- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu dönem yoğun hissediyor olabilir. Bu dönemdel bir durum olabilir. Eğer bir ağrınız sızın yoksa redetmemeliydiniz banyodan kolay ne var. Eşiniz evde kalmış belli ki sizin için yatakta seks olmadanda vakit geçirebilirdiniz. Bence sağlıksal sıkıntı yoksa banyo hallolur
62 Yorumla
Soran+1 yılNite ağrım olduğu zaman mı yalnızca hakkım benim? Canım istemedi dün gece zaten tatmin olmuştum. Ve uzmanlar da bunu tavsye etmiyor illaha ağrım olmasına gerek yok bende istemeyebiliim
- +1 yıl
Peki
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu durumda eşinde sende haklısın. Ama böyle zamanda anlayış ve çift olmak gerekiyor işte. ZAten güzel bir gece geçirilmşi ve tatlı bir sabaha uyanılmış aynı şekilde siz isteyip o istemeseydi sizinde anlayışlı olmanız gerektiğini söylerdim. Bu nedenle eşinizinde anlaması ve bu yüzden tartışma yapmaması gerekirdi
02 Yorumla
Soran+1 yılTartışmadık.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeriye bağlamış, çoğu doyunca sofradan kalkar ne şanslısın işte! Peki, sen geceki 2. postada da orgazm oldun mu? Sabahkinde canın istemiş miydi ve orgazm oldun mu?
( yani, bu durum seni tatmin ediyormu yoksa külfet mi senin icin bunu merak ettigim icin yukardakileri sordum).
05 Yorumla
Soran+1 yılBen tatmin oldum dün gece zaten bubub yüzünden sabah csnım istemedi sabah yapmafık zaten ben istemeyince o da sayfı duydu
- +1 yıl
Bir erkeğin testesteron seviyesi yükseldiyse, geri çevirme bence! Hani argo jargonda bi laf vardır ''kalkmışın dini imanı olmaz!'' diye... Dışarı çıktıgında ister istemez iç dünyasında aklını seks kurcalar, dış etkilere karşı daha savunmasız olur, hayaller kurar, göz banyosu yapabilecegi kadınlara bakmayı daha çok sever... Çünkü o spermler boşalmak için hazırlandı bir kere, böbrek üstü bezler vasıtasıyla vücut yenilerini üretme emri vermiş...
Sadece tavsiye :)
Soran+1 yılYa bu nasıl bir açıklama. Sadece erkeğin mi öyle emin ol kadınlarda da öyle. Yoksa bu kadar aldatan madın olmazdı. Herkes namusundan sorumlu a beni bağlamaz
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın! Sadece erkeklerde böyle demiyorum! Aslında kadın daha tehlikeli, libidosu yükselmiş bir kadını yarıda bırakmak = İntihar etmek gibi bir şey! O kadın hem acı çeker hem intikam alır herşeyi yapar o an! Çünkü gerçekte aşırı acı çeker o ihtiyacını karşılayamadıgı icin soyut ya da somut!
Soran+1 yılHerkes herkese saygı duysyn. Abartılmasın.
+1 yılYani o an sen istemeyebilirsin o an o istemeyebilir bunlar kendi aranızda konuşup çözülecek şeyler. Ama eşinin seni sürekli istemesinden daha kötü bir şey varsa seni hiç istememesidir.
16 Yorumla
Soran+1 yılHiç istememesem gece iki kere yapar mıyım lürfen mantık.
- +1 yıl
hiç demedim o an istemesen dedim lütfen okuyun önce
Soran+1 yılEn sonkş cümle.
- +1 yıl
oo maşallah yazın su kıtlığı olacak böyle giderse her çift 5 defa yaparsa ülkeyi kuraklık bekliyor
Soran+1 yılİki günde.
- +1 yıl
zaten 1 günde olursa sen eşyalarını topla ayrıl o evden :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
u +1 yılYanii bunda bi anormallik yok. Hazır ev size kalmışken mantıklı hareket.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Bu aralar isteklidir belki reddetmeseydin keşke seninle yapmayıp kiminle yapacak başka ayrıca doğru söylemiş duş almaktan kolay ne var ki
52 Yorumla
Soran+1 yılBende isteklliyim bu aralar ve bu nedenle gece iki kez yaptık ama sabahına da yapınca tadı kalmıyor. Zevk gelmiyor orgazm kalitesi bile düşüyor. Herşeyin bokunu çıkaröaya gerek yok
+1 yılÇok haklısın. seks iki kişiliktir. Ve sen istemediğin zaman onun da zorlamamasi gerekiyor
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılHer insandan insanı değişebilir istiyorsa sen de istiyorsan yapabilirsiniz sen istemiyorsan bunu kibarca söyleyebilirsin kocana bunda problem aramamak gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin seni yıkasın sonra kurutsun ne güzel olur ya. Yalnızken banyoya girmeye insan üşeniyor ama beni yıkayacaksa kuruyacaksa istediği kadar olsun harika bir şey
42 Yorumla
Soran+1 yılYok
Abartmış. Sanki seni hiç görmüyor, sabah akşam bu ne.
10 Yorumla
+1 yılsen aynı sekılde kocana yaklassaydın ve senın yaklasımını kocan sana yapsaydı senın tepkın ne olurdu
12 Yorumla
Soran+1 yılBen saygı duyarım. Bazen olmuyor değil saygı duydum heğ
- +1 yıl
muhakkak sayıı duyulması gerekıyor
Istemiyorsan zorluyosa bu taciz hatta tecavüz. Evli olmanız sürekli seks yapmak zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır canım niye zorlarsın elimi Tatlıca tuttu Tatlıca teklif etti
- +1 yıl
@dendend
peki...
Soran+1 yılAnladım bende seninle aynı fikirdeyim kocamızda olsa istemediğimiz zaman bize dokunamaz
Soran+1 yılboş ver onu fkdn
Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Ayyy ne abartması istekli adam isteksiz olsa daha kötü değil mi ya düşünsene istemiyo seni ne iğrenç
212 Yorumla
Soran+1 yılOfff. Denge. Hayatta her şey denge dengeyi aşan her şey bıkrtır. Sürekli yapılan seksin kalitesi düşer orgazm hafif olur hissetmessin ben demiyorum uzman diyor. Gece iki kez yaptık. İki kez. Bende istedim çok ateşliydi ama sabah bu şekilde ateşli olamaz. Çünkü aynı istek arzu yok. Benim canımın da istemwsi lazım ama dün gece zaten tatmin oldum. Niye kalitesizleştireyi
Soran+1 yıl6 yıldır evliyiz bir zamanlar bende böyle sürekli yapalım diyordum gecelik giyip adama yapışıyordum bir günde iki üç kez istediğim oldu yaptık ve sonra baktım eskisi gibi orgazm olamıyorum. Hissetmiyorum kasılma hissi bile yok sonra bir 10 gün ara verdik onda da öyle olmuş sonra bir kez yaptık mükemmel abartı zarar
Soran+1 yılBeni istemesi çok normal değil mi karısıyım ya ben dkekekdo neyini mutlu olayım karşılıklı mutlutuz insnaın karısını istemesi çok normal
Soran+1 yılBir sürü insan var adam öldüren biz adam öldürmeyenleri tebrik mi ediyoruz herkes adam öldürüyor sen öldürmüyorsun teşekkür ederim mi diyoruz doğru olan buysa kimseye dua edecek değilim tamam mı öyle bir dünya yok yani bu verilmiş nimet değil öyle kadınlar var ki kocasına 10 tane adamla boynuzluyor çocuğunu başkasından yapıp kocasına kakalıyor şimdi beni tebrik mi edeceksin aa öyle kadınlar versen ondan değilsin diye
Soran+1 yılBu senin suçun değil zaten toplumun suçu.
Soran+1 yılBekar mısın sen
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Canı çekmiş arkadaşım ver adamı iyice doyur ilişki aralığını azaltmışsiniz bazen erkeklerde tavan yapıp isteyebilir bence naz yapma ver gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimde canım çekme
+1 yılHer gün bu kadar istiyorsa evet abartıyor denilebilir, ama arada sırada oluyorsa bu durum, gayet normal. Senin yaptığın yanlış olmus sabah
04 Yorumla
Soran+1 yılYani ikimizinde isteği ile her gün bazen oluyor. Ama bu sabah ben dün gecede baya duymuştum ve istemedim
- +1 yıl
Cinsel doyumdan dolayı istememen tamam, ama sadece duş yapmaktan usendigin için reddetmen yanlış olmuş
Soran+1 yılO da banane djwlsn
- +1 yıl
Anlamadım yazdığını
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocanla aranda kalsaydı keşke herkes skistiginizi ovrendi
54 Yorumla
Soran+1 yılKarı kocaların tümü bunu yapmıyor mu fskkdsı
- +1 yıl
😂😂😂😂 ulan ne güldüm bee
- +1 yıl
gızlısı saklısı yok demekkı
+1 yılBizim ne düşündigumuzun önemi yok. Hii bana kalsa sürekli yapın 😂 ama ki rahatsizsan bu kadar istemiyorsan tabi ki yapma
Hayat senin10 YorumlaAskerde yani sehveti gecici olarak azaltsin diye yemeklere biraz şap katarlar kiş gunu dedigin gibi evet aklima geldi istersen bi araştir.
05 Yorumla
Soran+1 yılYok be dkskdk
Soran+1 yılKocama bunu yapmam
Soran+1 yılBunu biliyorum ama kocama yapmam
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sana hak veriyorum bişeyi üst üste çok sık yapınca ne heyecanı oluyor ne de tat alabiliyosun iki günde bir olabilir yani arada özlemek lazım şahsen bende senin yaptığını yapardim
11 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı birisi
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörev olarak yapınca o zevk ve heyecan olmuyor ama karşılıklı bedenler birbirini istiyorsa o an yapılması gereken bir şey
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence abartabildiğiniz kadar abartın çünkü olan var olmayan var 😂 olupta vermeyen var 😂
20 Yorumla
+1 yılSeks abartılacak kadar güzel bir şeydir. Abartın.
20 YorumlaAdamın canı istemiş bunuda sana belirtmiş bundan daha doğal nasıl olabilirdiki
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimde istemesi bu da doğal
Abartma yok biz erkeklerde zevk alma olayı biraz değişik sizinki ile
06 Yorumla
Soran+1 yılYoo bizim libido daha yüksek
Soran+1 yılBen sabah yapmak istemiyorum abartısı zarar.
+1 yılablacım ya böyle koca nerde bulucan bidaha özlersin böyle günleri
01 Yorumla
Soran+1 yılYa Allah aşkına saöma sapan konuşma tüm kocalar böyle
+1 yılYani sınır koymaya gerek yok bence. Karşılıklı istediğinizde olur. Bazen günde 2-3 de olur. Bazen 10 günde bir.
12 Yorumla
Soran+1 yılKarşılıklı istemedik fkelsmeu
- +1 yıl
İstemeden olmaz zaten. Bir tarafın diğer tarafa trip atması gereksiz bu konu için.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıldaha ne istiyorsun ne güzel işte kırma adamın hevesini, sonucta hep böyle olmuyordur
014 Yorumla
Soran+1 yılAman ödül mü veriyor biede daha ne istiyorsun yazmış
- +1 yıl
ödül verip vermediğini bilmiyorum..! ama sonradan kafanı burma duvarlara
Soran+1 yılNiye vurayım tüm karı kocaların yaprığu bir iş bu. çok normal
- +1 yıl
öyle diyorsan, sen aynı durumda oysaydın eşin seni red edermiydi?
Soran+1 yılBazen o da yorgunum der ben saygı duyarım
- +1 yıl
bilemedim ama yorgunluk ayrı bir şey, senin dediklerin isteksizlik
Soran+1 yılYorgunluk yine atılır ama isteksizlik hakkım istemiyorum gece iki kez yaptım tatmin oldum niye yapayım saçma
- +1 yıl
kocan için yapacaksın demekki o tatmin olmamış yetmemiş,
Soran+1 yılOldu da o zevkine takılmak istiyor. Ayrıca seks iki kişi isteyince güzel olur. Ben isteksiz olunca o da mutlu olmuyor ki. Çünkü bana çile Gigi geliyor
- +1 yıl
o zevki beraber yasayın ozaman, bilmiyorum ya kadın istediği zaman tepesinden inmez erkek istediği zaman bahane çok.
Soran+1 yılYoo ben saygılı birisiyim. Ayrıca eğer öyle olsa dün gece iki kez yapar mıyım az zeki olun ya. Ben dün gece yapmışım onla heran yapmak zorunda mıyım abaza mı hu
- +1 yıl
herzaman böylemi , anlık öyle olmuş olabilir, abaza mı değil mi onu sen bileceksin
Soran+1 yılBazen böyle tutturuyor sonra seks kalitesi düşüyor o da bende eskisi gibi zevk alamıyoruz
- +1 yıl
bilemedim, boyle seyle benimde başımdan geçti ama bizdeki cok daha fazla idi ve sonunda ayrıldık
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Asma seni istiyor kenn ver sonra başka yerde ararsa uzulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sen karına ver bu nasihatleri
Yap ne var yani mutlu olduğu yatağı onuda marum etme.
08 Yorumla
Soran+1 yılBende mutlu olmam lazım ya
Soran+1 yılOlmuyor işte cahilsij seks iki kişi isteyince mutluluk veriyor.
Soran+1 yılLan isteksiz olsam gece iki kez yapar mıyım? Akşam iki ksz yapıp sabah yine yapmakta biraz abazalık
Soran+1 yıl6 yıldır biz iyyiz.
+1 yılMillet arar bu da bulduğunu bunlar nasıl insansınız siz
02 Yorumla
Soran+1 yılAman neyi arıyor millet. Ne var bunda
- +1 yıl
Sabah akşam 7 24 s. kilmeyi arıyor millet
Gayet normal bazı insanlar çok istekli olur bazısı normal bazısı az kişiden kişiye değişir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu durum bazen olur bahane yaratmak iyi değildir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılBenim eşim olsa yerimde duramazdım herhalde. Erkekler olarak çok severiz
00 Yorumla Eşiniz bu aralar çok istekli herhâlde; hormanlar da bir artış olabilir ya da tatmin olamamıştır dün gece. Karşı tarafı da anlamalı iki taraf razı değilse bence yapılmamalı yoksa biri için net soğuma olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılOldu oldu o zevkine takılıyor
Soran+1 yılAhaha
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBizi ilgilendirmez. Aranızda ki mesele, abartı gibi de gelmedi.
cut.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan çok isteksiz ben günde üç dört defa istiyordum kız yine şikeyet etmiyordu sorun sende
11 Yorumla
Soran+1 yılYok sen abazasın cünkü uzmanlar bile iki günde bir en fazla günde bie diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı kişiler fazla istekli olur yani gecede yedi kez yapan da biliyorum ama sen istemiyosan o ayrı söylemen lazım ona
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsiniz o sizin, uygun bir dille söyleyin ama istiyorsa eslik edin.
010 Yorumla
Soran+1 yılYoo ben istemiyorum. Sonuçta seks iki kişilik
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeseydiniz o vakit.
İstemiyorsanız, eglenceli hale getirmiyorsaniz niye evlendiniz?
Soran+1 yılSaçma sapan konoşma ben istemssem gece onunla iki kere yapmam evlendim diye akşam gündüz heran yapmak zorunda değilim cahio misin nesin ya. ? İkimizde istedik dün gece ama sabah ben istemedim ben zaten gece onla yapmışım niye bir daha sabah yapmak zorunda olayım
Cevap sahibi+1 yılMasallah cok kibarsiniz. Allah mutlu etsin
Soran+1 yılSende öylesin.
Cevap sahibi+1 yılFarkliyiz. Ben üslubu bozmam hic :) Sizde üslup yok.
Soran+1 yılEvlenmeyi cinselliı sanman kadını da seks makinesi sanmandan daha kötü değil emin ol.
Cevap sahibi+1 yılEvlilikte cinsellik cok mühimdir. Ama ben size ortamı güzellestirin, seveceginiz sekle getirin dedim. Ama siz ne yaptiniz? Hakaret ettiniz. Hem de tanimadiginiz birine. Varsa helal etmiyorum hakkimi, bu ithamlardan sonra. İyi günler.
Soran+1 yılCinsellik mühim ama taramlı tüfek Gigi sabah akşam yapınca kıymetsiz. Yemeği severiz ama çok yersek mide bulanır demi? Bunun arasındaki farkı çözmek lazom
Cevap sahibi+1 yılDalga geciyorsunuz sanırım 😇
Her seyinizi paylasiyorsunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılbişi düşünmüyoruz 4 duvar arasında kalması gereken bir mevzu benim için
02 Yorumla
Soran+1 yılNite bu sitede sin
Cevap sahibi+1 yıleğlenmek için
Tam tersi olsaydı ne olurdu acaba?
Soru başlığı muhtemelen
"Acaba aldatılıyormuyum" olurdu sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi derken bir denge niye olamıyoe.
Soran+1 yılTaramalı tüfek değiliz.. her an istwse heran da mı kabul edicez herşeyin bir sınırı vardır
Çocuğun evde olmaması onun için muaazam bi fırsat gibi geliyor bence iyidir görüyoruz bazen isteksiz olsa daha mı iyi olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılAkşam oldu ya
Daha ne istiyorsun
52 Yorumla
Soran+1 yılÇok şey istiyorum bu u hayatta tek şeyim koca değil
Adam makine gibi maşallah saat gibi işliyor daha ne istiyon
00 Yorumla
+1 yılAdam çok istekli demekki ben reddetmezdimm.
41 Yorumla
Soran+1 yılSenin tercihin tabi ama ben sadece onu süşümemem kendimi de ilişkimizi de düşünmek zorundayım
+1 yılYorumlarından belli ya trolsün ya egoist ezik bir kadın.. Aldatılınca zırrlamaaa
21 Yorumla
Soran+1 yılEgoistim. Senin kocan egoist olursa sen onu aldat tamam mı hani aldatmak için bahaneye gerek var ya sen aldat okeg
+1 yılEee kocan zaten yap ne olmuş
314 Yorumla
Soran+1 yılHer zmana her zaman insanı bıktırıyor
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz ki
Soran+1 yıl6 yıllık evliyiz. Ve zevk alıyorum ama yemek yemekte çok zevkli heran yersen miden bulanır demi
Soran+1 yıl@emrecn34 12 saat bile olmamış
- +1 yıl
Hmm ilk zamanlar olsa tamam dicem eşin çok azgınmış.
Soran+1 yılNe istekli öyle cümleler kurma. Biraz düşkün diyelim bana.
- +1 yıl
Hmm yanlışlıkla ağzımdan kaçtı kusura bakma.
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılaksam sen benı yaptn sabah da ben senı diyeceksın nerdeyse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılsonra aldattı diye ağlıyonuz, zor yapma
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi? Sen karına yarın hayır dediğin zaman o zaman o da seni aldatsın hakkı ya. Beyinsiz
+1 yılErkekler doymaz ki 😅
09 Yorumla
Soran+1 yılKadınlarda doumaz
- +1 yıl
Erkekler kadar değil ama kadın kendine dur diyebiliyor
Soran+1 yılSen öyle sanıyossun fksldjdj
- +1 yıl
Eeeee o zaman senin derdin ne allahım ya sabahta kabul et gece de doymıyorsan neyin garezi bu
Soran+1 yılO da bende gece tatmin olduk o sabah zevkine istiyor anladın mı kuzum
- +1 yıl
Doymayan biri için ha zevk ha tatmin aynı şey arasındaki fark ne zevk olınca tatminlik olmuyor mu
Soran+1 yılYani cahile mi anlatıyorum birşeyin ihtiyaç kısmı başka zevk kıwmı başka tatminlij ihtiyaçta oluyor yemek gibi doymak zevkine yemek gibi hayır arada uzman kitaplar okuyun
- +1 yıl
Haklısın evlenınce mi akıllanıyoe insan 😅aman ne uğraşacam senle haklısın okay
Soran+1 yılEvlilikten öncede hep uzmanların seminerlerine giderdim.
Libidosu yuksek erkek zor is valla. hic cekilmez
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimde yüksek dün gece ben ikincisi istedim hatta ama bu abartı
+1 yılYok canim ne abartmasi sende 3 tamamlayin Ahhh
01 Yorumla
Soran+1 yılAnahha
Adam istemiş geri çevirme bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ben istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİsteksiz kadın iticiliği
06 Yorumla
Soran+1 yılİsteksizolsam gece iki kere üst üste yapar mıyım.
- +1 yıl
Sabahki isteksizlikten bahsediyorum
Soran+1 yılİsteksizdim evet içünkğ dün gece tatmin olmuştum. Ne diye canım çekmediği halde yapayım ki? Böyle böyle bıktırırız böyle böyle orgazm şiddeti de düşüyor
- +1 yıl
Hormonları yükselt
Soran+1 yılUlan hormonum zaten yüksek gece iki kere yapmam düşük olsa çoğu zaman ben ona yaklaşıyorum. Ama abartı bu uzmankar bile tavsiye etmiyor. Sekain kalitesini azaltıyor en az 24 saat geçmesi lazım
- +1 yıl
Tamamda Red etmek nedir
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılYapsa suçlu yapmasa yine suçlu 😀
07 Yorumla
Soran+1 yılDenge.
- +1 yıl
tamam haklısın denge ama her zaman bu şekilde değil dimi yani arada buna müsamba gösterebilirsiniz 🙏
Soran+1 yılYani canım istemedi seks iki kişilik sonuçta
- +1 yıl
O zaman bunu buradaki insanlara anlatana kadar eşine güzel bir dille söyleyebilirsin, reklam yapmaya ne hacet🙄
Soran+1 yılSöyledim ama burdakilerinde fikirlerini almak istedim ayrıca ne reklamı
- +1 yıl
Buradakilerin fikirlerinede hep aynı cevap "Alıyorum ama yemek yemek gibi sürekli miden bulanır" diyorsun , fikirlerede önem veya değer vermiyorsun ki
Soran+1 yılTamam
+1 yılIlk zamanlar olur öyle.
03 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıl. Evlikik
- +1 yıl
senin çalıştığın bir iş yok sanırım 7/24 burdasın sfgsfgh
- +1 yıl
@you4myselfcontrol işim rahat.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılhep mi böyle, bu aralar mı bir şey oldu?
04 Yorumla
Soran+1 yılYani genelde iki günde bir ama bazen böyle tutturduğu olur
- +1 yıl
kırma onu sende..
sonuçta sen de zevk almıyor musun?
Soran+1 yılAlıyorum ama yemek yemek gibi sirkeli miden bulanır
- +1 yıl
hımmm
farklılıklar deneyin..
arada mola verin özleyin...
farklı fanteziler hikayeler konuşun uygulayın
Abartılacak bır durum yok neden istemesın kı
02 Yorumla
Soran+1 yılTaramalı tüfek miyiz
sen abartıyorsun ne güzel tadını çıkar
13 Yorumla- +1 yıl
@Yenilenyeniden ulaşamıyorum sana
- +1 yıl
Niye ulascaksin anlamadım 🤔
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısı karşılıklı istekle olur bu
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl hissediyorsun peki
+1 yılVer gitsin... sermayedenmi zarar edicen...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani bunu süreklimi böyle istiyor da
00 Yorumlakeyfin istemiyosa yapmiycaksin o kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılBeline kuvvet iniştemin bana cekmiş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAkarken testini doldur derim 😂
00 Yorumla - Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne