Cinsel Yaşam Pasif gaylik çok saçma değil mi? agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Erkek adam kendi miktirir mi? Pasif gaylik çok saçma değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Highness-Asya Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Aktif olması daha saçma değil mi. Kadın g*tü dururken erkek g*tü tercih etmek 4 1 Yorumla _Daddy_ +1 yıl Aynen öyle 👍 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aktif ol sen de)Ilk ben de kizlari kabullenemedigimden pasif olmam diyodum sonra oyle olmadi isteBen de hem aktif hem pasif olduğumu düşünüyorum biseksüelim 1 23 Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Ben gay değilim, çocukluk arkadaşım gay çıktı hala ona kızıyorum, lan gel kadınlardn hoşlan canım canım iş yapma diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aa olmaz ki gay birini zorlama arkadaşısin sen destekle onu bence Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Erkeklerden hoşlansın ama cinselliği kadınlarla yaşasın o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha cinsel olarak erkeklerden zevk aliyo haksızlık bu dedigin Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Almayacak, i.. eliğin lüzmu yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya sen niye böyle homofobiksin ki Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Degilim, sadece pasif gayleri sevmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pasiflere karşı homofobiklik o zaman hahahhah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki kızlarda da mı öyle pasif kızlara karşı var mı ya da aktif Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Yok hayır, lezbiyen veya biseksüel kızlarla derdim yok. Erkek adam kendini miktirmez. Ona karşıyım ben sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek adamla baslayan hersey sacmaliktirO zaman kadın şey yapar mı Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Penisi yok ki, erkeğin de vajinası yok. Roller belli yani. Toto bi cinsel organ değil Yorumla Burak_89_ank +1 yıl Bişi sorucam yazarmısn iki dk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Katı olmamaktan yanayim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Burak_89_ank yazamam Yorumla Rimuru +1 yıl Al iste kizin kafasi eski sevgilimle ayni 😄 kiz cozmus meseleyi kafasinda nasilda mutlu 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Rimuru biyerden tanıdık geliyon sen Yorumla Rimuru +1 yıl Cidden mi Buna sevinim mi uzulim mi hani tanidik hislerin iyi mi kotu mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Rimuru hahah Aslan burcu dimi? Yorumla Rimuru +1 yıl Kiz ya muneccim ya da beni yataga atmis 😂😂 Yorumla Rimuru +1 yıl Ama ben seni hatirlayabilcem mi acaba? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Rimuru yoo konuşmuştuk biseksüellik konusunda taktik almistim bi kıza yazdım yakın arkadasima Yorumla Rimuru +1 yıl Sen bi gel bakim bana madem konusmusuz yorumdan kopup gel Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. ıyıde kanka oda kendını öyle hıssedıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aktif olması daha saçma değil mi. Kadın g*tü dururken erkek g*tü tercih etmek
Aynen öyle 👍
Aktif ol sen de)
Ilk ben de kizlari kabullenemedigimden pasif olmam diyodum sonra oyle olmadi iste
Ben de hem aktif hem pasif olduğumu düşünüyorum biseksüelim
Ben gay değilim, çocukluk arkadaşım gay çıktı hala ona kızıyorum, lan gel kadınlardn hoşlan canım canım iş yapma diye
Aa olmaz ki gay birini zorlama arkadaşısin sen destekle onu bence
Erkeklerden hoşlansın ama cinselliği kadınlarla yaşasın o zaman
Hahaha cinsel olarak erkeklerden zevk aliyo haksızlık bu dedigin
Almayacak, i.. eliğin lüzmu yok
Ya sen niye böyle homofobiksin ki
Degilim, sadece pasif gayleri sevmiyorum
Pasiflere karşı homofobiklik o zaman hahahhah
Peki kızlarda da mı öyle pasif kızlara karşı var mı ya da aktif
Yok hayır, lezbiyen veya biseksüel kızlarla derdim yok. Erkek adam kendini miktirmez. Ona karşıyım ben sadece
Erkek adamla baslayan hersey sacmaliktir
O zaman kadın şey yapar mı
Penisi yok ki, erkeğin de vajinası yok. Roller belli yani. Toto bi cinsel organ değil
Bişi sorucam yazarmısn iki dk
Katı olmamaktan yanayim ben
@Burak_89_ank yazamam
Al iste kizin kafasi eski sevgilimle ayni 😄 kiz cozmus meseleyi kafasinda nasilda mutlu 😄
@Rimuru biyerden tanıdık geliyon sen
Cidden mi
Buna sevinim mi uzulim mi hani tanidik hislerin iyi mi kotu mu
@Rimuru hahah Aslan burcu dimi?
Kiz ya muneccim ya da beni yataga atmis 😂😂
Ama ben seni hatirlayabilcem mi acaba?
@Rimuru yoo konuşmuştuk biseksüellik konusunda taktik almistim bi kıza yazdım yakın arkadasima
Sen bi gel bakim bana madem konusmusuz yorumdan kopup gel
ıyıde kanka oda kendını öyle hıssedıyor
Bu durum merak ve içsel bir durum
yine silkelenen suçlu oldu :d
Tercih meselesi