Ben YAY burcuyum. Ateş grubuna dahil Yay burçları pozitif enerjileri, neşeleri ve uyumlu yapılarıyla bilinirler. Yüksek enerjileri sayesinde her şeye yetişebilen bir burçtur. Öğrenmeyi, yeni kültürler tanımayı severler. Seyahat etmek onlar için olmazsa olmazlardandır. Girişkendirler, sosyalleşmeyi severler. En kötü zamanlarda bile hayatın iyimser tarafından bakmayı bilirler. Etrafındakilere de bu pozitiflikleriyle destek olurlar. Yay burcunun eğitime düşkünlüğü akademik seviyeyedir. Yetenekleri çok olan bu burcun spora karşı da oldukça yeteneği vardır. Burçların arasında en şanslı burç olarak ilan edilmişlerdir. Ortama girdiği anda neşeleriyle herkesin enerjisini yükseltirler. Her şeyden kolayca sıkılabilen bir yapıları vardır. Özgürlükçüdürler, kısıtlanmak istemezler. Anı yaşarlar. Düşünmeyi, araştırmayı severler. Hayatı sorgulamayı severler. Kendileri iyimser bir karakterde oldukları için bu durum bazen her şeye kolayca kanmalarına neden olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bence böylesi daha iyi. Öbür türlü vakit kaybı olur
Hayir kotu degil tabiki de sormasında sen mi istiyorsun ilişkiye girmeyi
Ben hep istiyorum o az istiyo
Peki az istememesinin nedeni ne peki. Herkes senin gibi bir sevgili ister istekli bir partnerimin olmasini isterim.
O naz seviyo
Sen yapmiyorsun herhalde direkt iliskiye giriyorsun. Peki iliskiniz nasil kisa mi suruyor zevk alıyor musun
Hayır çok zevk alıyorum naz yapmak istiyorum ama çok istekli olduğum için hayır diyemiyorum o biraz istememi istiyo galiba
Zevk alıyorsaniz sıkıntı yok
Ya sen aradığımsın. Yat diyince yatacak
Domal diyince domalcak offf
Gel bana naz yapma sabah sabah 2dk işimizi halledelim kocaman yatakta yeni uyandı bi görsen delirirsin
Naz yapamıyorum zaten
Hadi gel o zaman görelim işimizi bekliyorum yaz
İnan bana görünce bayılcaksın
Akrepmisin? Senin gibi biri şanstır erkeğine.
Boğa
Evcimen, duygusal, narin, küçük şeylerle mutlu olur, inat, arzulu, ateşli ve doyumsuz olur.
Senin burcun ne
Ben YAY burcuyum. Ateş grubuna dahil Yay burçları pozitif enerjileri, neşeleri ve uyumlu yapılarıyla bilinirler. Yüksek enerjileri sayesinde her şeye yetişebilen bir burçtur. Öğrenmeyi, yeni kültürler tanımayı severler. Seyahat etmek onlar için olmazsa olmazlardandır. Girişkendirler, sosyalleşmeyi severler. En kötü zamanlarda bile hayatın iyimser tarafından bakmayı bilirler. Etrafındakilere de bu pozitiflikleriyle destek olurlar. Yay burcunun eğitime düşkünlüğü akademik seviyeyedir. Yetenekleri çok olan bu burcun spora karşı da oldukça yeteneği vardır. Burçların arasında en şanslı burç olarak ilan edilmişlerdir. Ortama girdiği anda neşeleriyle herkesin enerjisini yükseltirler. Her şeyden kolayca sıkılabilen bir yapıları vardır. Özgürlükçüdürler, kısıtlanmak istemezler. Anı yaşarlar. Düşünmeyi, araştırmayı severler. Hayatı sorgulamayı severler. Kendileri iyimser bir karakterde oldukları için bu durum bazen her şeye kolayca kanmalarına neden olur.
Yaylar çok iyi niyetli oluyo seviyorum bu özelliklerinizi
Sevgilinde mi yay, ama yay olamaz o. Yayların libidoları 7/24 yüksektir. Mekan, yer, zaman, pozisyon ve delik ayırt etmez
Yay değil
Yaşlarınız?
25
İyi bakalım
böyle şeylere kafanı takmamalısın
Neden o daha mutlu olsun daha çok zevk alsın istiyorum naz yapamıyorum
içinden böyle geliyor seni böyle kabul etmesi lazım
Kendin mastürbasyon yapıyor musun?
Süper eğer öyleyse
Yapma nazzzz ver gitsinnn
Bi erkek için gayet güzel bir durum bence:)
Gayet normal olabilir. Onun anlaması lazım
Atla üstüne başla zıplamaya keyfine bak
istemiyo
O zaman safin önde gideni o
bence değil uğraşmadan sorunsuz zevk işte :D
Bu harika. Bulmuşta bunuyor
Hayır harika bir sey
Kötü
Değil
Çok çekici
Kötü değil.
Çok iyi