Selamm❤️
bazı kadınlar cinsel ilişki sırasında boşalamıyor yeterli zevki alamıyor. Kendi bedenini iyi tanıyan mastürbasyonu dogru yapan kişiler daha fazla zevk alıyor. peki sizce de mastürbasyon seks yapmaktan daha mı zevkli?

Selamm❤️
bazı kadınlar cinsel ilişki sırasında boşalamıyor yeterli zevki alamıyor. Kendi bedenini iyi tanıyan mastürbasyonu dogru yapan kişiler daha fazla zevk alıyor. peki sizce de mastürbasyon seks yapmaktan daha mı zevkli?

Seks yapmak tabi ki daha zevkli. ben şuana kadar sadece mastürbasyon yaptım hiç seks deneyimim olmadı maalesef. ama gerçek bir seks mastürbasyon yapmaktan tabi ki daha güzeldir. birincisi bunu kendi kendini yapmamış olursunuz. yani en basitinden şöyle açıklayım siz kendi saçınıza dokunduğunuzda mı daha mutlu oluyorsunuz ya da birisi yani sevdiğiniz birisi sizin saçınıza dokunduğunda mı. yani seks yapmak o an için özgür olmak duygularını yoğun bir şekilde ifade etmek tabi ki daha zevklidir ve bu mastürbasyon yapmak ile karşılaştırılamaz bile. en azından ben böyle düşünüyorum tabi ki herkesin fikri farklı olabilir.
Seks doğru bir partnerle olan biseydir.
İstediğim gibi bir partnerle se KS yapmak gibisi yoktur..
mastürbasyon ise birisiyle cinsellik yaşayamayanlar için kendini geçici olarak tatmin etmek için yapılır..
Bence en iyisi istedigin gibi partnerle cinsel ilişki yaşamak daha iyi dir.. Boşalip bosalmamak mesele değil bütün mesele partnerine dokunmak, onunla bir bütün olmak. Boşalamazsan bile uzun süre cinsellik yaşarsın. İşini bilen kadın erkeği nasıl bosaltmasi gerektiğini bilir.
Cinsellikte kadın vücuduyla erkeği tahrik etmeyi başarırsa o zaman o yapılan cinsellik güzel olur.
Ama sadece s! kmek için yapılacak ise kimisine bir anlam ifade etmez.
Katılıyorum sana. mastürbasyon bazan çok daha zevkli, hele sana bunu yapan bir başkasıysa. Fantezilerle yoğrulmuş bir mastürbasyon hibidi yok. 🤗🥰😎
bu hayal gücü ve vücudu keşfetmekle ilgili bunu becerebilen kişi çoğu seksten daha fazla zevk alır mastürbasyon ile.
Cevap
39Cevap
Şu ana kadar sadece mastürbasyon yaptım gerçekten isteyerek ve doğru şekilde doğru şeyleri düşünerek yaptığım için mükemmel zevkler aldım hatay’da ediyorum şu dünyada benden daha iyi mastürbasyon yapan bir kız yoktur😂😼 cinsel ilişkinin daha çok zevk verici olduğunu düşünüyorum tabii ki gerçekten istediğimiz bir kişiyle olursa çok çok daha güzel olacağına eminim zaten zevk verici kısmı orası o yüzden şu anda cinsel ilişkiyi bekliyorum olduğunda güzel olacak buna inanıyorum
mastürbasyon kendine saygı ve kendini sevmektir. Lakin tercih olarak seks daha çok zevk verir.
Mastürbasyon seksin yerini tutabilir mi
Selam gadası 🙃
Her ikisininde zevki başkadır
Sevişmek ve seks yapmak.
mastürbasyon tadı tabi ki başka ama seks, temas bambaşka
Seks daha zevkli ünkü orada bir ten teması var. Öteki türlü kendi kendini tatmin etme var. Ama sekste olay daha bir başka. Çünkü seksin başlangıcı ve bitişi mastürbasyon kadar kısa süreli değil. Ayrıca orta bir farklı tene dokunuş hakim. Bu dokunuş çiftleri olabildiğince fazla bir zevke ve tutkuya yöneltir. Mastürbasyonda sadece yükselen libidonu tatminle rahatlatmak.
Henüz seks aşamasına gecemedigim icin mastürbasyon 🤭
Partnerlerin birbirlerine mastürbasyon yapıp finalinde birlikte olması daha zevkli olur.
Seks daha güzel tabikide hissetmek sevişmek boşalmak yalamak öpmek varken kuru kuru mastürbasyon nedir günde 5-6 kere mastürbasyon yapmak daha mı sence
Bekarken mastürbasyon çoo yapardım. Evlenince kesin bundan daha az zevklidir dedim. Yemin ederim eşimin boynumu öpmesi / ellemesi bile birleşme olmaadan mastürbasyonun 10 katı zevkli seksi sen düşün
Hafta ki sıklığın nedir
@__wolfcub__ sanane?
@GhosT_TE çoğu erkek erkek değil
@GhosT_TE tabiki o da var
@GhosT_TE şanslı derken?
Partnerine göre degisen bir durum eski sevgilim vardi 31 ceksem senden dahs cok zevk verir demisti yeni biri ile birlikte oldum hatun kendi kendini resmen sekse sokuyor okdr atesli
Mastürbasyon da zevkli lakin insanı ruhen tatmin etmiyor seks doyasıya yaşanırsa insanı doyuruyor tatmin ediyor...
Kişidwn kişiye değişir ama ama bazı partnerlerle karşılıklı mastürbasyon bazı partnerlerle seks ama her zaman bence seks daha zevvkli
Seks daha zevkli bnce klitoral orgamza alışanlar genelde masti çok yapıyor
Mecburiyetten mastürbasyon. yapiliyor malsefe
Seks henüz yapmadım ama bence seks daha keyifli daha güzel bir şey zaten mastürbasyon artık yetmiyor yani benim için seks daha iyi bence
Deodoranta prezervatıf gıydırmek ten az alanlara sormak lazım.
mastürbasyon tek kale mac gıbıdır hem kalecısın hem golcü
mastürbasyon 5 6 saat yapsam 1 saatlik seks gibi olmuyor
Seks yapmak tartışmasız daha zevkli , eş bulamıyorsan elbette mastürbasyon da zevkli olur
İkisinin de tadı farklı ikisi de gayet zevkli karar vermesi zor
Mastürbasyon yanlışa düşmemek için yapılır diye biliyorum
Yani bazı kişiler evet kendini vucudunu tanıyor ve rahatlayabiliyot boşalabiliyor
Seks yapmak daha zevkli
Evet seks muhteşem bir duygu
Masturbasyonun yeri farklı bence. Daha zevkli olduğu anlar var
S. x daha zevkli düşünsene sevdiğin birinin icindesin Yanıyorsun ikinizde dudaklar bir birine... Neyse çok yazmayayım
Çiftlerin birbirlerine mastürbasyon yaptırması daha zevkli
Bazen mastürbasyon seksten daha çok zevk veriyor
Seks yapmadım ki biliyim ama mastürbasyon varken sekse gerek yok.
Sirf fantezi kurmak icin mastürbasyon daha iyi
herkes bir gün mastürbasyon yapacak
insandan insana farklıdır
İkisinin de yeri ve zamanı başka..
Bu resmi gördükten sonra muhakkak seks👍🏻
Klitorisi somurmayi tercih ederim
Hepsi bir arada 👍
Seks tabi ki
Seks Seks Seks tabiki de
Partner varsa tabiki seks
mastürbasyon . d
Devam ke 😁