sende haklısın ten uyumunu yakalamak ve güven duydugun birisiyle yaşamak çok önemli. Birde bu işin hastalığı vs var zaten mesafeden ötürü iş baştan yaş bizim dlskhsh
Sinirini gelince yatıştırırım merak etme 😂😂 Cidden o bahsettiğim kişi bana takıntılı bu arada şimdiye kadar onlarca fake hesaptan yazdı. Ondan ısrarcı oldum sana. Burası dışında bir iletişim adresi bıraksaydın iyi olurdu ama.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tek gecelik iliski yasamam fakat duzenli vs fb olurum
nerelisin?
Ne alaka
düzenli fb ilişkisi yaşamak adına sordum. ayrıca soruda kendi fiziksel özelliklerimden bahsettim.
İstanbul
olmadı, yaş kaçtı senin?
ben 23 boy 190
24 172
çok iyiymiş aslında ne yazık ki İstanbullu değilim. eğer olurda gelirsem falan buluşma şansımız var mı?
maalesef tanımıyorum cunku seni
Birde uzun süreli seviyorum oyle tek seferlik felan degil
beni yanlış anlama tanısan reddedemezdin de zaten uzağız ayda yılda bir işim düşüyor İstanbul'a o yüzden sordum.
Hayirlisi🙃
sende haklısın ten uyumunu yakalamak ve güven duydugun birisiyle yaşamak çok önemli. Birde bu işin hastalığı vs var zaten mesafeden ötürü iş baştan yaş bizim dlskhsh
😅😅 olsun yapacak birsey yok
soruyu beğenirsen istek atarim tipimi vs gorebilirsin birsey yasamamiza gerek yok zaten yasayamayiz bu mesafeden oturu 🙃
Bence gerek yok tesekkur ederim
sen bilirsin en azindan profildeki resimden gormus olurdun beni dkdkdjd
neyse iyi günler
insan bir merak ederdi nasil birsey diye demek ki soylediklerini reele dokebilecek cesaretinde yok flskjsh
Ya oooooyyy oyyy aynen kardesim aynen😅 konusup konusup gittin
gizliden cik veya soruyu begen en azindan beni bir gor bakalim slskhsgs
kardesim ne alaka ya kotu oldum Şu an 😂
Ben senden büyüğüm sus 😅
yaş önemli değil 😂
istek attım
Guzelsin allah sahibine bagislasin😅
İstanbul'da olsam sana bağışlardı fksjshsg
arada geliyorum ama, 1-2 ay sonra gelebilirim cidden.
Ya atsana mesaj bana
Kusuruma bakma gerçekten günahını almışım. İyi geceler dilerim size 🙃
Sorun yok iyi geceler
İstanbula gelmeden yazacağım sana kabul edip etmemen sana kalmış ben yinede şansımı deneyeceğim hoşuma gittin açıkçası 😂
Ben sana sinir oldum isim gucum yok biri icin fake hesap mi acicam. Yargısiz infaz yapıyorsun hemen 😃
Sinirini gelince yatıştırırım merak etme 😂😂
Cidden o bahsettiğim kişi bana takıntılı bu arada şimdiye kadar onlarca fake hesaptan yazdı. Ondan ısrarcı oldum sana. Burası dışında bir iletişim adresi bıraksaydın iyi olurdu ama.
Sanmıyorum keyifli gecelwr 🙂
bu arada ben 26 yaşındayım skjshshs