Evet var ama birini sahiplenmeye başlayınca o kişinin bir tarafları ayrı oynamaya başlıyor ve hâl, hareketleri değişiyor, şımarıklaşıyor sonuç olarak erkeği kendinden soğutuyor..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlan da fazlası ile var olmayan da ise hiç yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin hepsinde vardır bu duygu bunun sevmekle ya da bağlılıkla alakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam olarak aradağın seni önemsemesi mi yoksa sahiplenip kollaması mı?
040 Yorumla
Soran+1 yılSahiplenmesi
Cevap sahibi+1 yılsahiplenmeden kastın ne?
Soran+1 yılKoruması böyle her şeyi sahiplenmesi işte
Cevap sahibi+1 yılhımmmm bu sevgili olarak mı olsun yoksa cinsellik yaşadığn biriyle mi olsun istiyorsun
Soran+1 yılHer türlü
Cevap sahibi+1 yılher türlü derken. sadece cinsel amaçla görüştüğün kişide de bunu ister misin yani. daha önce böyle bir tecrüben oldu mu
Soran+1 yılOlmadı ama ben sahiplenilmekten ciddi haz alıyorum her türlü sahiplenici erkek seviyorum
Cevap sahibi+1 yılhem sahiplenip hem her an seni merak edip yazıp durursa öyle biri sıkılmaz mısın yaş kaçtı bu arada burç ne
Soran+1 yılSıkılmam ben ilgi kaşrıyım
Soran+1 yılBoğa sen
Cevap sahibi+1 yılhımmm boğaları bilirim biraz ilk lisede sevgilim boğaydı ya. ikizler ben. yaş kaç üni mi okuyorsun ilgiye aç mısın yani sonra sıkılırsan hep yazıyorsun diye şikayet edersen ne olacak :)
Soran+1 yılEtmem ben ilgisiz kalınca sıkılıyorum
Cevap sahibi+1 yılneden bu sıkılganlığı mesajlarıma gidermiyorum ki o halde. hala yaşını öğrenemdim ama söylemek istemiyor musun
Soran+1 yıl24 sen
Cevap sahibi+1 yıl33. üni bitmiştir herhalde bir işle meşgul müsün
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılne bitirdin peki üniversitede. nasıl birisin başka nelerden hoşlanırsın nasıl zamanın geçiyor yani kısaca
Soran+1 yılÇok saçma bi insanım boş geçiyo zamanım benim ya ahhssh
Cevap sahibi+1 yılbilmece gibi bir cevap gel beni keşfet der gibisin. saçma değildir ya sanki heycanlı bir gizem barındırıyorsun
Cevap sahibi+1 yılsaçma dediğin şey esrarengiz bir keşifte bulunan esrarengiz bir güzellik de olabilir bak :)
Soran+1 yılHeycan verici biriyim ama ne biliyim daha anlamlı insanlar var
Soran+1 yılKendime bayılmıyorum bu en kötü özelliğimdir kendime değer veremiyorum
Cevap sahibi+1 yılya insanlar anlamı mantığı değil biraz farklı deli dolu olanı seviyor sanırım. çünkü herkes robot gibi tek düze baksana dışarıya öyle değil mi? herkesin suratı asık mesela gülmek çok mu zor değil mi veya biraz aykırı olmak güzel olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılkendine değer vermeme sebebin ne
Soran+1 yılBilmem yönelimim böyle galiba değer vermeyi bilmiyorum kendime
Soran+1 yılİnsanların neler yaptığı hiç umrumda değil
Cevap sahibi+1 yılbelki de değerinin bir başkası tarafından keşfedilip sana farklı yollarla gösterilmesini bekliyorsundur gizemli bilmece :)
Soran+1 yılÖyle değil etrafımdaki herkes bana çok özenli iyi davranıyo cidden seviliyorum ama ben bunu kendime veremiyorum
Cevap sahibi+1 yılaynı düşüncedeyiz işte bende sadece insanlar hep aynı demek istedim. kimseyi umursamam. ilgi duyarsam seversem birini onu umursarım ama kadınlar da genelde sıkılıyor böyle profillerden isimsiz mi kalacağız ya da hep gizemli olmak istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılhımmm anladım. karakter kişilik yapısı ya belki öyle olman gerekiyordur seni tam tanımak gerek belki o zaman bir fikrim olabilir.
Soran+1 yılÖyle çok kendimi açığa vurmak rahatsız ediyo beni ondan
Cevap sahibi+1 yılonu farkettim ama net ortamı zaten gerçek isimlerimiz yok burdan sohbet etmek de istemeyebilirsin en azından her şeyimi yorumda da anlatmak istemem bende ondan dolayı demiştim. rahatsız etmedi umarım seni bu talebim
Soran+1 yılBence benim durumum şu güçlü fedakae yapım var ilgimi başkalarına veriyorum bencil olmam lazım benim biraz bütün hatalarım fazla vericilikten sjsjjs
Soran+1 yılTamam gizliden çık takip edicem
Cevap sahibi+1 yılçıktım
Cevap sahibi+1 yılfazla iyimser ve karşıdaki üzülmesin diye düşünüyorsun sanrıım
Cevap sahibi+1 yılorada mısın?
Soran+1 yılSenle ben konuşuyoz
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani şu iddalı minyon sen misin şu an konuştuğum musun hahahh :)
Soran+1 yılYes
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ben sahiplenmem vurur geçerim arkalı önlü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet hem de çok kuvvetli sevdiğim kızı sahiplenirim oldukça fazla, hele de özel şeyler yaşıyorsak ;)
00 Yorumla
+1 yılDeğer verdiğim sevdigim kadını her zaman kıskanır sahiplenirim..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğimi sahiplenirim kıskanırım 😊
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki var sahiplenme sonuna kadar
00 Yorumla
+1 yılSebdiklerimize var. Sevmediğimize yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. var tabiki erkeğin doğasında var
00 YorumlaEvet doğası gereği oluyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Genelinde var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılBende var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılVar tabi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılHayır çoğunda yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılİç güdüsel bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye girdiğim her kadında oldu bu
00 Yorumlahemde çok faxla var
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler