Sevgilimle 2 senelik bir ilişkimiz var hayatımda herşeyi onunla gördüm onunla yaşadım tamamen evleneceğim insan diyerek güvendim kaybetmek istemedim. Benden ayrılmasına rağmen sonra pesimden çok geldi kabul ettim daha sonra birlikte olduk ama onu reddetmeme sebebim tamamen birdaha kaybetme korkusuydu saçma biliyorum. Bekaretimi verdim fakat kanamam olmadı. Daha sonra doktora kontrole gittim esnek yapısı var bundan sonra kanayadabilir kanamayada bilir büyük ihtimalle kanamaz dedi. Sevgilim bana çok kötü davranıyor çok kötü hissediyorum bu yaşadıklarımız umrunda bile degil bunun mecburiyeti için birlikte olacak değiliz diyor. Yarın öbürgün bir başkasıyla olursam yine kanamayacak önceden de kanamadı kimse beni kabul etmez bu halimle ne yapacağım bilmiyorum birdaha hayatıma giren insana ne diyeceğim?
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKan gelecek diye bir şey yok ki her kadında gelmez bazılarının doğuştan olmaz yani bu zaten öyle namus ile alakalı değil kızlar küçüklük zamanında kendini dışardan gelecek mikroplara karşı korumayı bilmediği için onların içinde olan bir şeydir bu yani mukoza gibi bir şey aslında namusum bununla alakası yok bazı kadınlarda da çok esnek olur mesela ameliyat ile alırlar çünkü patlamaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde hala kanamadı die sorun yapıp işi ayrılmaya hakarete getircek kadar cahil insanlar olduğuna inanmak istemiyorum gerçekten çok saçma sana güvenen insanlarla ilişki kur bunu sorun yapan cahil tiplerle değil
05 Yorumla
Soran+1 yılSorunumuz kanamaması değil aslında, doktora gitmeyi de kendim tercih ettim o sorun etmedi güvendi bana hayatımdaki ilk erkek çünkü. Sorun eskiden de uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk ama şu an ona dert olmaya başladı yürütemiyormuş
- +1 yıl
Anlasana işte yapcanı yapmış şimdide kullanılmış mendil gibi atıyor seni
Soran+1 yılKolay mı oyle birini mendil gibi atmak ya ben herseyimi verdim ona bunu mu hakettim
- +1 yıl
Yapan çok var bazılarına göre normal
- +1 yıl
Bundan başka bir açıklaması olamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke öyle esnek kalsaydı ama yapmışsın inanki burada çoğu erkek yazar benim için hiç bir sıkıntısı yok diye ama ilk onlar seni bırakır Türk toplum yapısı ona bakıyor açıkçası tabi seni kabul edecek biri denk gelir cinsel geçmişi varsa erkeğin yalan söyle herkes öyle yapıyor boş ver
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılsizi nasıl aileler buyutuyo hayret icerisinde okuyorum bunlar nasıl dusunceler yok kanadı kanamadı yok kanamayacak kimse kabul etmez falan cıkın bu dusuncelerden kacıncı yuzyıldayız taktıgınız ustunde dusunup insanlara sordugunuz seylere bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kanaman olacak emin ol sırf bunun için kafana takma dunyanın sonu degil bu seni her zaman hak eden erkekle ol
04 Yorumla
Soran+1 yılYa olmazsa kanama doktor olmayabilir dedi
- +1 yıl
olur sen merak etme ayrıca diyelim olmadı sen simdi namussuz mu olacaksın
Soran+1 yılBen namussuzluk yapmak icin yapmadım ki zevk almak icin yapsam evlenecegim insani beklermiydim o yaşa kadar ona güvendim
- +1 yıl
zaten sorun da bu seni anlamayan bir sevgilin varmış
+1 yılCidden hemcislerimden gıcık alıyorum kendisi her boku yapıyorken karşındakini namuslu istiyor? Ne kadar saçma
00 Yorumla
+1 yıldoktorun dediklerini dwrsiniz oyle oluyomus cogu insanlarda zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl yalan söylerim ki? Daha once başkasıyla birlikte olmadım nasıl diyecegim vebal olmaz mö
- +1 yıl
onu da yapmadan once dusunecektin sikinti bi durum
- +1 yıl
simdiki sevgiljn evlenmiyor mu
+1 yılGüvenip bir hata yaptın diye niye kendini ona mecbur gibi hissedesin ki
00 Yorumla
+1 yılErkek milletine güvenmemeyi öğrenin artık. Evlenmeden yapmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇHayatına senş kullanmak icin girerler gelen geçene veriyorsun yakında adım da cikar
Evlenene kadar neden beklemiyorsun02 Yorumla
Soran+1 yılGelene gecene vermedim ben ilk kez onun elini tuttum herseyi onunla yaşadım evleneceğiz diye :(
Cevap sahibi+1 yılHe he evlenecektin hayallere bak tadına baktı gitti demi evlenene kadar neden beklemedin? Yazık değil mi simdi o herkes anlatır adın cikar 9 a bir daha yapma git diktir evlenene kadar bekle
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İlişkiler karşılıklı güven üzerine kurulur zar üzerine değil böyle bı konuda elde edince bu şekilde davranan bı adamla hayatını surdurme uzaklaş ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılSanki karşıma senin gibi düşünen biri gelmeyecekmis gibi düşünüyorum :(
+1 yılSaçma sapan bir kafadasın kim kabul etmiyor sen kendine bunu yaparsan tabi herkes bir sürü şdy yapar bir eksiğin yok. Seni bekaretin iç in sevecek hiç sevmesin sanki bakir ekek kaldı da.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendileri her halti yapıyorlar ama bakire kız istiyorlar yine de bende bundan korkuyorum
Sana güvenmiyor kanamadığı için bu hastalık oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKanamadigi icin sorun etmedi ki ama hayatımdaki ilk erkek zaten birliktelik sonrası benden uzaklaştı artık yurutemedigini söylüyor
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer