Evde, arabada, dışarda hiç fark etmez.
Sizi sekste en çok ne heyecanlandırır?
Mesela partnerinizden nasıl bir hareket görseniz hiç beklemediğiniz bir şey olur ve çok memnun olursunuz?
Evde, arabada, dışarda hiç fark etmez.
Sizi sekste en çok ne heyecanlandırır?
Mesela partnerinizden nasıl bir hareket görseniz hiç beklemediğiniz bir şey olur ve çok memnun olursunuz?
ilk zamanlar sadece öpüşürdük aheste aheste uzuuuun uzuuuun, bir seferinde ben yatakta arkama yaslanmış uzanıyordum karşımda tamamen soyunup sonra benim kıyafetlerimi çıkartıp ikimizde tamamen çıplak kalmıştık ve kız kucağıma uzanmıştı öylece öpüşürken kız yavaş yavaş sürtüne sürtüne penisi vajina dudaklarının arasına alıp öylece ileri geri sürtüne sürtüne öpüşmeye devam etmiştik uzuuuuun süre, ilk kez karşılıklı çığlak kalmıştık ve aşırı heyecanlıydı, kızın teni tüm vücudu kaymak gibi muhteşemdi okşamalara doyamamıştım aaaah hele o bemmmbeyaz gün ışığı görmemiş memeleri bacakları pamuk gibi popişleri, pembiş pembiş incecik dudaklı a*ı...
kahve içerken çikolatısını ellerimle yedirme aşamasında ansızın kalan çikolataları parmağımdan yalayıp beraber dudak dudağa daha sonra çikolatayı yememiz ile başlayan bir tutkulu uzun önsevişme heycanlandırır. seni ne heycanlandırır burcun nedir bu arada?
Cevap
8Cevap
Otururken bi anda elleri bacaklarıma gitmesi, gözleriyle bakıp beni azdirmasi
tül çorap giyerse bayılırım :)
Bu hayatın heyecanı yok
İstekli ve yaratıcı olusu
Dışarıda bir çifti gizlice izlemek
69 pozisyonu ama her taraf ıslanacak
Tutku arzu istek
AVM olabilir☺️