Bakımlıymış. Ama bu biraz abartı değil mi? Sonuçta tenis tarzı bir sporla da uğraşmıyor. Hikayede parıl parıl bacaklarını görünce şok oldum. Öncesini de biliyorum öyle çok küllü değildi. Niye yaptı ya bunu? Soğudum sanırım biraz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişiye göre değişiyor. Sen bu şekilde sevmiyorsun daha doğal, maço, alfa ne dersen öyle seviyorsun bir başkası böyle seviyor.
O yüzden yapan kişi de böyle seviliyor diye bunu yapıyor ki şu anda genel algı bu şekilde beğenildiği yönünde, sebep o. Tabi tercihle ilgili başka sebebi yoksa, orasını bilemeyiz.
022 Yorumla
Soran+1 yılBakımlı erkek bende severim, maço, kro , tesbihle tipleri sevmiyorum ama bakımın bir sınırı olur.
Soran+1 yılBelki fikrine değer verdiği bir kılsız sevdiğini söylemiştir
Soran+1 yılBenim fikrimin çok da bir önemi yok bu durumda :)
Soran+1 yılYok demedim bir şey :)
Soran+1 yılSöyleyemem ki, kankim bu benim. Aşırı hoşlanıyorum, o da bana boş değil biliyorum bakışlarından. Saatlerce böyle göz göze sohbetlerimiz oluyor, insan hiç mi sokulmaz, hiç mi başka yere bakmak istemez. Saatlerce gözlerinde kayboluyorum. İmada da bulunuyor. Ama ciddi ilişki insanı değil. Beni de diğer kızlar gibi harcar diye safa yatıyorum , anlamamış gibi yapıyorum.
Soran+1 yılBöyle biriyle ne kadar hoşlanırsam hoşlanayım bir yola çıkmam ben. Kalbimi ömrümü istemeyene neden vereyim bedenimi?
- +1 yıl
Yanlış yaparsın.
İletişim kurmadan bilemezsin.
Bak kendi kendine benim fikrimin bir önemi yok o zaman yazdın, oysa haberi bile yok. Nasıl önemsesin veya önemsemesin 🙃
Konuş onunla bu konuları. Kendi kendine çıkarım yapıp, yargılayıp sonuca ulaşıyorsun.
Bu şekilde zaten aradığını bulamazsın, o gider baskası olur yine aynı olur.
Soran+1 yılAma daha dün konuştuk , ciddi ilişki istemiyorum dedi. Gelen gidiyor ben mutluluğa giden yolda çekilen çilemiyim benden sonra hep ciddi ilişkileri oluyor kadınların dedi. E sen ciddi düşünmeyince düşünene meyil ediyorlar dedim. Napim benim o taraklarda bezim yok dedi. Ve bir gün önce buluşup 3-4 saat göz göze vakit geçirdik. 4 kişiydik ama biz sürekli sadece ikimiz var gibiydik
Soran+1 yılDiyorum ya onun istediği vur kaç, ben olayın farkındayım zaten. Kendimi kullandırmam onun anlık zevkleri için diyorum ya :)
Soran+1 yılBeni yargılamayacaksan bir şey söyleyim , benim bir ilişkim var şu an ve ikisini tanıştırdım :/ napim ondan hayır yok, hayır olanla bir yolda devam ediyorum ama zerre bir hissim yok
Soran+1 yılYok tam olarak öyle değil, git gelli bir ilişki. Kimse çekmez bu adamı filan diyip duruyor bana. Saygısızlık yapmıyor ama sevmediği çok açık
Soran+1 yılBen boşta olmadığım için mi ciddi ilişki istemem diyor ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz tenli olmasam bende alırdım.
Çok dökülüyorlar.
cut.02 Yorumla
Soran+1 yılAlma bence çok feminen duruyor
- +1 yıl
Doğru.
sen soğumaya yer arıyorsun bence fjfjfjf sporcular da alıyor sorun ne anlamadım
06 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar bakımlı olmak fazla değil mi? Sonuçta iç Anadolu’da yaşıyoruz. Sahil kenti de değiliz
Soran+1 yılÇok feminen duruyor
Soran+1 yılO zaman sen bu önerini kendin yap ve göğüs kıllarını al ne dersin?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de senin gibi düşünüyorum ama son zamanlarda kılsız olmak moda oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılModa olursa olsun feminen duruyor
Cevap sahibi+1 yılBen almam, bence de kadınsı duruyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnla alakası yok. Kökler heteroysa. Ama kılsız sevmiyosan bilemm.
02 Yorumla
Soran+1 yılHetero olduğundan eminim. Çok çekici bir adam aslında. Ama bacaklarını görünce bir soğudum ister istemez
Cevap sahibi+1 yılEvet bencede çok kılsız itici. Ama kadınların geneli öyle sevdiğinden... Ama bence kadın adamın altında olunca sarıldığında elini omzuna attığında erkekle seviştiğini hissetmeli. Oral yaparken gözle teması olurken çok kılsız iyi değil bncede. Bakımlı olmalı o ayrı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani şüphe çekmiyor değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de alasım var bence normal ya
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çok feminen duruyor parıl parıl. Bir de çok abartılı olsa anlarım zaten sarışın adam, çok da yoktu ki kılı
Cevap sahibi+1 yılSarışın olunca çok olsada belirgin olmuyo. Keşke bende alsam
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ya one öylee
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın gibi
- +1 yıl
Bize bile iğrenç gelirken sizi düşünemiyorumm
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği