Arkadaşlar yaşım 30. Konuştuğum kişiler oldu ama temas konusunda ben hep uzak durdum elimi bile tuturmadım o kadar yani. Bazen hayal ediyorum hoşlandığım kişi bana dokunsa nasıl olur diye. Hayalde bile heyecanlanıyorum nefes nefese kalıyorum. Bazen sesler çıkarıyorum zevkten. Tüm vücut kasılıyor. Ve bir yerlerime dokunduğunu temas ettiğini düşününce vücudum oynuyor kıvranıyor filan. Göğüslerim şişiyor hatta vs böyle şeyler oluyor. Nereme dokunsa hepsinde aşırı heyecan ve nefes nefese olacağım için mesela her nereme dokunsa ititiririm adami bu tabi yine zevkten bir. ittirme ama. adam anlar mı bunu bilmem
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılanlattığına göre bu orgazm ama🙄 nefes değişimi kasılma titreme vs 🙄
adamı ittirmezsin birisiyle temasın hiç olmadı diye ölmezsin ki bu şeyler güdüsel şeyler :) yani korkma bence ayrıca istersen yüz defa yaşa gene bile çok istediğin birisi olursa karşında sana dokunsa öpse bu şeyleri yaşayacaksın zaten her defasında büyütme aklında02 Yorumla
Soran+1 yılOrgazm oluyorum ama farkında değilim galiba 😀
- +1 yıl
daha önce hiç olmadın mı 😀
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anlaşılan bu durum seni fazlası ile hassaslastirmis. Ama emin ol yaşamaya başladığın an heyecan yerini zevke bırakacak o zaman sende rahatlayıp gevseyeceksin. Ama önemli olan partnerinin sana yaklaşımı. Umarım napacagini bilen anlayışlı nazik dokunmasını bilen biri olur yoksa işler tersine döner.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormalde nasıl birisin. anlıyorum tutkunu bende sen gibiyim ama garip şekilde değer görmüyoruz düzgün olduğumuz için peki. seni evlilikten uzak tutan ne oldu. böyle şeyler seni anlayan kaşrılıklı saygı duyan biri olduktan sonra aşılmayacak şeyler değil. burcun nedir bu arada?
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü kokular ve cinsel hastalıklar.. o yüzden evlenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılne gibi bir rahatsızlıklar var ki
+1 yılİnsanlık tarihinde sevişme zevki ile ölen yok şu ana kadar. Sana da büyük ihtimal bir şey olmaz. Kilon çok çok fazla kalp damarların tıkalıysa kalpten gidersin. Zaten kalbin ya da sağlığın bu kadar kötüyse ölmen için seks harici her heyecan ve korku yetebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
O yaşa kadar yakınlaşmadıysan artık o heyecanlı duyguları unut. Partnerin de soğur senden. İyi sevişene denk gelmen lazım.
00 Yorumla
+1 yılanlasa bile hoşuna gider bu halin merak etme kasma kendini anın tadını çıkar
010 Yorumla
Soran+1 yılYalnız benimle birlikte olması bir ayı alır kesin. Buna dayanır mı
- +1 yıl
neden bir ayı alır peki?
Soran+1 yılHeyecan çok korku da öyle. Tek gecede her şeyi yasamam
- +1 yıl
:) bence çoktan hazırsın. Vücudun belli ki istiyor verdiği tepkilere bakılırsa. İlk gecede kollarında eriyip kendini ona bırakacağına eminim. Ateşli ve libidosu yüksek bir kadınsın ama sanırım farkında değilsin henüz.
Soran+1 yılEvet farkında değilim galiba. Bastıriyorum aslında bana uygun biri çıkmıyor çünkü
- +1 yıl
bastırmıyorsun bence sadece bilmiyorsun yaşamadığın için o hissi zevki yaşadığında içinden çıkan kadına sen de inanamayacaksın ve eminim partnerini çok mutlu edeceksin
Soran+1 yılBütün kadınlar zaten başta benim gibi değil MK hatta daha iyiler bence. Bende hem bilgi yok hem de cilve
- +1 yıl
bütün kadınlar değil bazılarının ateşi sönmüş içleri geçmiş gibi ama bazılarından sönmeyen bir ateş dinmeyen bir arzu var ve bence sen onlardan olacaksın. Özel olacak ama bir şey sorabilir miyim? Dilersen mesajda da sorabilirim istek atarsan.
