Arkadaşlar mereba bi konuda bişey danışmak istiyorum rica etsem sevgilikte cinsellik olur mu sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. bence bu doganın kanunu. bence söyle ozetleyim. seviye 1. sevgili. arkadaslıgınız manita flört seviyesindedir. bele dokunma böyle bir seksi sekilde ok. hafif popoya da iner sırta dokunur öpüş elele tutus ok. sonra 2. kademe sözlendik kucuk dokunuslar sürtünmeler ok. yanında yaramazlıklar hadi ok. artık bi yola girilmiştir eller daha derinlere inebilir. sonra nisanlılık iç çamasırıyla yanında bulunmaktan cekinmeme. kontrollü bir sekilde yiyişme. beraber yatma hadi ok. bunları da zorluyorum biraz. ve bi onceki seviyenin üstüne ekliyorum. yaramazlıklar artmıs ama içeri sokmak yok. memeler öpülebilir. koca. hersey serbestin bi altı mesru seyler serbest. vajınal seks. tapuyu almıssındır. sonra koca üstü seviyede artık asmıs seviye diyorum. birbiirnizin yanında cok rahatsınız. kural yok. misal hani bazı seyler denmezya anlaman gerekir kadın yanasır sırnasır beni s k demez. bu seviyede neyse o. derki askım canım istiyor beni s k. anal seks denmezde işte onun net adı denir. bu seviyede aman kocam değilmi istiyorsa buyursun modu olur. bence seviyeler böyle genel olarak. erkekler dünyasında kızlar ise sevdiğinde vucudunu sunmaya yatkınlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. güvendiğin insanla sevgilinle cinselliği yaşama sonra evlen ten uyumunun olmadığını anla ve boşan tercih senin. şu devirde konuşulan saçmalığa bak. cinsellik doğal bir şey arkadaşlar sonra evliyken gidip aldatıyorsunuz karaktersiz oluyorsunuz boş yere.
00 Yorumla
+1 yılAşık olunca illla cinsellik olmalı mı?
Sence olmalı mı? Sizi bilmiyorum ama bence olmamalı
Sevgili oluyorlar iki ay sonra hop yataktalar sence ortada bir sevgi var mı? bence Yok sadece çıkar ilişkisi o onu kullanıyor o onu
Çevreye de aşığım ölüyorum bitiyorum nareleri atıyorlar ne kadar samimi bence hiç samimi değil hatta itici
Aşkım, hayatım , bebeğim ve hatta fazlası bu süslü kelimeler, cümleler bana artık itici gelmeye başladı. Aşk herkesin agızında sakız oldu. Ortada bir aşk var mı derseniz bence yok...00 Yorumla
+1 yılAdam olan sevdiğine kıyamaz. Onu incitmez. Elini tutar, saçını okşar, burnundan alnından öper, sarılır sevdiğine.. ileriye gitmez.. kalbi gitmez beyni gitmez.. ruhu gitmez.. midesi gitmez. adamlığı cinselliğe götürmez.. sevdiğinin sesini duymak ister. ondan saçma fotoğraflar istemez telefonunda saçma sapan sevdiğine ait abes fotoğraflar olmaz. sevdiği kızi gönlünün derinlerinde saklar..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSence dediğin için söylüyorum yüzeysel birşeyler belki ama benim için evlilik kesin sınır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet aşkı devam ettiren şey budur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence olmalıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana göre söz kesme ya da nişanlılığa kadar olmamalı hatta evlilik de diyebiliriz şimdi bana yobaz derler ama bunun iki sebebi var birincisi erkeğin duyguları hani yapmacık duygu olabilir senin güvenini kazanana kadar duyguların ile oynayabilir istediğini aldıktan sonra ayrılabilir çünkü menfaat çıkar gönül eğlendirme takılma ve cinsellik amaçlı gelmiş olabilir. İkincisi seni basit bir kız zannedebilir aklına benle yaptıysa kesin önceki sevgilisi ile de yapmıştır düşüncesi oluşur eğer çok sevmiyorsa da ayrılabilir yani günümüz çoğu erkeklerinde yapanda yapmayanda el değmemiş istediği için sana tavsiyem ciddiyeti göstermeden nikah tarihi almadan ilerletmeden yapmamalısın senin zararına olur benden Bi abi tavsiyesi yine karar senin arkadaşım vardı cinsel geçmişi çoktu evlenmeyi düşünüyordu 2 yıllık ilişkisini bitirdi kız bakire değil diye o duruma düşme
35 Yorumla- +1 yıl
Vermedim diye gitti vermeli miyim
Cevap sahibi+1 yılVersende yine gidecek zaten cinsellik için yanında durup istediğini almaz ise başka kadınlara yönelecek
- +1 yıl
Alırsa?
Cevap sahibi+1 yılSiz kadınları da anlamıyorum hani insana sorarlar her şey bacak arası mı benim varlığım yetmiyor mu diye öyle erkeklere neden ümit bağlıyorsunuz ki verdiğinde ışık hızında gidecek
Cevap sahibi+1 yılNeyi alırsa benle alay ediyorsun tahminimce keyfin bilir mal senin istediğine verirsin istediğine vermezsin özgürsün yarın obürgün de o adamları evli çocuklu görürsen üzülme sonradan
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşk sevgi diye bir sey yoktur sevgililikte hic yoktur sevgililik demek seks iliskisi demektir seksimiz ne kadar iyi giderse o kadar birlikte oluruz seksimiz kotu giderse orada bitiririz kaldi ki sadecw s.. ktıgıı kizi alip evlenecek halin yok basa dert almaya isini basitce goruyorsunn
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik hayatın her döneminde olur. Sevgililikte olur mu olmaz mı değil doğru zaman doğru kişiyle olur. Yoksa birinin sevgilin olması cinsellik yaşanmasını doğru kılmaz. Önce kendin istediğin için sonra bunu kaldırabileceğin için en sonunda o da seni istediği için yaşanmalı
02 Yorumla- +1 yıl
Benim sevgili olduğum bi çocuk vardı ben vermedim diye Başka kıza gitti benim yüzümden mi gitti kendimi suçluyorum sürekli
- +1 yıl
Senin yüzünden değil. Bak şimdi karşı tarafı tanımam o yüzden düz yorum yapayım. O bişey istemiş sen yok demişsin o da gitmiş. Yani ikinizde tercihlerde bulunmuşsunuz. Bu seni suçlu yapmaz, senin yüzünden değil kendi tercihiyle gitti. Sende tercihinin sonucunda yalnız kaldın. Yani suçlu aramayla uğraşma bunlar tercih meseleleri.
+1 yılCanim bu soruyu burada sorman saçma herkes cinsellikle alakali evet yazcaklar
Aşik olunca birini cinsellik için mi seversin? Hayir mi evet mi? Biri ona karşi duygular beslediği için seversin değilmi20 Yorumla
+1 yılAşka inanmıyorum. Eğer bir gün aşka inanırsam benim için cinselliğin önemi olmaz. Anlaşabilmek, karşılıklı sevgi saygı, eğlenmek, sohbet edebilmek çok çok daha önemli. Cinsellik de olabilir karşı değilim
00 Yorumla
+1 yılBu her iki tarafında istemesi ve sınırlarıyla ilgilidir, asla zorunluluk diye bir kavram yoktur tabi, ama sevgililigin sosyal arkadaşlıktan farklı olması gerekir
00 YorumlaHayır olmaz hem günah hem iğrenç hem utanç verici bişi hemde cinsellik aşkı bitiriyor yani bu gerçek gençler tipe aşık oluyor cinsellik olunca artık ona doyuyor ve onu aldatıyor bu acı gerçek
00 YorumlaHayır. Aşık olan bir erkek, cinsellik düşünmez ki. Kadın ne yapar bilemem. Yeni nesil sevgililerin sevgisinin kaç günlük olduğu ortada iken hiç olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Karşılıklı istek varsa neden olmasın ki... Aşk ve sevgi varsa cinsellikte kişileri birbirine tamamen bağlıyor...
02 Yorumla- +1 yıl
Benim sevgili olduğum bi çocuk vardı ben vermedim diye Başka kıza gitti benim yüzümden mi gitti kendimi suçluyorum sürekli
Bence evlenmeden cinsellik yaşanmasi uygun olmaz hadi ayrildiniz her hoşlandiginla sevgili olamazsin mutlaka izah etmen gerekir yani seçen değil seçilen olursun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ana okulu veya ilkokul çağında değilseniz, cinsellik içermeyen ilişkiye, ilişki denilemez. Bunun aksini düşünmek bile saçmalık olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer ciddi bir ilişkiniz varsa ve karışık güven varsa neden olmasın ancak ben şahsen evlendikten sonra cinsellik yaşanmasından yanayım.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*karşılıklı güven demek istedim
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılNeden kendini suçluyorsun güzelim? Otur ve biraz mantık çerçevesinde düşün, burada sırf vermedin diye seni terk eden bir mahlukatyan bahsediyorsun... Emin ol bu karaktersiz sen verseydin bile seni terk ederdi ve sende bekaretin bozulmuş bir şekilde ortada kalırdın. Bence üzülmek yerine sevinmelisin çünkü bu karaktersizin gerçek yüzünü bir hata yapmadan fark etmiş oldun. Seninle seni sevdiği için değil cinsellik için takılmış sadece hiç üzülme böylesinin arkasından.
- +1 yıl
Kendimi değersiz hissediyorum benimle birlikteyken fotoğrafımı koymadı adımı koymadı ama o kızın resmini cismini her şeyini paylaşmış
Cevap sahibi+1 yılPes yani diyecek bir şey bulamadım sana... Seni seks objesi olarak kullanmak isteyen biri için kendini üzüyorsun boşuna, Allah doğru yolu göstersin...
+1 yılYaw yok neymiş sevgililikte cinsellik olmaz evlenmeden olmazmış ya bırakın gidin ya geri kafalılığı bırakın artık
01 Yorumla- +1 yıl
bu ülkenin bu geri kafalılığın cidden bıktım arkadaş
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılBu karar senin, evlenmeden yapmak istemeyebilirsin. Ama erkegin ve kadının diyaloğa girme sebebinde ana madde bu zaten. Baba veya abi değil erkekler.
00 Yorumla
+1 yılHayır
Aşkın tanımına ters bişey zaten ben öyle düşünüyorum03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kız sen herkese copy paste mi yapıyoooonnn ayyy
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlilik öncesi yaşadıkların evlendiğin zaman tamamen pişmanlık olarak dönüyor. ben eşimle evlilik öncesi yaşadıklarıma bile pişman oldum başkasıyla yaşamış olsam çok üzülürdüm
04 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılbunun için kendini niye suçluyosun eskort arıyor kendine
- +1 yıl
şu an sevgilisi var bu kızla seks yapmıyo ama
Cevap sahibi+1 yılherkesi kullanacak diye bi şart yok
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYetişkinler boyutunda seks olabilir aşk olabilir bu size ve yaşayacağınız ilişkiye bağlı
08 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bir kere vermek ve vermemek Ne kadar çirkin bir tabir seks yapmaktır esas olan Ve tabii ki senin belli beklentilerin varsa ben Evlenmeden yapmam gibi tabii ki Buna da saygı duymalı seni sevseydi seni gerçekten isteseydi gitmezdi Demek ki Seninle sadece seks yapmak istiyordum yapmadığı için de başka seks yaptığı bir kadına gitti O yüzden rahat ol
- +1 yıl
Şu an sevgilisi var hareket çekerken resim koymuşlar ikiside o kız isteklerini yapıyomu ozaman bilemedim
- +1 yıl
Seninle seks yapmadığı için ayrılmış şu an Demek ki onunla seks yapıyor ya da Seninle sadece seks düşünüyordu Yapmadığın için ayrıldı ama onunla belki seviyor kaç yaşındasın
- +1 yıl
20 yaşındayım
- +1 yıl
Peki sen onunla neden cinsellik Yaşamadın şimdiye kadar hiç yaşamadın mı böyle bir şeyi kimseyle
- +1 yıl
Hayır evlenmeden yaşamadım
- +1 yıl
Yaşamadın mı evlenmeden yaşamaz mısın?
- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılİster istemez olur zaten bence. Arada çekim de varsa kaçınılmazdır.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaten sevgilinse doğal bir şeydir cinsellikde. Seks olmayacaksa kankin ya da arkadaşın olur.
00 Yorumla
+1 yılAşk olduktan sonra cinsellik kaçınılmaz olur, sonuçta insan sevdiğini şey yapar si…r
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasına gitmesine gönlün razı geliyor ise illa aranızda cinsellik olacak diye bir şey yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılİllaki olmalı diye bişi yok ama aşk olunca cinsellik de oluyor belli bir süre sonra
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevgililikle cinsellik en alaka ya, cinsellik kayınçoyla yaşanır.
00 Yorumla valla 3 yıllık sevgilimle sadece öpüşüyoz o da uzun değil öpücük kondurup çekilmek işte. bence bel altı olmadanda ilerliyo seni gerçekten sevmediğine bağlı bişey karakterli biriyse * seni diye diretmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılBunu sen belirlersin sınırlarıni olur veya olmaz bu kişinin özgür iradesine bağlıdır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılistersen olur istemezsen olmaz. direten erkeğin amacı zaten sadece sekstir. ama siz bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz gözünüz kör oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılIki taraf isterse olmalı rıza var ise yoksa da saygı duyulmalı
00 Yorumla
+1 yılMaca cikmadan bile once isinma hareketleri yapilirr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen evlenmeden yapmak istemem eşimin özeli onun da bana özel olmasını isterim. Düşün senden önce 4 kişiyle evlenip boşanmış birini ister misin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşağıdaki yoruma baktimda baktımda hiç bir erkeğede güvenme bu konuda evlenmeden olmaz bence yarıda bırakabilir terkedebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmazsa olmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Niye sevişmedin onunla
Olur ama ilk günler olmaması lazım.
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılE heralde yani yağmur. Bu da soru mu şimdi
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
E heralde yani. Sekssiz sevgililik mi olurmuş yağmur
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBekaret korkusu yoksa olur
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Vermediğin için gittiyse senin için gelmemiştir
İki tarafta istiyorsa niye olmasın
10 Yorumla
+1 yılOlmalı kesinlikle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Bir zaman sonra ister istemez oluyor
10 Yorumla
+1 yılEvet olmazsa ölürsün :D
10 Yorumla
+1 yılMereba yazan da aşık olmasın bi zahmet
00 Yorumla
+1 yılCinsellik insana daha çok bagliyor
00 Yorumla
+1 yılOlmalı çünkü cinsellik aşkın meyvesidir
00 YorumlaNe kadar aşk işte o var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bı yerden sonra oda lazim
00 Yorumla
+1 yılo kişinin yapısına bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılHayır zorla hiç bir şey olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılO hormonlarınıza kalmış.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir tabi istedikten sonra
00 Yorumla İstemiyorsan olmaz
00 Yorumla
+1 yılneden sevgili olunur ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur olmalı ama sınırı belirlemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinsellik sadece evlilik sonrası olmalı
10 YorumlaHerşeyin yanında biraz olmalı..
00 YorumlaOlur tabiki
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İkisinin hareket çekerken fotoğraf koymuşlar seks hayatları var mı ozaman
+1 yılolur
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Hayır sen birine vermek zorunda mısın çok çok istiyorsa seksting yap olsun bitsin vermediğin için gidiyorsa s. gidebilir
- Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabi
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Çocuk seks istiyormuş demekki hiç bir şey mi olmalı elleme filan
- +1 yıl
Oldu tabiki onlar ilişki olmadı
- +1 yıl
O zmn tek o değildir bence kendini suçlama
Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Olur
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılOlmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı