Güncellemeler
+1 yıl
Dünya tarihindeki seri katillerin büyük bir kısmının, Nekrofili ihtiyaçlarını gidermek için cinayet işledikleri biliniyor

Bana en garip geleni "Nekrofili fetişi" yani ölüyle cinsellik yaşayanlara denir 😳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bunu da ilk defa duydum ya insanlık dışı bsi bu ölüyle ilsikide.
Eşini başka biriyle ilişkiye girerken izlemek en garip bu bence sonuçta insan eşini nasl baskasiyka paylasr
Bir kızda şey vardı başka bir kızı düşünerek onunla birlikte olmam.
Diğerlerinde eski sevgilisi platonik olduklarına benzetip birlikte oluyorlardı. Bunlar bana garip gelmiştir
O bir sapkınlık fantezi falan değil o inançsız birinin yapabilece bir şey o onu yapanı ascan zaten direk
yani bu sana gerçekten garip mi geliyor. bence tamamen ruhsal bir bozukluk. bunu sadece garip olarak algılaman da bir bozukluk.
Ruhsal bir bozukluk olduğunu sen söylemesen hiiç anlamayacktık zaten. Teşekkür ederiz. orada garip kelimesine takılmanız sizin talihsizliğiniz olmuş. Korkunç, ilginç, anormal kelimelerini kullanmamam kendi keyfimin tercihi
garip dediğin standarda yakın olan ama biraz farklı olan anlamını taşır. senin bahsettiğin bildiğin şizofrenik karaktersizlik kişilik bozukluğunun uzay yapmış hali. buna garip denmez. ki fantezi de denmez.
ya hala yazıyorsun güncel atıp duruyorsun piskolojinmi bozuk arkadaşım böyle saçma saçma şeyleri yazıp duruyorsun.
Anlıyorum, şimdi hemen bu gereksiz yorumunuzu görmezden geleceğim. Ancak şizofrenlik veya fantaziyle alakası olmadığını bilmenizi isterim. Fetişzm diyor fetişzm...
bu sapıklığa bir isim takman bile bir bozukluk.
Garip olanları bilemem ama benim ayak fetişim var
bdsm mesela ya da pissing falan tarzı şeyler.
Birerbir duyduğun enses bir fantazisiydi konuyu baya doldurması ilginçti..
Bende ten kokusu, ayak, klorlu çorap giyilmiş çamaşır koklama fetişi var
Evet bencede çok garip ve rahatsız edici
benim ince çorap fetişi
Sks zaten tuaf bir fantezidir
Birisi sevgilisini satmak istedi
anne izlerken kızıyla
Duymadım
Ayak bana göre
neden
@Hayatnediyorsun herhangi bir nedeni yok saçma ve garip geliyor bana
anladım sevdiğin ve ilgi duyduğun bir fantezi var mı peki
@Hayatnediyorsun hayır yok
pek ilgin yok gibi cinselliğe burcun nedir
@Hayatnediyorsun evet yok
İkizlerim
hımmm ikizleri anlarım ama kadınlarda ikizler nasıl olur tam emin değilim. üni mi okuyorsun peki
@Hayatnediyorsun hayır şu an hazırlanıyorum
Hiç gitmedim
hedefte hangi bölüm var ki
@Hayatnediyorsun tıp
oo iyiymiş. peki hiç mi mastürbasyon yapmadın bu yaşına kadar ilgisiz misin.
@Hayatnediyorsun size ne bunlar özel konulara giriyor
Konuşmak istemiyorum bu yüzden kusura bakmayın