Soran+1 yılAma bence bu atesim sonene kadar yani her kadın duyduğuma göre bir iki yıl içinde sönüyor ilk zaman gibi olmuyor
- +1 yıl
katılmıyorum eğer kadın kadınlığının zevkini hak ettiği şekilde yaşayabiliyorsa mutlu olur mutlu oldukça güzelleşir güzelleştikçe de daha arzulu ateşli bir kadın olur. Ama yaşayamıyorsa, istediği gibi değilse cinsel hayatı işte o zaman zamanla umudu kırılır ve söner içindeki ateş.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin vajinana sadece dil değdirmek yeterli herhalde
başka boyuta geçersin
30 yıl beklemiş el değimemiş mis :o
06 Yorumla
Soran+1 yılYa evet sen bunu söyleyince aşırı bir titreme geldi. Bunu yaptığı an adama binlerce kez tekrar aşık olurum sanırım
Cevap sahibi+1 yılo tik dile karşı olmaz anladığım kadarıyla, hafif dil darbeleri ile, klitorise arasıra küçücük ısırıklar atarak falan
kendi parmağın ile temas ettiğinde de tatmin amaçlı, tik oluyor mu?
Soran+1 yılNe tiki
Cevap sahibi+1 yıldokununca kıvranıyorum deyince tik gibi bir şey var diye düşündüm
Soran+1 yılHayır zevkten
Cevap sahibi+1 yıle güzel o halde
full pompalı geceler olur
+1 yılUmarım evlendigin kişiyle tüm hayallerin gerçek olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. senin durum fenaa acil evlendirsinler seni 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek ya
Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Çok kasarsin kendini Sen öyle yaparsan da girmez zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucagima cikiyorsun goguslerini emmeye basliyorum sonra boynunu emiyorum dusunnn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle hassas, kolay uyarılan hatuna can kurban
dilim, vücudum, her tarafım emrine amade olur böyle hatunun
02 Yorumla
Soran+1 yılAma evlenecek erkek yok
Cevap sahibi+1 yıle gel erelim birbirimizle
evde oturur bana karılık yaparsın
eve gelince de böyle aklımı alırsın
tepinir dururuz
ıllakı olgun bırı anlar hıc yasamamıs bırını anlamak kolaydır
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi. Peki ya rol yapıyorsa kim bilebilir bunu
Soran+1 yılOkey
+1 yılHahajahaa cidden çok değişik şaşırdım
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Baya azginmissin
Sen ölmezsinde adam ölür bence
03 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
Soran+1 yılCiddi misin. Bu detaylarin daha fazlası bence diğer kadınlarda var ya bu bi şey değil bence
+1 yılHarikasın ya sen😘😘😘😘
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Anlattıklarından dolayı dedim kendinin nelerden zevk aldığını biliyorsun . Bunu karşı tarafa söyleyerek zevki yaşayabilirsin.. ben de evlensem çok fazla heyecan yaşarım diye düşünüyorum ama evlilik çok imkansız
- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel tarif ettin öyle ya 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani 😀
- +1 yıl
Yaşadıklarını işte güsel tarif ettin merak etme heyecan bi süre sonra kendimi zevk almaya birakir ☺️
Soran+1 yılMutlaka ama işte kendimi her seyimle tüm safligim masumluğumla sakladığım ahlakımla tamamen güveneceğim kollarına kendimi bırakacağım biri olmalı. Öyle birini bulamadım evlenecek. Ya serseri ya psikopat ya gözü dışarıda bir sürü saçma tip geliyor. Yok yani ben bunları yasamadan ölcem
Soran+1 yılPeki bu durum karşı tarafın hoşuna gider mi bana olan tavrı ve sehveti nasıl olur
- +1 yıl
Diğer taraftan yaz uzun uzun konuşuruz burası yeri değil
Hayal etme gel yap :)
00 Yorumla
+1 yılDenemek istermisin...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İttirmezsin, üstüne atlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni ben orgazm etmek isterdim😊
00 YorumlaAnlasada anlamasada o işini görür yani
02 Yorumla
Soran+1 yılGöremez ben heyecandan gördurmem yani
Soran+1 yılPardon o ne
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılÖlmezsin 😂😂😂
10 Yorumla Kesin hahaytt 😂
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Acaba evlensem heyecandan ölür müyüm, bu halleri yasayan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat