- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmış olduğun için evlenmeye uygun olmadığını düşünerek, erkeklerin bekarete aşırı anlam yükleyip kadın cinsinin değerini vajina üzerinden belirlemelerine boyun eğmiş oluyorsun. Yapma. Seks yapmış olmak bir kadının değerini düşürmez. Seni cinsel geçmişinle yargılamayacak biri elbette karşına çıkacaktır. 25 yaş da, 30 yaş da geç değil evlenmek için. Ayrıca, evlenmek hayatının amacı olmasın, nasıl istiyorsan öyle yaşa.
010 Yorumla- +1 yıl
Sevgili soru sahibi üye... Beni nedense çok, ama çok yanlış anlamışsın. Seks yapmış olman suç veya kabahat değil. Bu bir. Bunu suç veya kabahat olarak görmek ataerkil toplumun ayıbı, bu iki. Sen kendini evlenmeye değer görmeyerek kadının değerini vajinada arayan ataerkil görüşü besliyorsun, bu üç. Cinsel geçmişinden dolayı topluma hesap vermek zorunda değilsin, bu dört. Bekarete değil de kadının karakterine değer veren erkekler de var, bu beş. Evlenmeden seks yapmış olmak seni o. pu, k. şar, yollu, m. tor yapmaz, bu altı. Senin vajinanın bekçiliğini yapmak kimsenin üzerine vazife değil, bu da yedi. Hâlâ bana "ataerkil kafalı" diyor musun?
Soran+1 yılBen sadece erkeğin yaptığı kadının kandırmacasını haklı çıkarmaz demene bozuldum. Bu cümle çok şey ifade eder. Erkeklere her şey hak görülüyor kadın bir hata yapınca millet ayaklanıyor.
- +1 yıl
Bu dediğimi de yanlış anlamışsın. Erkekler evlenirken eşlerini "bakirim" diyerek kandırıyorsa bu yanlış, bakire olmayan bir kadın da evlenmeden diktirip bakireyim demesi de yanlış. Bunu sen yapacaksın diye yazmadım, görüş sahibi sana bunu tavsiye etmişti, ona karşı çıktım. Evlenirken eş kişisine karşı dürüst olunması gerektiğini düşünüyorum. Geçmişinden utanman gerekmiyor.
Soran+1 yılBen onların hesap vermek zorunda kaldığını bile düşünmüyorum eminim bakir ya da bakir olmamalarının lafı dahi yapılmıyordur
- +1 yıl
Evlenmeden önce seks yapmış kadınların intiharı düşünecek kadar travmatize olmalarının nedeni bu toplumda erkeklerin dayattığı çarpık ahlak ve namus anlayışı. Kendilerini ilgilendiren konularda ses çıkarmayıp hırsızları, rüşvetçileri, adam kayıranları, yolsuzluk yapanları el üstünde tutarlar da, bir kadının bekareti gibi kendisinden başka kimseyi ilgilendirmemesi gereken konularda ahlak bekçisi kesilirler. Kadınlara namus dayatması yapılırken erkeklerin yaptıkları görülmez bile.
Soran+1 yılBekaret umrumda değil artık o kadar kötü durumdayım ki onu düşünecek lüksüm bile yok tamamen dağılmış bir haldeyim
- +1 yıl
Seni birinin, gerekirse bir terapistin toparlaması lazım.
Soran+1 yılKimse toplayamaz artık umutsuz vakayım
- +1 yıl
Değilsin. Önce kurban psikolojisinden çıkman lazım, onun da uzmanı ben değilim.
Soran+1 yılKurban psikolojisinde değilim aksine kendimi suçluyorum suçlu psikolojisindeyim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır yanlış düşünüyorsun 👍
Evlilik kurmak ve çocuk sahibi olmak isteyeceksin ilerleyen zamanlarda bu yüzden boşanmış bir erkekle ya da bu durumunu kabul eden biriyle mutlu olabilirsin 👍
Sakıncası ve hayatında kimse yoksa tanışmak isterim 😊😊
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sevgi her türlü sorunun üstesinden gelir, kadına zar olarak bakan bir erkekle zaten birlikte olmak aşağılayıcı değil mi?
Hem arka hem ön açıksa erkeğin tadına iki türlü de bakmışsın demektir. O saatten sonra erkeksiz duramazsın zaten yanıp tutuşursun erkek diye. O yüzden senin evlenmen elinin altında daima bir erkek olması şart
03 Yorumla
Soran+1 yılDayanıyorum zor da olsa. Zaten psikolojim bozuk. Psikolojimi bozdular hep yanlış seçimler yaptım
Soran+1 yılÖyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf sizi o hale getiren erkekler konu evlenme oldu mu bakire el değmemiş isterler burada çoğu erkek belki seni yatıştırmak için iyi yorumlar yapabilir ama gerçekler asla göründüğü gibi değildir. En ilkte o erkekler geçmişini sorgular belki bir düzine kadın ile beraber olmuşlardır ama evliliğe geldi mi bakire olsun el değmemiş olsun isterler ben bir erkek olarak bu yaşıma kadar cinsellik yaşamadım eşim olacak insanında geçmişi temiz olsun isterdim hakkım sonuçta
Ama sana şunu söyleyeyim ileride bir erkek ile ilişki yaşarsan geçmişi var ise gidip diktir yalan söyle evlen onla bir tane bir tanedir en azından bizim hakkımıza göz dikmesinler evlenmek senin de hakkındır inşallah kabullenen biri bulursun ama o kişide senin gibi olsa daha iyi olur çünkü bakir olursa bir ömür içinde takıntı edebilir
171 Yorumla
Soran+1 yılYalanlarla bir hayat kurmak istemiyorum artık 😞
- +1 yıl
Evleneceği kişiyi kandırıp evliliği en başından bir yalan üzerine inşa etme tavsiyesi veriyorsun. Aferin 😡
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo abi cinsel geçmişi olan bir erkek asla almıyor kız boşta mı kalsın ama erkeğin cinsel geçmişi yok ise kandırmasın benim demek istediğim oydu
Cevap sahibi+1 yılTabi kide yalan olmamalı ama eğer mutlu olacağına inanıyorsan sadık ve onu bir tek mutlu edeceksen söyleyebilirsin
- +1 yıl
Doğrusu, erkeğin cinsel geçmişi olsa da, olmasa da evlenecek kişilerin birbirlerine karşı dürüst olmaları ve evleneceği kişiyi olduğu gibi kabul edebilmeleridir. Sonradan da "bakire olmamana rağmen seninle evlendim" diye başına kakmamak şartıyla.
- +1 yıl
Diktirip kandırdığında, sonradan başkasından öğrenmesinin nikah iptali (boşanma değil) gibi tatsız hukuki sonuçları olur.
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo kızı bu hale getirenler bakireler kapalılar ile evlenmiş onun da hakkı değilmiydi işlerine gelince kandırmayı biliyorlar o erkeklerin kaçı evlenince yalan söylemiştir
- +1 yıl
Diğer erkekleri boş ver birader, herkes kendinden sorumlu. O erkeklerin evlenirken bakirim deyip yalan söylemiş olmaları, bu kızın yapacağı kandırmacayı haklı çıkarmaz.
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo tamam abi haklısın ben bir şey demiyorum dürüst olsun ama erkeğin cinsel geçmişi var ise kabullenmez ise yazık değil mi sonuçta eşit derecedeler keşke her hali ile kabullenecek evlenecek erkek çıksa karşısına ama zor yani
Soran+1 yıl@Banker_Bilo canım erkekleri savunuyorsun bu kadar belli etme yani sen de ataerkil kafalısın yoksa o erkekleri boş ver falan demezdin hep kadınları suçluyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılEn başta da öyle adamlar kabul etmiyor yine insan olanlar sahipleniyor seviyor aile kuruyor keşke bunları hiç yaşanmasaydı
Soran+1 yıl@banker_bilo ayrıca birini kandıracağım falan de demedim zaten görüş yapan çocuğa yalan üzerine kurmak istemiyorum dedim ben böyle bir insan değilim çünkü yaptığım herşeyden yaşatılan herşeyden dolayı acı çeken azap duyan biriyim
- +1 yıl
Görüşümü okur musun? Erkekleri savunmuyorum, erkeklerin seks yapmış kadınları aşağı görmelerine karşı çıkıyorum. Yazdığımı 180 derece ters anlayan da bir seni gördüm. Sanırım anlama kıtlığın var.
- +1 yıl
Evlenmeden seks yapmış bir kadını asla suçlamadım, suçlamam. Bakire olmamak bir kadının eş adayı olarak değersiz olmasına neden olmamalı diyorum, daha ne diyeyim?
Soran+1 yıl@Banker_Bilo görüş sahibinin dediği gibi tamamen yatıştırmak amaçlı yazmışsın o görüşü. Burada verdiğin tepki neyin ne olduğunu gösteriyor yok onları boş ver falan yok erkeğin yaptıkları kadının kandırmacasını haklı çıkarmaz falan diyorsun erkeğe her hatayı hak görüp kadına yüklenmektir bu. Anlama kıtlığım yok işine gelmeyince hakaret etmeyin gözüm açıldı sadece neyin ne olduğunu anlıyorum artık
- +1 yıl
Bu sitenin ataerkil kafaya en uzak üyelerinden birine "ataerkil kafalısın" dedin ya, daha da sana laf anlatmaya uğraşmam. Nasıl yanlış bir yargıya vardığını, profil sayfamdan görüşlerimi okursan ancak anlayabilirsin.
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo ben senin ne dediğini anladım bende karşı buluyorum en yakın arkadaşım kızla cinsel ilişkiye girdi dedi geçmişte de yapmış yüz üstü bırakıp gitti aşağıla Dı da şimdi onlara reva mı bu sana soruyorum halen o tarz erkekleri savunuyorsun
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm sizin adınıza inşallah hakkınızda hayırlısı olur size bunları yaşatanlar gün yüzü görmesinler mutlu olmasınlar
- +1 yıl
Yahu o kafadaki erkekleri savunmuyorum. Eleştirdiği erkekler zaten seks yapmış bir kadını değersiz görenler ve eş adayı olarak tercih etmeyenler. Anlama kıtlığı mı var ikinizde de?
- +1 yıl
*eleştirdiğim erkekler
- +1 yıl
Yahu hanımefendi, birini kandıracaksınız demedim. Görüş sahibi diktir, öyle evlen demiş, bunun doğru olmayacağını yazdım. Benim görüşüm yukarıda, okursan anlarsun beni.
Soran+1 yıl@Banker_Bilo boş ver herkes kendinden sorumlu diyorsun da benim bozulan psikolojimin bedelini kim ödeyecek? Benim yaşayıp yaşamayacağım bile belli değil onlar yüzünden herşeyi geride bırakıp hayatımı bile yaşayamıyorum biliyor musun? Kendini suçla suçlu sensin diyorsunuz bu şekilde de kendimi yıpratıyorum yine geldiğim nokta aynı. Ben kendimi yıpratırken baktım hepsi evlenmiş çoluğu çocuğu olmuş değdi mi bir ömrü böyle insanlar için harcamaya? Dünyamı bana zehir ettiler aldığım bir nefesi bana zehir ettiler hakkım haram zıkkım olsun diyorum. Ne yaptım ben? Tek hatam zina yapmaktı benim yaptığımı onlar yapmadı mı? Neden bana zorbalık yaptılar neden bu raddeye getirdiler? Siz sanıyorsunuz ki sadece zevkimle yapıp geçtim öyle bir durum değil maalesef eziyet gördüm her anlamda
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo anlama kıtlığı yok bence sende var kız gerçekleri görmüş bende çok şeye şahit olduğum için ona tavsiye verdim yeri geldiğinde de kendi mutluluğu önemli istediğini yapma özgürlüğü de var inşallah mutlu olur oda
- +1 yıl
Sana asla "suçlusun" demedim, demem de. Nikahsız seks yapmak suç da değildir, ayıplanacak, kınanacak bir şey de değildir. Asıl ayıplanması gereken şey, kadınlara bekaretin kaybı travmasını yaşatan, bakire olmayanların evlenmeyi haketmediğini düşünen toplumdur. Kendileri her haltı yedikten sonra evlenmek için bakire arayan erkeklerdir. Sen suçlu falan değilsin, kendine haksızlık etme.
Cevap sahibi+1 yılDeğerli soru sahibi kendini üzme belli çok pişman olmuşsun ben gerçekten çok üzüldüm sana bunları yaşatandan duyguların ile oynayanda kullananda Allah belasını versin tamam ilişkini yalan üstüne kurmak istemiyorsun ama sana şunu söylüyorum diyorum ki karşına çıkan erkek seni sorguluyor ve cinsel geçmişi var ise yalan söyle gerçeği söylesen de yine yüz üstü bırakacak evlenmek senin de hakkın boş ver onlar ne diyorsa desinler elbet seninde evleneceğin gün gelir
- +1 yıl
Bir evlilik yapacaksan dürüst şekilde yapmalısın demeye çalışıyorum. Erkeğe her şeyi hak görüp kadına yüklendiğim yok. Seks yapmış erkeğin evlenirken bakirim demesi ne kadar yanlışsa, kadının da zarıdiktirip bakireyim demesi o kadar yanlış. Dürüst ol, elbet karşına bekarete önem vermeyecek biri çıkar diyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖyle insanlardan nefret ediyorum ki sırf senin gibi kızlara bu acıyı yaşatmamak için cinsel geçmişim olmadı kendimi eşime saklıyorum içim rahat kimsenin ahını almadım vicdan azabı çekmesine gözyaşına sebep olmadım bunlara sebep olan o* erkekler düşünsün inşallah onlar gün yüzü görmezler karıları da onları aldatır ya da yüz üstü bırakır
Soran+1 yıl@Banker_Bilo sen suçlusun demedin ama toplum genel olarak kızı suçlu buluyor burada defalarca paylaşım açtım herkes bana yüklendi onunla bununla yatmışsın sen de sütten çıkma ak kaşık değilsin, kaşınmışsın vs. dediler. Zoraki tecavüz benzeri ilişkiler de yaşamama rağmen bunu söylediler. Benim mağdur ya da kurban olarak görülmem için illa evimden alıp kaçırılıp zorla yapmaları lazım bu insanlar için. Kızın cinsel isteği olamaz ya da cinsel ilişki yaşayamaz yaşarsa bunun sonuçlarına da katlanırmış. Daha 16 17 yaşındaydım bilsem bu tiplerin yanına bile yaklaşmazdım ama körmüşüm insan seçmekten bile acizmişim onlar yüzünden ben de hata yaptım bu yüzden vicdanım her gün kanıyor zaten sorun tek bekaret değil ki. Psikolojim bozuk çok kötü haldeyim yıllar geçtikçe yaralarım daha çok açıldı kapanması gerekirken
Soran+1 yılGörüş sahibi artık umudum yok mutlu olacağıma dair zaten o yüzden evlenmem dedim
Cevap sahibi+1 yılSoru sahibi asla öyle düşünme senin için önemli olan hatanın farkında olup uzak durman bence geçmişinden komple arınıp imkanın varsa şehir ve çevre değiştirmen yeni insanlar karşılaşırsın belki seni kabul edecek erkek çıkar ben sadece neyden korkuyorum biliyor musun inan ki senle karşılaşsam her halin ile alırdım seni çünkü pişmansın ve sadık olacağına eminim benim korkum arkadaşlarım var eşleri evden gittikten sonra karıları ile cinsellik yaşıyorlar ve o kadınların çoğu cinsel geçmişleri var benim cinsel geçmişim yok evlenince benle zevk alır mı gözü dışarı kayar mı ondan korkuyorum
- +1 yıl
Soru sahibi, kendi görüşüme yorum ekledim, onu da okur musun?
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo sen ataerkil kafalı olmayabilirsin Türkiye de 42 milyon erkek var bazı Avrupai toplumlarda bile bu zihniyet var tamam görüşü senin yazdığın şekilde olsun ama erkek o zihniyette ise kız ne yapsın
Soran+1 yılZaten çevre ve şehir değiştirdim gizli. O insanların yüzünü dahi görmüyorum ama onlar yüzünden büyük hata yaptım onu kaldırmakta zorlanıyorum onlar hayatını yaşıyor bense acılar içinde kahroluyorum zoruma giden bu. Ayrıca ben eşimi asla aldatmazdım
- +1 yıl
Erkek o zihniyetteyse hanımefendi baştan eleyecek birader, kendisini olduğu gibi kabul etmeyen bir erkekle işi olmayacak. Seks yapmış olmaktan dolayı kimseye hesap vermek zorunda değil.
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo katılıyorum hesap vermek zorunda değil
Cevap sahibi+1 yılSoru sahibi bence tövbenizi edin duanızı edin uzak durun emin olun karşınıza çıkacak bir gün üzülmeyin canınızı sıkmayın onlarında Allah belasını versin edebiliyorsanız beddua da edin
Soran+1 yıl@Banker_Bilo @Banker_Bilo hala kadın şunu yapacak bunu yapacak diyorsun peki neden bu zihniyette oldukları halde beni kandırıp siiiktiler sonra da oroospu dediler benim evleneceğim kız ev hanımı senin gibi oroospu değil dediler söyler misin? Şimdi sen onun için de kanmasaydın akıllı olsaydın dersin tanımadan etmeden güvenip vermeseydin bu senin hatan dersin değil mi? Hırsızın hiç suçu yok çünkü. Meraba ben günah keçisi
Soran+1 yılGörüş sahibi beddua etsem ne olurki? Bunca sene umursamadan yaşamışlar evlenmişler hayat kurmuşlar. Vicdan olsa bir şekilde acı çekerlerdi ama yok işte acı çekmiyorlar çünkü onlar büyüyene kadar hep erkek erkek diye pohpohlandı benim gibi kızları da oroospu ve mal olarak bildiler ha zorla siikmişim ha rızasıyla kandırıp siiikmişim bir önemi yok diyor ben bunu anlayabiliyorum yoksa bir insan nasıl bu kadar rahat yaşar? Bu beni apaçık bir mal olarak gördüklerinin göstergesi. Kadın olarak değil mal olarak bakıyor onlara göre duygularımın hislerimin bir önemi bile yok. İşini görüp geçtiler bu yaşta olsam onların yanına bile gitmezdim masumiyetimden saflığımdan faydalandılar düpedüz
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi siz dediğimi yapın eğer bir erkek ile tanışırsanız geçmişinizi sorgulamaz ise hiç geçmişi açmadan evlenin geçmiş sorgularsa başta siz sorun varsa geçmişi benim yok diyin evlenin boş ver in o tarz erkeklere müstehaktır sizi aşağılamak için söylemiyorum o tarz erkeklerin hepsi öyle olduğu için vicdanen rahat olun onlar öyleler çünkü
Cevap sahibi+1 yılHepsi şerefsiz onlar
Soran+1 yılYa çoğu içten içe hak veriyor onlara ben bunu hissediyorum hak vermese bile böyle hissetmem normal erkeğe laf eden yok her sorumluluk kızlara yükleniyor. Erkek geç olgunlaşır diyerek kadına her sorumluluğu yüklüyorlar
Cevap sahibi+1 yılOnlar size öyle yapıyor ise sizde yapın çekinmeyin inşallah hepsinin Allah belasını verir onlar kadar aşağılık erkek yok evlenmeye geldimi laf edip aşağılayan da kendileridir o tarz erkekler ile evlenen bakireler de onlara erkek diyenlerde gözümde aşağılıktır onlar erkek değiller erkek dediğin sahiplenir sever korur geçmişini unutturur sadece kendini adar ona ama maalesef o tarz erkekler çok kıymetli bazı kişilerde
Soran+1 yılBen susup oturayım istiyorlar hem susup oturayım bu haksızlıklara tepki göstermeyeyim hem de seksten uzak durmayayım istiyorum bak sen samimisin bana zinadan uzak dur diyorsun onların kötü yanlarını da belirtip kınayıp ayıplıyorsun ama bazıları hem susup oturayım tepki göstermeyeyim hem de sekse devam edeyim istiyorlar. Tepki gösterince de vermeseydin yapmasaydın yaptıklarının arkasında dur diyorlar bunu burada bakir olan bir erkek de yaptı bana büyüklenerek ben yaptıklarımın arkasında durarım dedi sonra da bakir olduğunu söyledi kardeşim sen daha zinaya bile bulaşmamışsın neyin arkasında durmaktan bahsediyorsunki.. Empati kurmaktan bile acizler böyle insanlar gelişigüzel konuşuyorlar tutarsız konuşup durdu bana hem evlenmeden vermeyecektin diyor hem de seks yapman suç değil diyor çünkü özele çekme derdinde ama gerçek zihniyetini de ortaya koyuyor
Soran+1 yılhem de seksten uzak durmayayım istiyorlar yazacaktım yanlış olmuş orası
- +1 yıl
Hanımefendi ben sizi ne zaman suçladum, hata değil, suç değil, kabahat değil diyorum saatlerdir. Ayrıca, sana "bir bakire ile evlendim, senin gibi o. pu değil" diyen bir erkek sana zerre kadar layık değildir ki. Alayı da şerefsizmiş, ne diyebilirim? Sana değer vermemiş bu insan bozuntuları yüzünden kendini harap ettiğin yeter.
Soran+1 yıl@Banker_Bilo adaleti sorguluyorum neden ben değil de onlar evli mutlu ve çocuklu
Cevap sahibi+1 yılGerçekten o erkekler öyleler yeri gelir özgür ülkedeyiz isteyen istediğini yapar kızlarda cinsellik yaşamalıdır derler ama konu evliliğe geldi mi bacak arasına bakar yapmasaydın der aşağılar hor görür ben şahit olduğum yaşadığım şeyleri görerek anlattım yani ben sizin yerinizde olsam kendimi harap edeceğime geçmişe çizgi koyar sanki hiç geçmiş yaşamamış gibi yaşardım
Cevap sahibi+1 yılZaten öyleleri mutlu olur hep onların sevicileri çoktur kızlar kendi hemcinslerini korumazlar ne zaman ki bir kız cinsel geçmişi olmayan erkek ister ve cinsel geçmişi olan erkeğe namussuz o* der o zaman adalet sağlanır erkeklere bu ayrıcalığı veren kızlarda onlarla her istediğini yapanda kızlar kimse kusura bakmasın ama siz kafanıza takmayın gerçekten sizde kandırın yalan söyleyin sadık olduktan sonra mutlu ettikten sonra sevdikten sonra gerisi önemli değil sizinde hakkınız
- +1 yıl
Adaletsizliği sorgulamanı anlıyorum, ama bu toplumun kadınlar ve erkekler için standartları maalesef farklı işliyor. Bak ben sana "yapmasaydın, şimdi sonuçlarına katlan" da demiyorum, ki bence pişmanlık duyman gerekmiyor, "madem bakire değilsin, rahat rahat seks yapabilirsin" de demiyorum. Senin bedenin üzerinde senden başkasının söz hakkı yok. Sana bu travmayı yaşatan erkekleri geçmişte bırak, çünkü onlara karşı yapabileceğin bir şey yok. Senin de istediğin gibi bir hayatın olabilir, doğru erkekle karşılaşırsan. Önce sen kendini değersiz, "bozulmuş" görmeyi bırakmalısın. Senin değerini, "içine girilmiş bir vajina" belirlemez. Bir kadın, vajinadan çok daha fazlasıdır. Bir karakteri, bir beyni, aklı, duyguları vardır. Kadını değerli kılan da bunlardır, vajinasına girilmemiş olması değil. Sığ kafalı erkekler, evlenmeden önce başkasıyla seks yapmış kadınların aldatma olasılığının daha fazla olduğunu zannediyorlar. Evli bir kadının kocasını aldatmasını önleyecek olan karakteridir, evlenirken bakire olması değil.
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo kardeşim daha geçenlerde evli olup fack bady si ile görüşenle kavga ettim bu sitede onu geçtim evli kadınlar ile birlikte olan erkekler var bir tanesi arkadaşım diyor kocasından zevk alamıyor ten uyumu yok kızın cinselliği var mı diyorum var senin yaşın kadar abi evlenmiş sadakat yok sevgi yok parasını yiyor bir iki birlikte oluyor ben bir şey demiyorum ama insanlara artık öyle olmuş
Çünkü bu evlilik dışı ilişki yaşayanların çoğusu evli kadınlar ve cinsel geçmişi olan erkekler sırf ondan dolayı el değmemiş bakire istiyor
Genelleme yapmıyorum her kadın yapmaz bunu sadık insanlarda var benim düşüncem
Sadık olduktan sonra sevdikten sonra mutlu ettikten sonra gerisi önemli değil
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle cinsel geçmişi olan erkekler aşağılıyor hor görüyor namus bekçisi kesiliyor ve hakaret ediyor yine bakir ler onlar kadar değil her hata insan yapabilir ama telafisi elbet olur yeter ki geçmişine çizik atması hatırlamaması ve kocası ile mutlu olması en önemlisi de sadık olması
Soran+1 yıl@Banker_Bilo ben kendimi bozulmuş değersiz görmüyorum öyle hissettirdiler bu yüzden de hakkımı asla helal etmiyorum geçen yıllarımın bozulan psikolojimin hesabını kim verecek? Kimse. Yıllardır hep bir iç hesaplaşma. Yoruldum belki de kanser olup öleceğim intihar etmeme bile gerek yok artık
Soran+1 yılGörüş sahibi bakir bir adamla tanışmıştım sonra beni bıraktı en küçük tribimde. Beni engelledi sözde hep benim yanımda olacaktı ideallerime kavuşmam için bana yardımcı olacaktı ona gitme dedim illa sevgili olmamıza gerek yok sadece bana destek ol sadece yanımda kal dedim beni acımadan her yerden engelledi. Bunlardan önce fotoğraf istedi numaramı istedi neden istedin o zaman. Sana hakkımı helal etmiyorum eğer varsa dedim inançlı olduğunu söyleyen kişi hiç umursamadı beni engelledi ve hayatına baktı insan harcamak insan silmek bu kadar basit işte
Soran+1 yılBana o tribi bile hak görmüyor düşün. Ben her konuda dürüst oldum yalan söylemeyeyim dedim o ne yaptı? Trip atmamın nedeni de görüldü yememdi tamam anladım artık konuşmak istemiyorsun dedim sen bitirdin dedi bunun üzerine beni her yerden engelle dedi sonra da yazma dedi bir baktım engellemiş bahane işte benden kaçacak deli arıyordu o
- +1 yıl
Seni cinsel geçmişinden dolayı suçlayan, hor gören erkek şerefsizdir. Nokta. Kendisi bakir olsa da, olmasa da şerefsizdir. Elalem kim oluyor da seni yargılıyor?
Cevap sahibi+1 yılAnladım soru sahibi çok geçmiş olsun ama hepsi öyle olmayacak elbet sizde inanın Allah gönlünüze göre versin dert etmeyin bunları onlar ile elbet hesaplaşacaksınız onu size söyleyim her bir gözyaşı damlasının hesabı sorulacak onları yaşayanlar ve yaşatanlarda elbet bir yerlerden vurulacak beter olacaklar zamanı geldiğinde ama sizinde zamanı geldiğinde mutlu olacaksınız
Soran+1 yıl@Banker_Bilo bir cinsel geçmiş bile yok ortada desem yeridir. Bilinçsizce yapılan şeyler. Doğru dürüst zevk almadım doğru dürüst orgazm olmadım bile. Bunlar önemli değil psikolojim bozulmasaydı vicdanım kanamasaydı pişmanım keşke bakire kalsaydım
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gizli kardeşim. Allah senden razı olsun genelde bakir olan erkekler burada benim gibi kadınları aşağılar sen ezmek, horlamak yerine yapıcı ve ılımlı davrandın Allah senin de temiz kalbine göre versin inşallah hayatta her istediğin olur
Cevap sahibi+1 yılAllah sendende razı olsun sağolasın. Hepimizin gönlüne ve kalbine göre versin. İnşallah seninde her istediğin olur sadece sana bir tavsiyem geçmişin üstüne çizik at tövbe edip dua ile hayırlısını iste elbet karşılık göreceksin yeri gelecek onlardan çok daha mutlu olacaksın
Soran+1 yılEmin değilim benim mutlu olacağıma dair pek bir umudum yok geçmişi unutamadığım müddetçe zor yanlış yaptım ve hazmedemiyorum
Cevap sahibi+1 yılİnsan istedi mi unutur nasıl ki geçen akşam ne yediysek hatırlamıyor isek oda aynı şekil bu aslında kişide biten bir şey yani insan ne isterse yapabilir yeter ki kendini geçmişi unutmak için şartla
Soran+1 yılBitmiyor çilem ne yaparsam yapayım. Takıntılı biriyim
Cevap sahibi+1 yılO olur her insanın içine yediremediği takıntı yaptığı durumlar olur bende tek taraflı bir kız sevmiştim üni de ilişki düşünmüyorum ayağına maddi manevi menfaat amaçlı kullanmıştı sonra işi bitince ayıp bir şey yapmışım gibi aşağılayıp yol vermişti sonradan öğrendim ki gizli gizli ilişkiler yaşamış sevgilileri olmuş benim tırnak ucu kadar değer vermeyen herifler benim hayallerimi yaşadılar şimdi evli mutlu çocuklu oda zaten onlar hep mutlu olur o zihniyette ki insanlar bizler de kendimizi yeriz böyle takıntılar ile benimde çok zoruma gitti ama ne yapayım hayat bu acımasız
Cevap sahibi+1 yılAma çok şükür atlattım yoluma bakıyorum ne yapayım yapacak bir şey yok ara ara benim de aklıma geliyor beddua edip lanet okuyup sonra yaşantıma devam ediyorum
Soran+1 yılAllah onu da nasıl biliyorsa öyle yapsın. Ben hatamı anlatsam belki sen de yargılarsın kabullenemiyorum içim acıyor çok vicdanım sızlıyor
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni inşallah en kısa sürede atlatırsın hani şöyle düşün sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yerler derler hani olan olmuş artık ölmüşle olana çare yoktur derler ama geri kalan herşeye çare vardır hani sende hatalarından ders almışsın eminimde tekrarlamayacaksın sadece bunların artık geride kaldığını ve tövbe edip hayırlısını isteyerek yaşamına devam edeceksin elbet birgün seni çok güzel sahiplenecek sevecek ve koruyacak kişi çıkacak geçte olsa çıkacak belki dönüp bugünlere gülersin üzüldüğün için kendini yıprattığın için
Soran+1 yılİnşallah ama umudum yok kaç yaşına geldim baksana hala gerçek seven biri yok
Cevap sahibi+1 yılİnan ki sevme ve sevilmenin yaşı yok bende bayağı yaşça ilerledim benimde seveceğim karşılık göreceğim kimse yok şu an ama olmayacağı anlamına gelmiyor hayatın ne getireceği ya da hangi fırsatları sunacağını bilmiyoruz elbet bizlerinde karşılık görüp seveceğimiz insanlar çıkar muhakkak. yeter ki o zaman gelsin bazen şartlar olgunlaştığın da olur bazende böylesi hayırlı derler misal karşılıklı sevdin evlendiniz onun senin hayatını kötü etmesi ya da kötü bir evlilik geçirmendense yalnız daha huzurlu mutlu geçirmende daha iyi olabilir burada ki anlam şu herşeyin bir zamanı var ve hayırlısı belki öyleymiş kimisi evleniyor bazen çocukları olmuyor ama şu açıdan düşünmüyorlar ya o çocuk ileride zarar verirse onlara hayatlarını zindan ederse herşeyde bir hayır vardır derler sabredip beklemek sonra çıkan fırsatları değerlendirmek geçmişte yaşanan hataları tekrarlamamak ve ona göre yaşam sürmek en iyisidir bu hayatta yaşanan bazı şeyler daha kötülerini yaşamaman içinde oluşmuş olabilir bir bebeğin sobada eli yandığı zaman nasıl ki bir daha yaklaşamaz ise bunlarda aynı mantıkdır
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan hatalardan ders çıkarıp bir daha yaşamamaktır
Yaşanmışlıklar ise insana olgunluk katar ve en büyük olgunluk ise geçmişi sorgulamamak hatalardan ders almak ve geçmişten arınarak kendine yeni bir hayat kurmak herşeyi geride bırakmaktır
Soran+1 yılÇok güzel konuşuyorsun haklısın ama bu girdaptan kurtulamıyorum bir türlü hatalarım o kadar çok ki. Bekaretinde zinasında değilim daha büyük dertlerim var. Yıllarca aşamadığım bir olay var. Şimdi iyice bunalıma girdim hepten kendimi kapattım hayata küstüm kendime küstüm keşke senin kadar olumlu ve pozitif bakabilsem hayata keşke
Cevap sahibi+1 yılÇok geçmiş olsun inşallah her şey iyi olur senin için
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Her şeyden önce şunu kendine kabullendir; kendi bedeninle, kendi ruhunla ne yaşadığın, neler yaşamak istediğin ve nasıl yaşayacağın sadece seni ilgilendirir. Bundan dolayı kimseye açıklama yapman gerekmediği gibi kimseye hesap vermek zorunda da değilsin...
Her ne yaşadıysan istediğin için yaşadın, yaşadıkların senin karakterini olgunlaştırdı. Bundan sonra yaşayacakların da senin için bir deneyim olacak.
Eğer evlenmek istiyorsan kaç kişiyle yattığını sorgulayacak biriyle evlenme... Bakire olsaydın da o bunu sorgulardı. Çünkü o seni umursamıyor, kaç kişiyle birlikte olduğunu umursuyor olurdu.
Son olarak, keyif aldığın ve seni mutlu eden şeyleri yaşamaktan kendini asla alıkoyma...
10 Yorumla Saçmalamışsınız. Evet evlilik ile birlikte olsa daha iyi ama insan hata yapar ki kimine göre hata değil. Ben 39 yaşındayım ve görüştüğüm insanlarda bunu yaşamış olanlar oldu ki ben bu yaşa rağmen yapmadım. Hayatıma girenlere de neden yaptın demeyi bırak sormadım kendileri söyledi. İnsan dürüst olsun aile konusunda ciddi olsun. O güven olursa devam ederdim. Ama güvenden vs bitmedi başka meselelerden bitti. Kendini çok kötü biri olarak görme. 👍
10 Yorumla
+1 yılAçıklamak zorunda değilsin, sonuçta geçmişte yaşadığın şeyler seni ilgilendirir. Seni hayatına alacak kişi geçmişinle yargılamamalı. Olabilir, herkesin yaşamış olduğu birtakım şeyleri sen de atlatmışsın. Ne önemi var, mutlu olmaya ve anda kalmaya çalışarak gününün tadını çıkar.
10 Yorumla
+1 yılİlla açıklama mı gerek , bu devirde bakire sayısı çok az , yarısı arkadan ittirmiş diğer yarısı da diktirmiş halde dolaşıyorlar , en azından kabul ediyosun durumu , evlenme m k hayatını yaşa , dışarıda akan bi nehir var , bir bardak suya kanma
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen kafam rahat olur en azından
+1 yılErkekler yaparken iyi onlar yapıp yapıp bakire kadın istiyor buluyor evleniyor
Kadınlar neden evlenmesin ki?
Saçma34 Yorumla- +1 yıl
Sen bu kafayla gidersen 30a gelince bu soruyu sorarsın sen de.
Soran+1 yılO tip erkekler evlenir onlar her şeyi kolay geride bırakıyor zaten
- +1 yıl
Erkekle kadın aynı canlılar değil. Bir türlü anlayamadılar, erkekler sevgilisinin geçmişini iç güdüsel olarak kıskanır. Kadınlar kıskanmak yerine daha çok ilgi duyar öyle bir erkeğe, tecrübeli olduğu için.
- +1 yıl
@-Brahmann- 🤦♀️🤦♀️👋👋
+1 yılArka ön kapalı diyip evlenen bir sürü açık var.
Sen de seni olduğun gibi kabul eden biriyle evlen.12 Yorumla
Soran+1 yılBen dürüst olmak istiyorum
- +1 yıl
Tamam dürüst olacaksın zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden hala bakirelik bu kadar önemli, ben de bunu anlamıyorum. Hayatını yaşa, şu an kafan çok karışık olmalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılBekarette değilim daha büyük sorunlarım var
- +1 yıl
Anladım
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kime ne diye açıklama yapacaksın ki sanki erkekler bakir evleniyor. Herkes kendi geçmişine baksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılAa olur mu onlar her haltı yer ama bakire tesettürlü kadınlarla evlenirler. Bu hakkı onlara başta toplum ve çevre tanıyor
+1 yılTam bi erkek cğmlesi bu ya.. Arka ön açık demek te ne
12 Yorumla
Soran+1 yılAma erkek değilim
- +1 yıl
Erkek dilini benimseyip içselleştirmiş bir kadın diyelim.
+1 yılİlla ki hayatına seni sevecek ve her türlü kabul edecek biri çıkacaktır
14 Yorumla
Soran+1 yılŞu yorumlara bak bir. Ülkenin özeti gibi
- +1 yıl
Bakmaya gerek yok tahmin edilebilir
Soran+1 yılSanki hesabını bu tiplere vereceğim
- +1 yıl
Özele geçelim desen anında gelecekler yargılıyorlar 😁
+1 yılEvlenmek iki damla kanamı bağlı😃 çok yanlış düşünüyosun böyle bir isteğin varsa vazgeçme ama arayışada girme doğru insan seni bulur
00 YorumlaAraba mısın deneme sürüsü mü yaptırcan biraz kendine saygın olsun degerlidir kadın
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım saygım olsa zaten bu hataları yapmazdım
Soran+1 yılBaksana nasıl yargılıyorlar iyi ki bir konusunu açtık
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenden öncesinden onlara ne? İlişki başladıktan sonra sadık kal yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet onlar da kesin bana ne derler
- +1 yıl
Ben banane derdim
- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılNe olacak kanka açık olsun kabul eden biri illa çıkar yani
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bence diktir derim.. önce evlenecek oğlanı bul... illada bakire derse sende gir diktir...
00 YorumlaSıkıntı yok. Ülke dey.. us ve k.. vat dolu. Yorumlardan seç birini.😎
00 YorumlaKim ne derse desin o zamanlar o mantık bitti. Önemli şeyler degil bunlar hayatinizi yaşayin bir daha bu dünyaya gelmeyeceğiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yaş ilerledikce kişiler daha seçici olur ve sorumluluk durumu daha hissedilir olduğu için evlilikten uzaklasabilir..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhep aynı kafadasınız bakire değilim evlenmeye hakkım yok falan filan ha sanki isteyenide isitiyorsunuz
019 Yorumla
Soran+1 yılKim ister
Cevap sahibi+1 yılben hiç zara bakmadım bende depğilim sonucta. bakire olmayan kızdan hoşlandıgımda oldu sevdiğimde. mesele zarı değil. sadakat
Soran+1 yılTek zar değilki mevzu. Çok kişi var geçmişimde
Cevap sahibi+1 yılsen olsan evlenirmiydin?
Soran+1 yılBen evliliği sildim kafamdan artık
Cevap sahibi+1 yılsen olsan öyle biriyle evlenirmiydin? nasıl güvenelimki sana
Soran+1 yılHaklısın ne diyim. Zaten çoğu kişi evlenmez kabullendim
Soran+1 yılErkek yapınca evlenir her türlü ama ben kızım yerimi bilmem gerekiyordu geleceğimi düşünmem gerekiyordu o gelinliği zaten hak ettiğimi düşünmüyorum artık
Cevap sahibi+1 yılorasını bilemem belki çıkan olur. sanki gel evlenelim desem çok begeniyorsunuzda. erkek yapınca evlenir her türlü diyorsun. ama o erkeklere ölüp biten aşık olan bakire kızlar var. mideleri alıyor demekki
Soran+1 yılBen onlardan değilim sonradan tepkimi koydum ama iş işten geçti tabi alacaklarını aldılar
Cevap sahibi+1 yılaynı durumda olanlara olacakları söylediğimizde umursanmıyoruz aksine yobaz gerici oluyoruz. mesele seks yapmak değil zaten.
Soran+1 yılDaha 16 17 yaşındaydım belayı kendim çektim benim o yaşta ne işim vardı seksle ne işim vardı o insanlarla? Her şey vakti zamanında güzel. Ben baştan sona yanlışım
Cevap sahibi+1 yılo yaştakilere söyleyince de atar gider yedik yok güveniyorum yok beni alan böyle alır. yok ben gelecekte böyle şeylere takılmam vs.
şu an yaşın kaç?
Soran+1 yıl28.
Cevap sahibi+1 yılTam çağındasin benimde pek umudum yok çünkü sizinde hep sevginiz menfaat üzerine :)
Soran+1 yılBen kimseden bişey istemiyorum artık nefret ettim
Cevap sahibi+1 yılÖyle diyorsunuz sonra yine biri :)
Soran+1 yılKimseyle olmuyorumki psikolojim bozuk zaten
Cevap sahibi+1 yılBozmaya gerek yok. Önüne bak sadece geçmişe değil. :)
bunun bakıre olup olmamakla alakası yok kısmet bu nezaman nerde nasıl cıkar
00 Yorumla
+1 yılKendine neden değer vermiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılArtık veriyorum geçte olsa 🙂
- +1 yıl
Bu şekilde mi
Soran+1 yılSadece gizliden sordum
- +1 yıl
Ben sormazsan çok şey çıkardım ana
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. iyi de herkes bunu sorun etmeyebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık kimseye güvenim yok insanlar çok önyargılı ahlakı da sadece kadına ait bir olgu olarak görüyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde bakirelik takıntısı 😕
02 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara bak yorumlara. Ben mi takıntı yapıyorum
- +1 yıl
Bence hiç takma, senden hoşlanan biri bunları takmamalı gelecek düşünüyorsa seninle
+1 yılBiseks bir kisiysen diledigini yap mesela
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle mutluysan böyle devam et
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlilikle bekaretin hiç bi ilgisi yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yasa hayatını arkalii önlü atis serbest
00 Yorumla
+1 yılNeden unutacaksin ki böyle bir istek var mı icinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin tercihin.
cut.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHerkesın bir alıcısı vardır kısmetini tepme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörücü usulü gelebilirim
029 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim yaş 30 oldu
Soran+1 yılBen hiçbi yönden iyi değilim beni beğenmezsin
Cevap sahibi+1 yılBelki sen beni begenmeyeceksin
Cevap sahibi+1 yılHapci otcu kopuk bir yaşantım yok ama bu işler nasip tabiki
Soran+1 yılGüzel değilim artık
Cevap sahibi+1 yılNasıl güzel değilsin
Soran+1 yılYıprandım güzel bir kadın değilim bence
Cevap sahibi+1 yılOna bakarsan hepimiz yıprandık
Soran+1 yılNe biliyim.
Cevap sahibi+1 yılBu arada İzmir civarına yakinmisin?
Soran+1 yılHayır uzak
Cevap sahibi+1 yılAnlatmak istersen dinleyebilirim?
Soran+1 yılNeyi anlatacağım
Cevap sahibi+1 yılEvlilik isini veya ben anlatayım
Soran+1 yılOlur yaşın kaç tam
Cevap sahibi+1 yıl29 30 a gün aldım
Soran+1 yıl93 lü müsün
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılBen de 94.
Cevap sahibi+1 yılSoruyu begendim 9. kisiyim
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılÖzelden yazmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılDüşünürsen talibim
Soran+1 yılHastayım ben
Cevap sahibi+1 yılNe hastası
Soran+1 yılRuh
Cevap sahibi+1 yılOndan bir şey olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac kisiyle olduğuna bağlı biraz da.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖnü arkayı açanlar neredeler?
Soran+1 yılHepsi tesettürlü bakirelerle evlendi
Cevap sahibi+1 yılSenden niye ayrıldılar?
Soran+1 yılHiç ciddi olmamışlarki 🙂
Cevap sahibi+1 yılKac kisi oldu toplam seninle?
Soran+1 yılBu sorulardan hoşlanmam
Cevap sahibi+1 yılHe soruyu yazarken ön arka açik derken sorun yok. En az 5-6 kişi olmuş demek ki, hayatta evlenilecek bir tip degilsin.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin bi ifade
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. Artik kimse umursa miyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHe he kesin
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kendin gibi birini bulursan sorun yok
00 Yorumla
+1 yılAynen ne güzel sana bir sürü ten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsc ol bence
06 Yorumla
Soran+1 yılO daha batırır
Cevap sahibi+1 yılBen öyleyim heryer açık meskek seçtim onu
- +1 yıl
Çok mantıklı geldi durduk yere
- +1 yıl
Gizli olmasan yazaydim
- +1 yıl
bunu meslek seçme zor olmadı mı senin için. üniversitede okurken mi karar verdin veya seni bu karara ne iten ne oldu gizli görüşcü
- +1 yıl
Senin vereceğin tavsiyenin...
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynen unut
00 Yorumla
+1 yılBu çok sacma
02 Yorumla
Soran+1 yılNey saçma
- +1 yıl
Evliliği unutayım yaş 25 geçti demen
Yok niye ki
00 Yorumla
Detaylı bilgi