Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
34 yaşındayım 3-4 yıldır var bu sorun. Seks yaparken yoruluyorum özelikle ikinci kez birleşmede nefes nefese kalıyorum. Hatta göğüsüm kızarıyor. iş yorgunluğu falan olduğunu sanmıyorum 20'lo yaşlarımın başlarında hem çalışır hem okurdum 15-16 saatim dışarıda haraket halinde geçerdi valla hiç böyle yorulmadim. Gencken de boşalma sürem gayet iyidi buna rağmen valla makine gibiydim sanırım yaşlandım ve 30 yaş önceki dinamik halimi özlüyorum. Bu arada belirteyim 76 kiloyum ve sigara kullanmıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yaş etkili midir bilemem bazıları o yaşı en yüksek yaşanılan yaş olarak görür. Yediklerin içtiklerine mi dikkat etsen.
Baskınlıgi kadına ver biraz hep sen hareket halinde de olma 2. Postayı da yapmayiver 1 yeter
İkinciyi yapıp yapmamak değil konu. O gün istemem yapmam ama hem ben istiyorum hem partnerim yapamayınca üzülüyorum. Ayrıca ilkinde de yorulduğum oluyor
Hangi pozisyonda yaptığın önemli kanka, bazı pozisyonlar insanı ekstra yoruyor.
Boşalma da cabası tabi, boşalmadan çok uzun süreler yakalayabiliyor insan.
Eskiden de geç boşalırdım böyle sorun olmazdı bilmiyorum.
E ikinci birleşme diyorsun birader, ilkinde boşalıyorsan ikincide zorlanmak normal.
Kardiyo ile ilgili bir şey olabilir belki. Yani sadece o anda değil diğer güç sarf ettiğin işlerde de kendini kontrol et bence.
Aynı yaştayız ve ben 4,5 defa yapıyorum 7.8 saat sürüyor.
Takviye kullanıyor musun
Hayır 2 duble viski içsem yeter
Spor yapmaya başla bence abi
bence normal değil bir sorun var
Esin ne diyor bu duruma
Evli değilim.
34 erken
Bilmiyorum ben enerjim yirmili yaşlara göre düşmüş gibi hissediyorum.
E tabi
Ben gençken erkeklerin 30'lu yaşları cinsellik için altın cağı derlerdi. Bu yaşlara gelince anladım kesinlikle yaşlı avuntusu en azından benim için hiç altın çağ falan değil.
Spora başlasanız nasıl olur
Yaştan dolayı biraz sportif olabilirsin
Kilom yok zaten fitim arada halobsaha maçı yaparım, yürüyüşte yapıyorum sportifim bence.
Başkasıyla dene
Denedim kişiyle alakası yok.
Bence yaşlanıyorum.
spor yap