Cinsel Yaşam Cinsel arzularınızın önüne geçebiliyor musunuz? ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Kendinizi nasıl dizginliyorsunuz? Cinsel arzularınızın önüne geçebiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Şu an mecbur geçiyorum yapacak bir şey yok😂 0 1 Yorumla ANormalizm +1 yıl Mecburiyettten ne hale geldik be 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İsteklerimi arzularımı bastırmak yerine yaşamayı tercih ediyorum 4 4 Yorumla ANormalizm +1 yıl Sanal olarak mı Yorumla Mhrrmysrr +1 yıl 👏👏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır sanal çok yapay geliyor Yorumla angaraliabaz +1 yıl benimkiler gerçeğe dökülemicek cinsten Yorumla
Hlyzzzzzxxxxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Dızgınlıyemıyorum sevgılımle baya yapıyoruz sanalda falan 2 3 Yorumla ANormalizm +1 yıl Sadece sanal mı Yorumla Hlyzzzzzxxxxxx +1 yıl Evt Yorumla ANormalizm +1 yıl Ne güzel bizde o da yok 😂 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Geçiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şu an mecbur geçiyorum yapacak bir şey yok😂
Mecburiyettten ne hale geldik be 😂
İsteklerimi arzularımı bastırmak yerine yaşamayı tercih ediyorum
Sanal olarak mı
👏👏
Hayır sanal çok yapay geliyor
benimkiler gerçeğe dökülemicek cinsten
Dızgınlıyemıyorum sevgılımle baya yapıyoruz sanalda falan
Sadece sanal mı