AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evet kadınlar fb olamaz burdaki yalan dolan trolll sorulara bakmayın kadın veriyosa s*ktir edilmek istemez
Yani evet ama ya erkek o kızla ciddi gözle bakmiyorsa yanj sadece cinsellik yasiyim kafasindaysa ve kız bunu bile bile devam ediyorsa kadın 29 erkek 23 yasindaysa😂😁
adam onu s*ktir edip mesajlarına görüldü attığında delirir
1 senedir ilişkiye devam ediyorlarmis sanırım ama çocuk geçen eski sevgilisinin sevgilisi olup olmadığını sormuş birine bu çocukta eski sevgilisinin ilk sevgilisiymis ve eski sevgilisini bu kızla aldatmis yani olan eski sevgilisine olmuş anlayacağın bu arada ben fikir almak için soruyorum arkadaşım adına öyle başlık haricinde sorayım dedim özür dilerim rahatsız olduysanız 🙏
çocuk zaten 23 yaşında evlilik vs kafasında değil kendini eğliyor 10 yıl sonra evlenmek istediğinde 20li yaşlarında bi kadını seçer bence
Anladım peki eski sevgilisini neden sormuş olabilir o kızın arkadaşına sizce eski sevgilisi kabul etmezmis ki öyle duymuştum kız ben ilk kocama özel olmak istiyorum demiş zaten neden hala eski sevgilisini merak ediyor olabilir
sende biraz takıntılı bi kişilik var sanırım anlattığın seyde takılacağın en son şey eski sevgili muhabbeti o kıza duygusu olsa bile sen takıntından dolayı kendini düşünemiyorsun biraz kendini garantiye almaya calis derim
Ailesi beni istemiyor ama eski sevgilisine ablası aşık resmen birbirlerine hediyeler almışlar bir ara yakın arkadaş gibiler ama ikisi de sevgilim hakkında hiç konusmamislar öyle duydum arkadaşım onlarla takılıyor ara ara o kıza sormuş ordan biliyorum yani ve ablası benim için atsan atılmaz satsan satılmaz demiş hiç mi yaşına başına bakmiyor demiş bilemiyorum
O kıza duygusu var gibi olmasa bilerek karşısına geçip kızı izlemez ya da eski sevgilisinin en yakın arkadaşına sormaz o kızın durumunu nasıl iyimi ya da sevgilisi var mı gibisinden anlamıyorum hem eski sevgilisini benimle aldatıyor hemde 1 senedir çıkıyoruz
ya kadınların 30-32 den sonra evlenme teklifi alma durumu düşüyor biliyorsun değil mi senin evlenecek birini bulman lazım hayatın boyunca onu ve eski sevgilisini mi izleyeceksin
Haklısınız ama seviyorum napimm sizce eski sevgilisini neden sormuş olabilir kızı benimle aldattı sonuçta ve kız evlenmeden cinsellik yasamayacagini da söylemiş neyin kafasını yaşıyor bu anlamıyorum
seneye 30sun sen 40 yaşına kadar otur bununla eski sevgilisiyle uğraş sonra istesen de evlenemezsin kedi köpek alırsın
Zaten şu sıralar aramiz limoni sanırım ayrilicaz
ben senin biraz saf olduğunu düşünüyorum yanlış anlama ama sen kolay dolandırılabilcek birine benziyorsun
E herakde yani a. min dibi yoktur bir kere acildiktan sonra
Yani evet ama ya erkek o kızla ciddi gözle bakmiyorsa yanj sadece cinsellik yasiyim kafasindaysa ve kız bunu bile bile devam ediyorsa kadın 29 erkek 23 yasindaysa😂😁
Aidiyet.
Derken 😁
Yaprağı benimseyip. sahiplenmek.
Ahahah 😂😁
Doğru
Beklentiye girmese bile bir süre sonra psikolojik olarak kaldıramaz ve bitsin der
Bence de haklısınız ama 1 senedir ilişkiye devam ediyorlarmis sanırım ama çocuk geçen eski sevgilisinin sevgilisi olup olmadığını sormuş birine bu çocukta eski sevgilisinin ilk sevgilisiymis ve eski sevgilisini bu kızla aldatmis yani olan eski sevgilisine olmuş anlayacağın bu arada ben fikir almak için soruyorum arkadaşım adına öyle başlık haricinde sorayım dedim özür dilerim rahatsız olduysanız 🙏
Yo sıkıntı yok. Yorum da pek konuşulmuyor aslında
Anladım yazacağım size
Olur
Bekliyorum 😊
orada mısın?
Yazacağım size yarın şimdi yatmam gerek de kusur bakmayın yarin sabahciyim ise gideceğim ☺️☺️
Olmadı ama 😞😞
Özür dilerim dönüş yapacağım 🙏
Bari iyi geceler yaz şimdi