Cinsel Yaşam Erken boşalma için hangi̇ doktora gidilir? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Gidicem doktora da hangi bölüm Erken boşalma için hangi̇ doktora gidilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Muhtemelen hormanal bir sorunun yokNetten ürologlari izleyebilirsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Napılabilşr peki Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Erken boşalman giderBu tamamem yanlış mastur kaynaklıHormonal sebepleri olma ihtimali çok düşük Yorumla Soran +1 yıl İlaç iyi olur mu yani Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Kardeşim ne ilacı Ürologlari dinleIlacsiz kısa sürede halledersin Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. uroloji ile git ve gorus zaten muhtemelen de cok cabuk cozulecek sorunun 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kanka napıyolar? Benim ilk posta sorun sonraları uzun oluyo bıkıyorum bi türlü gelmiyor nerdeyse 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl tedavi uyguluyorlar Yorumla nomorebets35 +1 yıl neyse problem ona gore ilac tedavisi vericektir :)belki operasyonel bir durum vardirbelkide psikolojiye sevkedicek Yorumla Soran +1 yıl Sen gittin mi knk Yorumla nomorebets35 +1 yıl ben gidersem seninki duzelicekmiymis ki :)) Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka soruyorum bu tedaviyi va oldun mu diye nerenizden anlıyonuz bunları siz böyle Yorumla nomorebets35 +1 yıl nerenden anlayamadigini dusun sen once bir :) bu tedavi diye birsey yok bu kisisel bir sorun ve dr a git o da uroloji iste cokda basit :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Üroloji, seksoloji veya psikolog veya psikiyatri bölümleri bakar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gittin mi hiç tedaviye? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla
Highness-Asya Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Üroloji 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilgin var mı peki napıyolar? Yorumla Highness-Asya +1 yıl Bilmem. Hiç penisim olmadı Yorumla Soran +1 yıl Olduğu için demedim canım sevgilin vs gitmiştir siye sordum Yorumla
Elonmuska Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Psikoloji reis 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Birbirinin bağı nedir? Yorumla Elonmuska +1 yıl Vardır bence bi alakası bilmiyom ama yine de bi üroloji görün belki onlar yönlendirir oraya Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Üroloji 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Üroloji 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Bu konuda bilgin var mı tedavi nasıl oluyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ama kontrol yaparlar herhalde belki beslenme düzenini değiştirirler Yorumla Soran +1 yıl Beslenmeyle onun alakası var mı canım 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet var Yorumla Soran +1 yıl Beni aydınlatır mısın? Yorumla Soran +1 yıl İster burdan ister kutumuzdan? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde çok bilgim yok ya psikolojiktir ya yanlış alışkanlıklardandır beslenmenle alakalı olabilir ben ne biliyim Yorumla Soran +1 yıl Belki sağlıkcısındır diye düşündüm 🙄Kötü alışkanlık işte herkeste olan mastürbasyon olayı …Bide ön sevişöeyi uzun tutuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir sürü farklı nedeni olabilir tıp okuyorum ama çok fazlada bilgim yok bu konular hakkında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkamam yazıyorlar sonra Yorumla Soran +1 yıl Ben yazdıktan hemen sonra tekrardan kazanabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Kapanabilirsin 1 dakika sadece sen çıkıyorum de ben bekliyim hemen gelirim zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkıyorum Yorumla Soran +1 yıl Hemen kapat Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. üroloji ve psikolog 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kanka sen gittin mi muayeneye naptılar Yorumla mdrx592 +1 yıl muayene olmaz. Yorumla Soran +1 yıl Ne olur pekiiii Yorumla mdrx592 +1 yıl psikolojik ilaç verir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Muhtemelen hormanal bir sorunun yok
Netten ürologlari izleyebilirsin
Napılabilşr peki
Erken boşalman gider
Bu tamamem yanlış mastur kaynaklı
Hormonal sebepleri olma ihtimali çok düşük
İlaç iyi olur mu yani
Kardeşim ne ilacı
Ürologlari dinle
Ilacsiz kısa sürede halledersin
uroloji ile git ve gorus zaten muhtemelen de cok cabuk cozulecek sorunun
Kanka napıyolar?
Benim ilk posta sorun sonraları uzun oluyo bıkıyorum bi türlü gelmiyor nerdeyse 😂
Nasıl tedavi uyguluyorlar
neyse problem ona gore ilac tedavisi vericektir :)
belki operasyonel bir durum vardir
belkide psikolojiye sevkedicek
Sen gittin mi knk
ben gidersem seninki duzelicekmiymis ki :))
Ne alaka soruyorum bu tedaviyi va oldun mu diye nerenizden anlıyonuz bunları siz böyle
nerenden anlayamadigini dusun sen once bir :) bu tedavi diye birsey yok bu kisisel bir sorun ve dr a git o da uroloji iste cokda basit :)
Üroloji, seksoloji veya psikolog veya psikiyatri bölümleri bakar
Gittin mi hiç tedaviye?
Hayır
Üroloji
Bilgin var mı peki napıyolar?
Bilmem. Hiç penisim olmadı
Olduğu için demedim canım sevgilin vs gitmiştir siye sordum
Psikoloji reis
Birbirinin bağı nedir?
Vardır bence bi alakası bilmiyom ama yine de bi üroloji görün belki onlar yönlendirir oraya
Üroloji
Üroloji
Üroloji
Bu konuda bilgin var mı tedavi nasıl oluyo
Bilmiyorum ama kontrol yaparlar herhalde belki beslenme düzenini değiştirirler
Beslenmeyle onun alakası var mı canım 🙄
Evet var
Beni aydınlatır mısın?
İster burdan ister kutumuzdan?
Benimde çok bilgim yok ya psikolojiktir ya yanlış alışkanlıklardandır beslenmenle alakalı olabilir ben ne biliyim
Belki sağlıkcısındır diye düşündüm 🙄
Kötü alışkanlık işte herkeste olan mastürbasyon olayı …
Bide ön sevişöeyi uzun tutuyorum
Bir sürü farklı nedeni olabilir tıp okuyorum ama çok fazlada bilgim yok bu konular hakkında
Gizliden çıkamam yazıyorlar sonra
Ben yazdıktan hemen sonra tekrardan kazanabilirsin
Kapanabilirsin 1 dakika sadece sen çıkıyorum de ben bekliyim hemen gelirim zaten
Çıkıyorum
Hemen kapat
üroloji ve psikolog
Kanka sen gittin mi muayeneye naptılar
muayene olmaz.
Ne olur pekiiii
psikolojik ilaç verir