Ergenmisin kanka ne olacak meme uçları sivrileşir en basitinden ☺️
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
19 yaşındayım abi hiç sevişmedim merak ettim yani bir kız yanımda tahrik olursa görsel olarak anlayabilir miyim merak ettim ama sağol meme ucunun büyümesi detayı iş görür
Analdım yani çoğunda senin gibidir muhtemelen. Verdiğin samimi cevaplar için çok teşekkür ederim ayrıca yani kadın vücudunu bilmek istiyorum ki ilerde ne yapmam gerektiğini bileyim
Islanma olayı dedin mesela, bu görsel olrak tahrik olunca mı oluyor yoksa erkeğin sana temas etmesi mı gerek? Birde bir kadının vajinal doyuma ulaşması için ortalama kaç dakika ilişki gerekir?
Görsel olarak da bir şeyi düşününce de erkek temas edince de. Her şekilde ıslanılabilir. Bazen temastan çok görsellik de deli edebilir. Yani bence ortalama 40 dakika kesinlikle olmalı
Çok uzunmuş ya, yani demek istediğim ben bir erkek olarak bebek yağı ile mastürbasyon yapınca 15dk da orgamz oluyorum, vajinal ilişkide geciktirici kullanmadan 40 dk boyunca boşalmadan devam etmem mümkün değil çünkü orası sıcak ve sıcak olması daha erken orgamz eder diye düşünüyorum. Bu büyük bir sorun mu?
Yani bence cinsel ilişki 30 dk aşağısı olmamalı yoksa sorun diye düşünüyorum. Bu arada kadından kadına değişir ben o masajla 25-30 dk da boşalırım muhtemelen ama kadınlar erken de boşalabiliyor.
Anladım ama bu 30 dk'dan kasıt sadece vajinal ilişkiden bahsediyorsun değil mi? Yani ön sevişme bu süreye dahil değil sanırım. Birde bir kadının boşalması mı gerek tam doyuma ulaşması için yani erkek kendisi boşaldıktan sonra kadın boşalmadan ilişkiyi bitirirse bu kadının doyumu açısından yetmez mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şeyin gıdıklanıyor zonkluyor ıslanıyor falan böyle vücudunda garip bi çekilme bacaklarda kasıklarda nasıl anlatılır bilemedim😂
Tamam da bunlar hissi şeyler ben görsel değişimi soruyorum. Mesela meme ucunuz büyüyormuş bu doğru mu?
Evet
Teşekkürler
Ergenmisin kanka ne olacak meme uçları sivrileşir en basitinden ☺️
19 yaşındayım abi hiç sevişmedim merak ettim yani bir kız yanımda tahrik olursa görsel olarak anlayabilir miyim merak ettim ama sağol meme ucunun büyümesi detayı iş görür
Tabi nefes alışverişinden hızlanmasından ve kaçamak bakışlardan vs vs
meme ucu dikleşiyor kanka
bir de alt tarafta sulanma işte
Eyvallah sağol meme ucu anlaşılır dışarıdan bakınca falan ama ıslanma anlaşılmaz çıplak görmek gerek
onlarda olan sende yok kanka :D
çok cevap bekleme
Islanıyoruz. Hayal kuruyoruz. Bazen koltukta otururken hareket etmek bile (ani hareket) tetikleyebiliyor.
Islanmak ve hayal kurmak dışardan bakınca görebileceğim şeyler değil ki. Meme ucun büyüyor mu peki?
Yani herkeste olur mu bilemem ama meme ucu genelde büyür belirginleşir ve sertleşir
Dışarıdan bir kadının tahrik olduğunu anlamak zor sayılır
Anladım evet dışardan bakınca zor. Peki erkeğin sertleşen meme ucunuzla oynaması, emmesi falan hissiyat olrak zevk verir mi?
Her kadın böyle mi inanın bilmiyorum kendimi baz alarak söylüyorum ki evet delirtir hatta bunu yapılırken izlemek inletir
Analdım yani çoğunda senin gibidir muhtemelen. Verdiğin samimi cevaplar için çok teşekkür ederim ayrıca yani kadın vücudunu bilmek istiyorum ki ilerde ne yapmam gerektiğini bileyim
Ne demek rica ederim başka sorunuz varsa sorabilirsiniz
Kesinlikle bilinmeli
Islanma olayı dedin mesela, bu görsel olrak tahrik olunca mı oluyor yoksa erkeğin sana temas etmesi mı gerek? Birde bir kadının vajinal doyuma ulaşması için ortalama kaç dakika ilişki gerekir?
Görsel olarak da bir şeyi düşününce de erkek temas edince de. Her şekilde ıslanılabilir. Bazen temastan çok görsellik de deli edebilir. Yani bence ortalama 40 dakika kesinlikle olmalı
Çok uzunmuş ya, yani demek istediğim ben bir erkek olarak bebek yağı ile mastürbasyon yapınca 15dk da orgamz oluyorum, vajinal ilişkide geciktirici kullanmadan 40 dk boyunca boşalmadan devam etmem mümkün değil çünkü orası sıcak ve sıcak olması daha erken orgamz eder diye düşünüyorum. Bu büyük bir sorun mu?
Yani bence cinsel ilişki 30 dk aşağısı olmamalı yoksa sorun diye düşünüyorum. Bu arada kadından kadına değişir ben o masajla 25-30 dk da boşalırım muhtemelen ama kadınlar erken de boşalabiliyor.
Anladım ama bu 30 dk'dan kasıt sadece vajinal ilişkiden bahsediyorsun değil mi? Yani ön sevişme bu süreye dahil değil sanırım. Birde bir kadının boşalması mı gerek tam doyuma ulaşması için yani erkek kendisi boşaldıktan sonra kadın boşalmadan ilişkiyi bitirirse bu kadının doyumu açısından yetmez mi?
İslaniyoruz ve göğüs ucumuz sertleşiyor
Teşekkürler
Islanma
Bazı arkadaşlar meme ucunuz büyüyor yazmış peki bu bilgi doğru mu?
Nadir
Teşekürler
Olmuyor
Meme ucu büyümüyor mu?
İlişki sırasında evet belirginleşir ama görüntü olarak begendigim biri olsa bir değişim olmaz en azından kendi adıma
Anladım çok teşekürler cevap için
heryeri yaş alıyor terliyor yani vücutları çok.
ısınıyor istiyor
Awimiz kalkıyor
Bilimsel soru sorduk yahu trolleme iki dk