Hamile eşine ve doğum yapmış anne olan eşine hem cinsellik hem de duygusal olarak düşünceleri nelerdir değişir mi ne hisseder merak ediyorum doğrusu tüm yönleriyle olumlu olumsuz olarak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba, aslında bu aralarındaki duygusal bağ ile, yani birbirlerine karşı sevgileriyle ilişkilidir birazda. Seven bir erkek, karısına karşı hicbir zaman duygusal anlamda ilgisini kaybetmez, cinsel anlamda ise, gebelik döneminde pek birşeyin değişeceğini düşünmüyorum, yine arzusu isteği olacaktır, belki daha nazik yaklaşmasi gerekliligi onu biraz hosnutsuz etsede, bu durumun karısının ozel durumuyla ilgili olduğunu bildiği için kabullenir, doğum sonrası dönem biraz daha farklı tabiki, anne olmuş, daha duygusal birine evrilmis, oncelikleri değişmiş olan, bebeğini emziren bir anne vardır karşısında, duygusal anlamda yine bir problem yaşayacaklarını düşünmüyorum tabiki, ancak konu cinsellik olduğunda, ilk zamanlar birwz daha libido kaybi yaşasa da, zamanla tekrar eski haline donecektir erkekte.
Ama perdenin ikinci yüzünde, eğer sevgi yoksa arada, her iki donemde de, hem duygusal hem cinsel anlamda her iki tarafıda problemli günler bekliyor demektir.02 Yorumla
Soran+1 yılAydınlattığınız için teşekkürler
- +1 yıl
Eğer öyle olduysa, ne demek, rica ederim 😄
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu çok detaylı ve teferruatlı bir durum yani duruma göre değişen bir şey Siz hamile misiniz Doğum yaptınız mı bilmiyorum ama yani sonuçta Bizim de Yaşadığımız bir süreç Bu bunun hem öncesi dönem var hem sonrası dönem var hepsi karmakarışık ve aynı zamanda çok derinlemesine olan mevzular yüzeysel iki cümle ile anlatılacak şeyler değil
014 Yorumla
Soran+1 yılBekarım
Cevap sahibi+1 yılBekarsan sana bunu anlatmak çok kolay olmayacak ama şunu söyleyeyim Her ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın evleneceğiniz kişi veya eşiniz Vicdan konusunda eksikliği varsa Vicdansız bir insansa ne olursa olsun eninde sonunda her süreciniz çok zor geçer
Soran+1 yılÖyle
Cevap sahibi+1 yılŞimdiden kafanızı bunlarla yorup da psikolojinizi etkilemeyin daha ortada bir şey yokken kendinizi olumsuz şeylerle beslediğinizde olumsuz olmayan durumlara karşı bile olumsuzmuş gibi bir bakış açısı gelişir
Soran+1 yılÖyle bir derdim yok sadece merak nasıl olur ki diye
Cevap sahibi+1 yılŞöyle oluyor genelde bu tavır dediğin gibi vicdanlı bir erkek olması lazım yani kadına o an o hassas döneminde daha insancıl yaklaşması gerekiyor daha hassas yaklaşması gerekiyor Çünkü kadınlar o dönemde aşırı derecede hassas ve her şeyden etkilenebilir bir ruh halleri oluyor ama burada kadının da biraz orta yolu bulması gerekiyor Ben hamileyim veya ruh halim böyle deyip de bunu kullanmaması lazım birçok kadın bunu kullanıyor ve ikili sürtüşmeler olmaya başlıyor ikili sürtüşmelerle beraber karşılıklı olarak gerilmeler karşılıklı olarak mesafe girmesi ve iş farklı bir boyuta ilerlemeye başlıyor
Soran+1 yılAynen katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılTabii bu süreç Sadece bunlar kalmıyor yani bunun devamı da var ama konu çok dediğim gibi detaylı teferruatlı bazı Durumlar karşılıklı gelişiyor tek taraflı oluşmuyor
Soran+1 yılÖyle tabii
Cevap sahibi+1 yılYasini kac
Soran+1 yıl27 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılVar mi ufukta evlilik
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Hmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaba adayları da en az anne kadar hassas oluyorlar hamilelik döneminde benim eşimle aramız gayet iyiydi doğum yaptım gene iyiyiz şükür hep destek oluyor yani
01 Yorumla- +1 yıl
Şanslısınız
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimileri uzaklaşır kimileri ise daha çok çekici bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğişir erkeğin duyguları karışır. bir anne olarak bakarken , diğer yandan eşi hayatı.
02 Yorumla
Soran+1 yılUzaklaşır mi yani zamanla
Cevap sahibi+1 yılUzaklaşmak demiyelim de yaşanmasi gereken zaman dilimi diyelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni linç edeceksin biliyorum ama ben hanileyken eşimin bir başkasıyla birlikte olmasına izin vermiştim
09 Yorumla
Soran+1 yılYok etmem nasıl dayanabildin ben kabul edemezdim çok kötü olurum hayat bı cinsellikle dönmüyor ki
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim benim gibi düşünmesende saygı duyman çok hoşuma gitti. Ya aslında bazı kurallarım vardı. ama inan düşündüğün kadat kötü değil
Soran+1 yılPeki şimdi nasılsınız
Cevap sahibi+1 yılçok çok iyiyiz inan :) bak istersen tanışabiliriz seninle
Soran+1 yılOlur sorumu beğenirsen eklerim
Cevap sahibi+1 yılbeğendim
Soran+1 yılYok olmuyor 1 dkliğina profilini göstersen daha iyi olacak sanki
Cevap sahibi+1 yıltamam gösterdin
Soran+1 yılEkledim kapatabilirsin
+1 yılTamam tüm yönleriyle anlatabilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılDinliyorum
- +1 yıl
Yoruma yazarak değil ama
Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Bu hissi yaşamadım ama teklif eden oldu o dönemde
00 Yorumla
+1 yılKadının bu dönemi nasıldır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam