- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBununla alakalı yorumları bayanlardan alman gerek ama sana hep erkekler yazmış ve öneride bulunmuş.. Bu ürünün kullanıcısı kadın iken, insanın aklına kötü şeyler geliyo :)
Benim tavsiyem sevgili olurdu sana, hiçbir şey gerçeği gibi değildir;)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyler vibratör kullanmıyorsanız Allah aşkına siz yorum ve tavsiye yapmayın sadece kullanan kadınlar tavsiye etsin beyler vajinanız yok sonuçta hadi gidelim bu sorudan
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha bu gün bununla ilgili bi soru sordum kaldırıldı iyi oldu sorduğun 😅 o kadar erkek varken neden böyle şeylere ihtiyaç duyuyorsunuz neden yani?
17 Yorumla
Soran+1 yılBelki de erkekler görevlerinin farkında değildir..
Cevap sahibi+1 yılValla herkes farkında ama gel diyen yok kırk takla atıyoruz olsun diye
Soran+1 yılHahahah aynı olan kisimlar denk gelmiyor demek ki
Cevap sahibi+1 yılGaliba 😅
Cevap sahibi+1 yılAma senle aynı olan kısımlar var demekki 💦
Soran+1 yıl😒
Cevap sahibi+1 yılNe oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılBiz nerden bilelim
O yorum yapan erkekler kullaniyorlar galiba13 Yorumla
Soran+1 yılBiz snaa demedik zaten. Kadınlara diyoruz. Ama erkekler daha fazla kullanıyor snairim 😅
- +1 yıl
Bencede erkekler daha fazla kullaniyor yorumlara bak
Soran+1 yılMantikli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen normal de strapon seviyorum ama strapon kullanan partnerim olmadığı zamanlar da kendime vibratör alıyorum en kullandığım ebat 5 cm kalın ve 24 cm uzun du baya şey işte anladınız… 😂😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yıl🙄🙄 anladim
- +1 yıl
Gözlere bak 😁😁😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKonuyla ilgili bence mi oku mutlaka. Kalite çok önemli. Titreşim kademeleri var zevkine göre zaten.
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Bakiyorum hemen
- +1 yıl
Ben destek olurum nasıl bir şey alman gerektiği ile ilgili.
Soran+1 yılYazınız görünmüyor
- +1 yıl
sorun varsa sorabilirsin.
Teknolojik bir alet olarak dusunursek bataryali alma pilli al batarya icinde patlar falan bozulurda aman aman
Bir de sert bisi alma bence yumusak dokulu al10 Yorumla
+1 yılKullanmamamani öneriyorum
Ilerde partnerinle seks yaotigin zaman
Bu tür bir titreşim olmayacak
Peniside vibratorden ince olursa
Iyice zevk alamazsin10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu ikisinin yanında dokusuda önemli tabi bide kolay saklayabiliceen boyutta almanı su geçirmez olmasını pillemi şarjlımı olmasına dikkat et
13 Yorumla
Soran+1 yılPil mi sarj mi öneriniz peki
Cevap sahibi+1 yılpilli öneririm çünki şarjlı olanlar bi zaman sonra bataryası ölüyo değişimi yapılamıyo. siz şarj edilebilir pil alıp kullanın daha verimli olur.
Soran+1 yılTam teşekkür ederim çok..
Gizli Üye(18-24)+1 yılTitreşim seviyesi önemli zaten ne kadar büyük olursa olsun belli bir kısmını canın acımadan alabiliyorsun küçükte olsa titreşimi büyük olsada acıtmiyor ve çok zevk veriyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİçine mi s.. okacan da ebat arıyonn sana titresim lazim en cok kullanilan tavsiye edilen neyse onu al bakmak lazim ben de vajina istiyorum da alamiyorum su anda
00 Yorumla
+1 yılTitreşimi önemli
226 Yorumla- +1 yıl
@sevimliihatun; Bir erkeklerin ulaşması gereken çıta titreşim seviyesi mi yani? Biz nasıl yapalım bunu ;) :P
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Şarjlı mi pilli mi önerirsin. Ben silikon kaplamali begendim ama. 10 titresim seviyesi var. Arti tasinabilecek boyutta.. ama pilli...
- +1 yıl
Vibrator ile penisi bir tutma sjsjw
Soran+1 yıl@MmartKedisi siz kadına dokunmayın yeter.
- +1 yıl
Ama titreşimli vibratörün verdiği tadı, peniste bulamazsanız o zaman her ikisiyle de yaşayan bir kadını, vibratörden kıskanır hale geliriz ;)
- +1 yıl
Haklı oldugun yerler vardır illaki saygı duyuyorum! Biz erkek cinsinin ırkında, kadını sadece kendi keyfi için kullanıp-Ona zevk bile yaşatmadan ve saygısızca terkeden müsfetteler bir sürü :(
Soran+1 yıl@MmartKedisi hshshs neyini kiskaniyorsunuz. Biz sizin yaşadığınız ilişkilere karışıp kıskanıyor muyuz diyor muyuz.
Soran+1 yılHshsss ilk defa kullanacağım iste bende. Denemeden bir şey diyemeyecegim😂😂
- +1 yıl
Şarjlı al bence slikon olması daha iyi bu arada sağlık için
Soran+1 yıl@MmartKedisi evet kendi zevkleriniz icin kadinlari kullanıyorsunuz.
Soran+1 yılBende silikon daha mantikli geldi. Ama pilli vardi. Şarjlı ileri ki duruma gore aliirm artik
- +1 yıl
Sürekli pil değişimi yapmak zorun da kalmamak için bir de şarjlı olanların titreşimi daha yüksek oluyor.
- +1 yıl
Evet tabi ki şimdilik pilli al bakalım oda güzel
- +1 yıl
Yaa haklısın da, ben bir kadın ile aşk yaşıyorsam, ikinci bir kadın ya da ikinci bir obje katmam hayatıma :) Ama sen hem beni hemde yoklugumda vibratörü kullanacaksın VE ben sana asla o vibratörün titreşim zevkini yaşatamayacagım... Bu haksızlık :/ :P
- +1 yıl
Sende var mı ya da kullandın mı? :)
Soran+1 yılMantikli aslında. Pilin gücü ne kadar olabilir ki.. sizin öneriniz var mı peki. Ben bit tane vardı. Telefon ile kontrol edilenlerden. 1 senede 1000 tl zam almış.
Soran+1 yıl@MmartKedisi kullanmadığım için soruyorum bende ya.
Soran+1 yıl@MmartKedisi o zmaan hiç gitmezsin hayatına. Hak hukuk kalmaz 😏
- +1 yıl
Martkedisi Kardeşim sen niye görüşüme dadandın? erkek istemiyoruz belki böyle mutluyuz
- +1 yıl
Ben tek eşliyimdir ama hemcinslerimin bu şekilde yaşadıgını inkar edemem! Halbuki seks, kadının tatmin oldugu an zevk katar erkeğe ;)
Soran+1 yıl@MmartKedisi iste siz de zevk veremediğiniz icin kadinlar bu durumda ek seçenekler ariyor😉
- +1 yıl
Ben kesinlike tavşan vibrator öneriyorum. Hem vajinal hem klitoris teması yapıyor yani çifte zevk ayrıca titreşimi var
Soran+1 yılBugun baktıklarım da görmüştüm. O şekil ama. Küçük saklaması kolay olmalı..
- +1 yıl
Tam orgazm olacakken şarzın bitmesi hali... Iyyyyyy napardınız acaba o an delirirdiniz ahahahhh...
- +1 yıl
Peki... Haklısın senin görüşüne destursuz girdim... Bu son mesajım onu da bu küstahlığım için özür dilemeye yazdım... İyi bakın kendinize ikinizde :/
Soran+1 yıl@MmartKedisi teşekkür ederim...
Titreşim seviyesi yüksek olması önemli
19 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle dusunuyroum
Soran+1 yılNden peki
Soran+1 yılHm fikrim yok. Araştırıyorum..
Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Hiç bilgim yok ama iyi arastırmak lazım
10 Yorumlaİlişki yasa daha zevkli
10 Yorumla
+1 yılBir önerim var bulursam link atayım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTitreşimli al ama boyuda önemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılvibratör al
10 Yorumla Titreşimli olan iyidir
10 YorumlaTitreşimi önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbekar mısın evli mi?
00 Yorumla
+1 yılNeden partnerin yok mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Gerçeğini öneririm
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne