Hani diyolar ya tensel bi uyumumuz olmadı ayrıldık felan. Ben anlamıyorum bir kızla erkek zaten ilişkiye girse birbirrini daha tanımadan zevk almazlar mı? Ee alırlar. Ozmn nedir bu uyum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılTen uyumu bedensel birleşme olmadan ruhların birbirine bakarken sevisiyormus gibi hissetmesidir bunun içerisinde farklılıklardan doğan çekim ve aşk da oluyor. Sinastride Venüs Mars kavuşumu eşittir ten uyumunu gösterir, yoğun duyguları beraberinde getirdiği için bu aşklar kısa sürer ne yazık ki. Mantığı yoktur çünkü mantığını kaybettirir insana.
17 Yorumla
Soran+1 yılMesela uzaktan konuştuğum kişiye aşırı derece bi sevişme hissediyorum hiç görüşmedik. Sanal seks yapıyoruz ama çok eğlenceli oluyot normalde ben sevmem asla ama onla harika oluyor nedense buda bi belirtimidir
Cevap sahibi+1 yılHiç yan yana yüz yüze gelmediyseniz reeldeyken bunu internetten konuşmayla anlayamazsın ki
Soran+1 yılDoğru. Sanırım kendimi kandırıyprum 😅
Cevap sahibi+1 yılAma yine de internet üzerinden iyi konusuyorsaniz ve sanalda görüntülü olarak hareketlerinizin uyumlu olduğunu düşünüyorsan uyumlu bir çift olabileceğiniz anlamına gelir bu anlaşıp orta yolu bulmaktır ve sağlıklı bir ilişki demektir. Benim anlattığım ten uyumu tensel çekim çok başka bir şey, iki insanın genetik olarak farklı olması birbirlerinin bedensel enerjilerine çekilmeleri bu bir araya geldiğinde çok belli olur mantığını kaybetmene neden olur ilk görüşte aşkla çarpılmak gibidir.
Cevap sahibi+1 yılTensel çekim ten uyumu sağlıksız kurulan iletişime neden olur genelde mantık olmadığı için
Soran+1 yılAçıklamaların için sağ ol aşko:)) sen yaşadın da biliyorsun sanırım;)) aşırı merak ettim
Cevap sahibi+1 yılYarım kalan aşklardan diyelim :')
En İyi Cevaplar
+1 yılGenler ne kadar farklı olursa o kadar tensel çekim oluyor
Mesela benzer genlerle evlenirsen yavrunun hastalıklı doğma olasılığı artar
Farklı genlerden birisi ile evlenirsen yavru daha sağlıklı doğar
He işte bedeninin sağlıklı bir yavruya ulaşma çabası...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılTensel uyum sanılanın aksine birbirini arzulayan ve uyum içinde cinsellik yaşayan çift manasına gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılBir insanla oturursun ve sadece bakışarak bile sevişirsin, ten uyumu budur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her akşam başkasının yanında olanların yalanı. Eskiden ten uyumu mu varmış bunca insan nasıl doğmuş.
00 YorumlaLibido istek farklılıkları. biri çok istekli diğeri az istekli olması çok etkili
00 YorumlaHer zaman soylerim, beceriksizlerin bahanesi bu
00 Yorumla
+1 yılHayır olmuyor bazen seks işkence gibi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBakiresin sanırım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri