Biz iki yıl önce nişanlıydık ve daha sonra ayrıldık. Ve ben başkası ile sözlendim ama unutamadığım için ayrıldık. Ve eski nişanlım bana geçen ay geldi bensiz yapamadığını söyledi zaten hala ona aşıktım ve barıştık bu sefer düğün tarihi ev her şey hazır. Ve benim ilkim oydu bizim aramızda o şeyler olmuştu. Dün otururken ben sana bir şey sormak istiyorum dedi sor dedim benden sonra birisi ile sözlenmişsin ya onunlada y.. ttın mı hala tek erkeğin miyim bu benim canımı yakacak bir konu olabilir kaldıramam dedi ama sorarken kıp kırmızı buna bir tokat geçirdim nasıl düşünürsün sen böyle bir şey saçmalama dedim özür dilerim çok şükür bende kimse ile olmadım deyip boynuma sarıldı siz olsanız ne yaparsınız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
erkeğin yerinde olsam bende sana tokat atar uzak dur bir daha konuşma bitti bu iş derdim eyer karşımdaki kız bu sorum için bana tokat ataçaksa karşılığını alır ve ayrılırım
05 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi soru olsa tamam
- +1 yıl
erkek kuzenime bu soru geldi nişanlısından kuzenim tokat atmak yerine ayrıl benden şüpen varsa git birdaha gelme yanıma dedi siz kızlar çok meraklısınız hemen herşeye tokat atmaya karışındaki erkek canım hemen özüre kalkıyor bana o hareketi yani tokatı atamazdın atığın an sende tokatı yerdin ve biterdi bu iş
Soran+1 yılSen kimsin ya
Soran+1 yılBana bak or... Çocuğu senin ananı akerim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Madem onu unutamadın, ne diye başka biri ile sözlenip onun hayatını karıştırıyorsun? Sen de sevgilin de sağlam ve güvenilir değilsiniz. Olan diğer çocuğa olmuş, kullanılmış
00 Yorumla
İyi yapmışsın. Yani her ne kadar evlilik ile olsa daha güzel olsada. Hayat devam ediyor. Bunu yapmış bile olsanız bunun hesabını sorması yanlış.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
53Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılFazlasıyla hak etmiş ona dönüş yapmana ne kadar yanlış bir şey olduğunu görmüş oldun artık.
30 Yorumla Sormasaymış iyiymiş çünkü bu soruya verilecek cevap hep soru işareti bırakır. Madem seninle tekrar bir yola çıktı öyle ya da böyle herşeyinle kabul etmesi gerekir. Bu ihtimal onu öldürecekse en başından acabayı düşünerek tekrar başlamaması gerekirdi madem başladı bu sorunun da uçup gitmesi lazımdı. Tokati fazlasıyla hak etmiş ama yara alan sadece yüzü değil. Aranızdaki saygı eşiği de inmiş oldu.
31 Yorumla
Soran+1 yılBenim kafamda soru işareti yok mu tek o erke diye mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak etmiş olabilir. Bunda yanlış bir şey yok şahsen benim başıma gelse ben de sorarım bunu karışmak/sıkmak/boğazlamak/damgalamak olarak algılamamak lazım. Erkek arkadaşım diyelim ki bu olayı yaşadı. Sorarım çünkü şu an benim hayatıma girmiş... Belirsizlik daha çok şüphe ve soru işareti bırakır karşı taraf güveniyorsa doğru söylendiği takdirde ne yargılar ne de bunu her seferinde yüzüne çarpar. Beraber hayatını paylaşacağın kişi... Özel olması gereken konular dersen kendin bilirsin, bunu ona bu şekilde de anlatabilirsin, ama ilişkilerde de açık olmak net olmak önemli.
10 Yorumla
+1 yılAyrıysanız senin kimle ne yaşadığın onu ilgilendirmez ki bende eski erkek arkadaşımla ayrı olduğumuz bi dönem başkasıyla çıkmıştım ve birlikte olmuştum onu hazmedemeyip ayrıldı benden ama kendisi bizim ayrı olduğumuz bi dönem benim kız arkadaşlarıma mesaj atıyordu ama ben yapınca suç oldu ayrı olduğunuz dönem o sözlünle birlikte olsaydın net ayrılırdı senden
10 YorumlaNapacakmis performans değerlendirmesi mi istiyor? Diye dusunuverdim...
Neyse, bence bu gibi konulara düşünmek ayrı konu ve birde dille getirmek ayrı konu. Sen eski nisanlina geri dönüyorsan ve bazı şeyler yaşadıysan ya sorgulamadan tamam diyeceksin ya da bu işlere girmiceksin. Sonradan o tür sorular yanlış bence
11 Yorumla
Soran+1 yılVallahi yol veririm gider kendim dışında kimseue tahammül etmek zorunda değilim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Nişanlı iken onunla yapmadıysan dön ayrıldığında Nisan olmadan yapmadığını bilip o soruyu sormaları gerekirdi. Demekki yeterli güveni verememissinki öyle bir soruyu sormuş ya da boş boğaz dedikleri çok konuşan biriyse bazen saçmalama yapmıştı olabilir
16 Yorumla
Soran+1 yılEğer yeterli güven vermesem tek sözüme inanmazdı
Soran+1 yılYoo. Ben tokat atmasamda bu adam bana dönmüş ev tutmuş gelinlik almış ev dizmiş sence inanmasa neden
Soran+1 yılAyrıca ben ona inanmayabilirim bu da vsr
+1 yılMillet nişanlısindan ayrılıyor sonra başka bir erkek bulup yine sozleniyor sonra o da olmuyor yine eski nişanlısına geri dönüyor 😳
Sende de ne şans varmış kız 🤭 25 yaşındayım ben daha bı tane bulamadım maşallah sen sözü atıp atıp sozleniyorsun ne ballı kızsın ya kıskandım 😔
Ha bu arada nişanlınin benden önceki kişiyle yattın mi diye sorması onun için normal senjn de tokat atman normal haklı haksız yok ikinizde kendinize göre haklısınız...10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu erkekse vay halimize. Kadın tokat atıyor şükürler olsun diyor 🤢 Bununla yapıcağına bir ağacın üstüne oturmak daha iyi bir fikir olabilirmiş. Erkek dediğin ultimatomu yediği gibi " senin bitli popona mi kaldık lan" diyip nextliyebilmeli. Bu resmen kulun köpeğin olmuş iğrenç. Üstelik kendinden sonra nişanlanmış biriyle hala gelecek düşünücek kadar da vizyonsuz. Exten bir next olmaz. Future hiç olmaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılKes ka.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSözde erkek ne diyebilirim ki sözlendiğin adam belki bunları sana sormadı her halin ile kabul etti ama o soruyor farzet yapsaydın emin ol ışık hızında terkederdi yani iyi yapmışsın madem sensiz yapamıyor her halin ile kabul edecek kusura bakmasın erkek dediğin sahiplenir birde utanmadan sormuş namusu bacak arasında arayanlardan biri inşallah oda başkası ile yapmamıştır sorduğuna göre değişik
22 Yorumla
Soran+1 yılKendisi sanki bakirde
Cevap sahibi+1 yılBen bakirim bana diyorsan ama eski nişanlının bunu sorması hata insan sevdiğini her hali ile kabul eder geçmişe çizik atmalı geçmişi sorması bile saçma
+1 yılNe kadar saçma bi duruma sokuyosunuz kendinizi. Karşındaki adam seninle birlikte olurken bunlari sormadi dusunmedi ayrilip tekrar gelince mi aklina geldi. O kisi ile tekrar bir araya gelmwyebilirdin. Kendisine bunu saygisizlik goruyosa bi baskasina neden yapiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe hakla sorar diyorsun ama her insanın takıldığı şeyler farklıdır, fıtratı farklıdır demekki hayatındaki kadının sadece kendisine özel olmasını isteyen biri. Evlilik yolundasınız ve bunu kafasına takmış ki sorma gereği duymuş. Sen bunca zaman bu adamı yeterince tanıyamamışsın sanırım. Tanısaydın bunu sorması seni bu kadar şaşırtmazdı. Ne hakla sorar demek yanlış, herkesin değer yargıları kendinedir. Sormasını kendine yediremiyorsan ayrılmalısın. Yargılamak değil amacım yanlış anlama
11 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma. Benle ayrı olduğu dönemde ne yaptığımı onu zerre ilgilendirmez. Sanmıyorum ben ona birlikte oldum desem bile ayrılacağını sanmıyorum çünkü. Evi dizmiş biz barışalı 3 ay oldu yeni mi aklına gelmiş bence böyle bir hakkı yok. Kendisi de benden ayrıydı ben de acaba dedim ama sormadım
+1 yılBöyle biriyle evlenirsen garanti hayatın kararacak. Ayrılmanızda hikmet vardı ayrıldınız. Geri dönmeye bahane arıyorsan orada bir durup “ben ne yapıyorum” diye sorman lazım kendine. Gerçek sevgi tarafları birbirine değil Allah’a bağlar kardeşim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEskisine dönmen de hata, onun bunu sorması da hata (sen onunla yatınca iyi de, başkasıyla yatmış olsan mı kötü?), tokat atman da hata. Neresinden tutsam elimde kalıyor, hatalar zinciri.
11 Yorumla
Soran+1 yılYoo ben onu sevdim ay
+1 yılBu soruyu soran kişi, asla tatmin olmayacaktır aldığı cevaptan ve bunu evliliginizin üzerinden yıllar da geçse kuşku olarak taşıyacaktır içinde
13 Yorumla
Soran+1 yılHe öyle
- +1 yıl
Sen işin dalgasindasin, hayırlısı
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılKomiksiniz MK. Kırılan bardağı yapistirmissiniz, orijinali gibi olmasını bekliyorsunuz. Onun sorması ayrı bir m*llik, senin tokat atman dahada. Kolay gelsin ne diyeyim.
10 Yorumla Dünyanın neresinde olursan ol
Erkek bu soruyu sorar
Batı ülkelerde bile kimin eli kimin cebinde belli değilken bile bu tartışma konusu olabiliyor
O yuzden konuyu kapat devam et...10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Baskasiyla sozlenebiliyorsun baskasiyla yatmis niye olmayasin onunla yattiysan baskasiylada yatma ihtimalin var
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye onun yok mu
Soran+1 yılEe o zaman ne hakla sorar
+1 yılÇok gurur kırıcı bir durum. Bilmiyorum. Adam için gerçekten önemli bir konu demek ki ama sendende şüphelenebiliyor bilesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani eşit bir durum o da yapmış olabilir sonuçta
- +1 yıl
Aynen
+1 yılKizim madem ilk nişanlınla yattın neden sonraki sözlünun günahına giriyorsun abi bu nasıl bir genişlik
01 Yorumla
Soran+1 yılUlan sanane adama söyledim bende bakir değilim bende önceden birisi ile oldum dedi ne mantıkaız insansın sen
+1 yılNe hakla vuruyorsun? O sana vursa ne yaparsın? İnsan gibi bir soru sormuş? Olabilir ondan sonrakiyle cinsellik yaşamış olabilirsin. Bunu net bir şekilde söylemen yeterli. Hiç empati kuramıyorsunuz hiç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılOnu sevdiğin halde başkasıyla sözlenmiş olman güvenilmez birisi olduğunu gösteriyor zaten. Adam bayağı enayiymiş.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen onu bekledim gelmedi amnemle babamın istediği üzerinw ben sözlendim. Bu bie ikincisi defolup giden o istediğimle sözlwnirim
- +1 yıl
Seviyorsan onunla alakasız bir sekilde unutmadan baskasıyla sözlenmek sözlendiğin kişiye saygısızlık. Ben onun icin sözlenme demiyorum ki, madem birisini seviyordun diğer adamla da olmasaydın. Yaptıgını nasıl da ak göstermeye calısıyorsun. Neyse ki senden kurtulmuş, son derece toksik birisin.
Soran+1 yılBeni bırakan o. Tamam mı ayrıca sözlwndiğim kişi biliyordu zaten konuştum. Sorun değil mantık evliliği yapıyoruz dedi kafanda kurup gelme
- +1 yıl
O da ayrı midesizmiş, geri döndüğünde. Sürekli bu maymunları bulan kişi daha maymundur zaten.
Soran+1 yılBir a. Git..
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en saçma sorusu olmak istersen de olabilirsin bakirelik kavramı bacak arasında değil ki ne yani tek sen ona mı ittatkar olacaksın ne garip bir şey ya
00 Yorumla
+1 yılDiline vurmuş, kalbinden, aklından geçen. dangalaklik etmiş.. ha evlendiğinizde bı tartışmada su yüzüne çıkar mı bilincaltina attiklarimiz.. tam bir muamma.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne küfürdür, ne de hakarettir. Sadece kafasına takılan, içini kemiren bir konuda senden bir açıklama istemiş. Nedir bu şiddet? Sen kim olduğunu sanıyorsun?
01 Yorumla- +1 yıl
Ne o kadın yapınca şiddet olmuyor, erkek yapınca mı şiddet oluyor? Ben o erkeğin yerinde olacaktım, derhal kapının önüne koyardım seni ve bunun bir dahası da olmazdı. Hergün bu siteden bas bas bağırıyorum:Kadınlar öyle değişti ki asıl şiddeti doğuran da, uygulyan da, bu erkeklerin bu kadar gergin olmalarına sebep olanlar da siz kadınlarsınız. Haddinizi bilmiyor, ölçü, tartı, adalet, sadakat, insaniyet, sevgi, merhamet, saygı gibi daha bir çok konuda da hep sınıfta kalıyor, sıfırın üzerinde bir not alamıyorsunuz.
+1 yılSen o tokadı ona dönerek kendine atmışsın ama haberin yok. Keşkelerin çok sürmez kapıdadır sonra da sözlümde kalsaydım dönmeseydim dersin
09 Yorumla
Soran+1 yılSözlümle o dönmeden ayrıldık biz 7 ay önce
- +1 yıl
Okey tamam o zaman ama o sözü sana eden biriyle olmak istediğine eminmisin? Bunu iyice sorgula
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
@tortitotilla abla sen neden kızı şimdi adamdan ayırmaya çalışıyorsun ki sorgula falan ne alaka ya? Abi siz artık şunu anlamadınız mı bizim ülkemizdeki bazı kadın ve erkekler bu konularda hassas. Bu geri kafalı oldukları için değil. Ben de merak edip sorardım. Oturduğun yerden kıza ayrıl diyorsun abi sanane ya koskoca yetişkin insan sana mı soracak sanki önemli meseleymis gibi büyük büyük cümleler yazmış
- +1 yıl
Senin neyi nasıl algıladığın kendi sorunun ve beni zerre alaka etmiyor ve yorumum da seni hiç alakadar etmez. Muhatap olacağım bir kafaya sahip olsaydın anlatırdım sizin gibiler için yormam kendimi. By
Soran+1 yıl@ahqqowp20 ona sordum tabi. Bu sitede sorduğumda göre ona sordum
- +1 yıl
Soran+1 yıl@ahqqowp20 ya bir s.. git. ne yüzsüz birisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızacak bir durumun yok ki evlilik dışı bir birlikteliğin olmuş bu konuda temiz değilsin sorması şok normal değil mi. Verdiğin cevabında bir önemi yok her zaman şüpheci davranacak ve ilerde bu kavga etmenize bile sebep olacak.
07 Yorumla
Soran+1 yılO kendisi çok mu temiz kafaya. bak.
Cevap sahibi+1 yılAnlamadığın nokta senn olay kimin kininden temiz olduğu değil. Bu olay sizi mutsuz edecek kafada kurmaya başlamış en ufak kızgınlıkta açılacak konular.
Soran+1 yılBende hep acaba dedim başkası ile oldu mu ama öküz gibi sormadım çünkü hakkı yok hakkım yok biz ayrıydık onane. İsteiğimizi yaparız.
Cevap sahibi+1 yılZamanla her şey farklı olacak dahadaçirkinleşecek seninde kafan karışık omunda. Siz birbirinizin canını çok yakarsınız.
Soran+1 yılYok en son konuştuk kimse kimse ile bir şey yapmamış kafamız rahat ama öküz olduğunu değiştirmez hiç bişi
Cevap sahibi+1 yılHakkınız da hayırlısı olsun. Buna benzer bir olay yaşadım hiç konuştuk anlaştıkla olmuyor o konu.
- +1 yıl
Öküz olduğunun farkındaysan bunun devamıda gelicektir bence
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıltepki çok doğru haklısınız, senden önce senden sonrayı merak edeceksen benden sonrasına izin vermeyecektin andaval demeliydiniz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılHaketmis yani sormamasi lazimdi ama oda onun içini kemiren birseymis neyse sonucta mutlu isen takilma bu tokata hem göz dağı vermişsin bi cakarim oturursun der gbi 😁
00 Yorumla
+1 yılSeni kabul ediyorsa olacakları bilmeli zaten sen haklısın
12 Yorumla
Soran+1 yılSeni kabul ediyorsa derken? Ulan kendisi de zaten yaprı bende kafaya bak yemin ederim ya
- +1 yıl
Kendisi başkasıyla cinsellik yaşıyorsa sende yaşayacaksın tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnun için karakter, kişilik, şahsiyetin ve sen değil zarın daha önemliymiş.
13 Yorumla
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
+1 yılBunu düşünmemesi için bı sebeb var mı peki düşünmekte haklı değil mi
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğil onane o da benden ayrıydı ben ona soruyor muyum
- +1 yıl
Erkekler kadınların birine duygusal olarak bişey hissetmesini çok önemsemez ama cinsel olarak biseyler yaşaması onlar için daha kötüdür ama bu durum kadınlarda tam tersidir biriyle yatarsa çok problem değildir Yeter ki duygusal olarak biseyler hissetmesin
Soran+1 yılYoo ben biriyle yatarsa asıl çok büyük problem çıkarırım. Öyle bir dünya yok ona buna değecek heryeri sonra benim koynuma
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoş boğazı cehenneme atmışlar odunlar yaş diye bağırmış 😂😂😂😂
Seninki de tam bir boş boğaz ayrıca patavatsız00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Niye tokat attın ki, söyleyebilirdin normal bir şekilde
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır sormaya hakkı yok onnae
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılHak etmiş ama ona bu sözleri söyleten sensin. Ona dönmesen o da o sözleri söyleyemezdi.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onu sevdim
- +1 yıl
Yanlış anlama seni yadırgamıyorum ve yargılmıyorum. Demek ki o seni sevmemiş.
Oldum deseydin seninle evlenmicekti eğlenicekti buna eminim
01 Yorumla
Soran+1 yılEğlencek ne ya?
Gizli Üye(25-29)+1 yılhem yalvarıyor hem böyle bisey mi soruyor zibidi ya gelmeseymis o zaman zavallı
10 Yorumla
+1 yılne canım adamlar var ya. eminim kendi her boku yemiştir
10 YorumlaBöyle bir soruya evet senden daha iyiydi maalesef, böyle saça böyle tarak
00 Yorumla
+1 yılZaten ayrılmışsın bir daha niye dönüyorsun çok saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki sen neden nikahsız ilişki yaşıyorsun normal birşeymi bu
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğil zaten bilerek ve isteyerek olmadı. Ayrıca tek başıma yaşamadım o ilişkyiyi.
Cevap sahibi+1 yılTek yaşamadım diyorsun zaten ilişkiye girmek için birine ihtiyacın var ve bide isteyerek olmadıysa tecavüz sayılıyor hadi herşeyi geçtim kinamiyorum ama o çocuk senin başına çok kalkar haberin olsun en başta düşünmen lazımdı
Soran+1 yılBende onun başına kalkarım. Sonuçta tek başıma yapmıyorum sadece bana da günah değildi. Anasını bile satarım ikincisi isteyerek olmadı derken tutamadık kendimizi. Amacımız birlikte vakit geçirmekti biranda ateş barut misali.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok görülmez. Kıskançlık sevgi işaretidir. Bu şekilde onun da başka kimseyle olmadığını öğrenmiş oldunuz. Mutluluğunuz daim olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı şeyi sen ona sorsaydın ve o da senin yaptığın gibi tokat atsaydı sana napardın?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sormam böyle hadssiz bir soru
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorabilir onunla yapan başkasıyla fa yapabilir kilit kırılmış artik
01 Yorumla
Soran+1 yılO da benle yaptı p da başkası ile yapmış olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz bile bir dahakine daha ağır konuş yutamasınnnnnnn
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaparım
Gizli Üye(18-24)+1 yılsorabilir gayet normal sen de kezban gibi tokat atmak yerine cevap verseydin
04 Yorumla
Soran+1 yılSormamaz bie kere oni ilgilendirmez.
Cevap sahibi+1 yılilgilendirir şahsen ben de sevdiğim adam ne yaşamış ne yapmış ilgilenirim tabi ki yargılamam asla ama merak ederim ve bu çok doğal
Soran+1 yılBenim hayatımda olmadığı zaman bana sormaya hakkı yok. Bitti
Cevap sahibi+1 yılSenin fikrin tabi ki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTokat niye atiyosunki sorabilir normal ben olsam bende sorarim guven meselesi
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKirici olma hicbizaman 👍😌
Soran+1 yılÖküz gibi sorulmaz bu bir onu hiç ilgilendirmez bu iki.
Cevap sahibi+1 yılHakli olabilirsin kendince..😌
Soran+1 yılYo tamamen haklıyım onunla ayrıyız onane istediğimi yaparım
Cevap sahibi+1 yılKiyamam sana💜
Cevap sahibi+1 yılOyyyy sen sakin ol cok agrasifsin baksana
Cevap sahibi+1 yılNeyse kal saglicakla byyyyyyyyyyyyy
Görüş yazardım da biraz baktim milletle kavgalar beddualar vs vs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden o benimle yaptıysan , onlada yapmışsındır diye düşünmesi gayet normal.
00 Yorumla
+1 yılSormasa ölene kadar içinde kalacaktı sorması normal ama sorma sekli yanlış bazı doğrularla yüzleşmek zor ama mecbur
00 YorumlaKırılgan erkekliğini de alıp s. sin gitsin derim
10 Yorumla
+1 yıltokat ahir olmus da her seyi konusmaniz gerkir ama neyse merak ettim ama sormiyorum
00 Yorumla
+1 yılAferin diğeriyle yatmamış gibi yap
12 Yorumla
Soran+1 yılEğer gerçekten yatmadıysam da sen ifitra ediyorsan annenin ölüsünü bul.
- +1 yıl
Lan ziktir ak or0spusu zaten ziken zikmis seni diğeri çaksa ne olacak
O leş bedduanda seni bulsun paralı asker
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yıldün nişanlısıyla yatan bugün sözlüsüyle de yatar
16 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi birisini sevdim birisi ile ailemin isteği üzerine sözlendim ben bana dokunmasına tahammül edemem bu bir ikincisi öyle bile olsam onane
- +1 yıl
erkekler için bu tür şeyler önemlidir.
Soran+1 yılKadınlar için değilmidir çöplük müyoz biz her şeyi ile kabul edelim
- +1 yıl
kadınlar genelde kabul ediyor ama.
Soran+1 yılO cahil kadınlar bende yok öyle şey üstünden geçerim
- +1 yıl
ow güzel keşke her kadın senin gibi olsa
Sorması saçma illaki yatmışsındır
01 Yorumla
Soran+1 yılYatmadım.
- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılHak etmiş. Ama senin eski nişanlına dönmen hata
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum
+1 yılAmma abartmışsın ya ne bu gereksiz atar böyle
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya ona mı kaldı
- +1 yıl
Sen onunla ayrılıp başkası ile sözlenmişsin. Merak etmiş olabilir ne bu gururlu havalar anlamadım. Sana yanlış bile gelse tokat atmaya hakkın yok. Siz baya garip bir çiftsiniz anlaşılan sjdjd
Soran+1 yılÇokta var benim namusum benşm cinsel hayatımdan onane ondan ayrıyım
- +1 yıl
Orası öyle de ona bu şekilde anlatabilirdin. Şak diye tokadı yapıştırmak ilişki için de yıpratıcı bir etkisi olur diye düşünüyorum.
Soran+1 yılŞok oldum öküz gibi sorulur mu ya
Kusura bakma da haketmiş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılhak etmiş daha ondan ne koca ne de adam olur
10 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra yapmayında
00 Yorumla
+1 yılOlmuş olabilir o dikkat et
01 Yorumla- +1 yıl
Kişi kendinden bilir işi
- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eski nişanlıma geri döndüm, "benden sonrakiyle de yattın mı?" diye sorduğu için tokat attım. Hak etmedi mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler