Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen de gitmeyince de gitmiyor artık o emeği insan düşünemiyor belli süreden sonra çünkü değişmezse ya da değerlendiremez ise sürdürmenin bence bir anlamı yok bir kişinin tek taraflı ilişkiyi ayakta tutması zor her şey karşılıklı olacak ama sen ayakta tuttukça o elini taşın altına atmıyor ise orada sorun vardır ya seni kolay elde edilmiş zanneder ona güvenir rahatını bozmaz yeri gelir arkandan işler çevirir maddi manevi kullanır menfaat çıkara dönüşür. ya da ayrılmayı senden bekler genelde eğer ilişkiye değer vermeyen bir insan emek verenin ayrılmasını bekleyebilir burada kendini vicdanen rahatlatma isteği doğar yani ben emek vermedim ama o ayrıldı diyip psikolojik olarak rahatlama düşüncesini oluşturur yine olan çok emek verene olur gerçekten de öyle çok emek veren her zaman daha çok üzülür bazen de vardır bir hayır diyip yola devam da etmek gerekir eğer bir insan gerçekten emek vermiyor ise art niyette aramak gerekir karşı taraf erkek ise Bi zahmette elini taşın altına koysun ama çoğu gerçekten yanaşmıyor bu tarz şeylere hep kendi çıkar menfaatini düşünür olmuşlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ilişkiye devam etmezdim. çünkü bir ilişkiden ben soğuyorsam özellikle emek veremem rağmen bir daha o ilişkiye devam edemezdim. o yüzden genel olarak neden soğuduğumu kendime sorardım. ayni ben nerede hata yapıyorum ya da karşımda ki kişinin hatası nedir. bunları kendime sorarak kendimi sorgulardım diyebilirim. bunların dışında eğer çok büyük bir hata olmadıkça zaten bir ilişkiden öyle çok hızlı bir şekilde soğuyacağımı düşünmüyorum zaten. bu durumu önce çözmeyi denerdim sonra da ayrılırdım sanırım yani çözemiyorsam
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. O kadar emek vermişim ama demek ki bir yerde hata yapmışım. Ya emeği fazla verdiğim için bu ilişki bunu kaldıramadı veya fazla yapsam bile bir yerde bir şeyi fark etmemişim derim. Eğer devam edilecek durumda değilse ilişki falan yaşamam. Bu tamamıyla bir vakit kaybından başka bir şey değil. Bunun yerine ilişkiyi bitirip nerede yanlış nerede doğru yaptığımın muhasebesini yaparım
02 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
emek vermen o iliski icin bi zamanlar ugrasman sogumani degistirmiyor illa olacak boyle seyler devam etmezdim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğuracak davranışa bağlı ki ben ihanet ve yalan gibi kırmızı cizgim olan durumlarda öyle olurum o durumlarda da onu asla düşünmem görmek istemem
00 Yorumla İlişkiye devam etmek yerine başkasini bulamamaktan korkmaktir. Ben asla devam etmem
02 Yorumla
Soran+1 yılAma emek var kendine bağladın oldu birkere birde onunla oldun yani ben birakamam şayet
Sevginin azaldığıni alışkanlık başladığını ten ve cinsel uyumsuzluk olarak devam ettiğini görüyorum bu da ister istemez soğukluk getiriyor ilişkide
00 YorumlaDevam edemem sogumusum bı kere daha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sogumussun bı yerden sonra emeklerindende sogursun
00 Yorumla
+1 yılEderim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat