bu yüzden kestirip attığın için öyle söyledim konuşup çözülebilir ama sen bitirdin direk kafanda
Öyle bir ilgisi yönelimi olan bir insanla devam edemem birtakım kriterlerim var sonuçta her önümüze gelenle sırf zevk için yapamayız dimi şahsen ben öyleyim
umarım evlendikten sonra eşinin bu yönünü farketmezsin
Umarım öyle bişeyle karşılaşmam
karşılaşırsan boşanır mısın?
Soğurum, soğumanın sonucu muhtemelen boşanmaya kadar gider, büyük konuşmak istemiyorum ama düşüncem bu yönde
bence de büyük konuşma :) çünkü ben böyle bir hikaye biliyorum :)
Anlatsana
o da başta senin gibi çok tepkiliydi swing ya da gruba zamanla alıştı ve heyacanlanmaya başladı düşündükçe daha fazla zevk aldığını kadınlığının tüm zevklerini aynı anda yaşadığını. Şimdi en çok kendinden geçerek orgazma ulaştığı ilişkiler oluyor hayalini kurunca bile.
Her zaman bir orta yolu bulurum partnerimi doyuracak çıldırta çıldırta boşaltacak mutlaka
Olabilir karsi cinsle arama sinir koymam yeterki zevk alalım
İ... şemeli, s... çmalı, bana sokmalı fantezileri yoksa konuşulup anlaşılabilir bence.
Üçüncü kişi olmadığı sürece her şey denenir.
örnek sınırların neler ve ne ıstenıyor daha net olurmusun
Burdan anlatamam
tamam gel
Haram olan hiç bir şeye bulaşmam
Nimeti bulaştırmasın da olur gerisi
Yapabidimce yaşarız
Ne gibi uç noktalar
Aşırıya kaçmadığı sürece yeni şeylere açığım
Yani bu tarz insanlar ile tanışmıştım. Tercih.
Ne gibi istekler?
O esnada sorun olmaz ya. Bu gerçeğe dönmemeli ama.
Neymiş ki onlar? Kırbaç filan mı? 😂😂😂😂
Kişiye bağlı o gecelik birşeyse sorun yok
uzaklaşacaksın bu kadar basit
Grup seibg vs
Miker atar amuğa koyarım 😂😂
Mesela ne gibi fanteziler bunlar?
Düşünürüm
olabilir knka
Ne mesela
Nee gibi istekler
Mesela neler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?