Birliktelik sırasında kadınların gözleri kayıyor ya bu çok kötü bir görüntü değil mi ben de mastürbasyon yaparken farketmeden oluyor. Kötü bir görüntü mü erkekler size soruyorum karşınızdaki kişide olunca rahatsızlık duyar mısınız?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Zevk ani bosalma aninda olabilmesi normal bir durum
Ama şası gibi yani bir değişik oluyor bilmiyorum kötü bir görüntü gibi geliyor
Sen zevk aliyorsun 8nemli olan bu ani yasayabilmen... sorun yok bu ani yasatan partnerde kendini iyi hisseder merak etme
Kendini iyi hissedecekse sorun yok😃
Ee partneri bosaltmak zevkten bu hissi yasatmak jyi hissettirir
Goz kaymasi, degisik sesler ciksrmasi, suratinin degisik hal almasi hepsi erkegi cok tahrik eder kasma kendini
Hayır rahatsız eden bir şey değil. aksine daha çok haz veriyor.
Öyle düşünmeniz sevindirdi. Çünkü ben de oluyor ve kötü bir görüntü gibi geliyordu
Bir çok kadında oluyor biraz karşı tarafla alakalı. iyi bir şey rahat ol :)
Bende oyle dusunuyodum ama bi partnerim bunun cok cekici oldugunu soylemisti
o gözleri kaydıracak kadar yapabiliyosa erkeğiniz öpünde başınıza koyun şeyini 😂😂
Ama ben kendi kendime bile yaparken öyle oluyor erkek şehvetle yaklaştığında zaten öyle de olmaz mı
her erkek yapamaz o dediğini ancak tecrübeli bi erkek yapabilir
aksine erkeklerin daha çok hoşuna gidiyormuş sevgilimin dediğine göre
Gayet güzel bir şey değil mi zevk aldığınin en güzel göstergesi
Rahatsızlık vercek bişey değil zevk aldığını görmek bana da zevk verir
O orgazm sırasında gözünün kayması filan beni baya azdırıyor etkiliyor
Hayir kötü bir görüntü değil aksine hoşuma gider
Özellikle grupta vs iyice uçuyorlar..
2+erkek 1 kız şeklinde olan gruplar erkek için aşağılanma gibi değil mi
Tam tersi Çünkü orada hani iki erkek birbirini görünce daha çok gaza gelip kendilerini ispat etme yarışına giriyorlar Hani dilersen Bu konuyu sana Yalnız kendi anlatabilirim ama hani biz bunu yaşadığımız zaman biz düzenli olarak bunu yapıyoruz Hani her seferinde bir öncekinden daha iyi performans sergileme yarışına dönüşüyor iş ve bu kızın işine geliyor Onun aldığı zevk iyice artıyor
Hiç bu yönden düşünmemiştim. Peki hani diğerinin organı daha uzun ve işlevi iyiyse aşağılanma durumu söz konusu mudur?
Ya organın uzunluğu veya kısalığı mevzu değil orada mevzu zaten o an ambiyansı ile Kimse kimsenin organını falan odaklanmıyor hani orada o anki tek odaklanılan şey kim kızı daha çok bağırtabilecek ya da Kim kızdı daha çok haşır neşir olup Kan ter içerisinde kan revanda kalacak anlatabiliyor muyum Yani mesela Bir de bunun şöyle bir avantajı var biraz Sen yaparken o Dinleniyor Sen bu sefer bir şeyler yiyip kondisyonunu toplayıp dinleniyorsun veya o yaparken sen dinleniyorsun ama kız Her seferinde daha çok yorulduğu için hani o daha çok bitki düşerken erkekler daha güzel hırslanıyor Hani Dolayısıyla Grup yapmak hem kız açısından iki farklı erkekle aynı halde yaşamak hem erkeklerin spor açısından düzenlenir Yani bu yüzden düzenli olarak grup seks yaşamak Hani hem benim için hem partnerim açısından çok iyi oluyor
Peki evlenince eşinizle grup yapmak ister miydiniz
Ya şimdi sevgiliyle yapmak farklı bir şey eşle yapmak farklı bir şey hani bu konuda hakikaten eşimin gerçekten kendisinin de istiyor olması yaptıktan sonra pişmanlık duymaması ve gerçekten hani bunu isteyerek kendisinin de istemesi hani benim teşvikimi değil de kendinin de gerçekten ona yatkın olması durumunda ve Bütün bunların yanında Tabii ki güvenebilecek birisi ise neden olmasın
Sonradan eşiniz o kişiye ilgi duyarsa peki
Ilgi duyarsa derken hani duygusal anlamda mı hoşlandı aşk falan
Evet
Ya Bunu zaten az önce dedim ya hani eşine iyice güvenmen lazım Bunu sadece duygusal olmayacağını ve Sadece yataktan ibaret olup bir fantezi olduğunu hem eşimin hem diğeri katılan erkeğin karşılıklı olarak bilmesi hani bütün bunları baştan iyice konuşmanı her şeyin o an orada kalıp oradan sonrasından hiçbir şekilde eşimi duygusal ya da sözlü bir temas olmamak koşuluyla eşimi paylaşırdım
Halk arasında bu düşüncenize başka bir şey deniliyor, bilin istedim.
Halk arasında ne denilir halkın tepkisi ne olur O nedir Bu nedir diye yaşamıyorum Neticede bazı zevkler herkesin rızası olduktan sonra kimseyi ilgilendirmez Ben bu durumda partnerimi zorlamıyorum partlerimin Kendi isteği var ben kabul ediyorum ve anlaşabileceğimiz birisi olduğu sürece bu kimseyi ilgilendirmez yani hani Bir Kadın birden fazla erkekle yatması yanlış oluyor da bir erkek birden fazla kadınla yatınca doğru mu oluyor Hani bu kimseyi ilgilendirmez yani Neticede biz onu ticaret için yapmıyoruz zevkine yapıyoruz
birsey olmaz normal
bence zevk verici bi görüntü
Evet çok tatlı
Gözlerinin kaydığını nerden biliyorsun 😅
Videoya alıyorum kendimi
Bayılacak gibi mi oluyor gözlerin, gerçekten merak ettim
Hazzı artırır.
zevk verir
Bence azdirici
Öyle mi düşünüyorsunuz
Tabiki kadının kendinden geçmesi beni yükseltir. Cidden artık ilkimi yasamam lazimm
Sakin ol yaşarsın ben de yaşamadım
25 yaşındayım ya direk yasamasam da yüzeysel sevişme istiyorum. Hiç öpüşmedim bile
Bu tahrrik edici
Ben fena olurum o an