Artık sanaldaki erkekleri bile yanımda nude ile tutmaya çalışıyorum çünkü benden kaçıyorlar bana dayanamıyorlar?

Hepsini övüyorum şöyle bilgilisin şöyle yakışıklısın diyorum cinsellik de konuşuyorum hayatımda ilk defa düzgün biri karşıma geldi cinsellikten uzak olalım bol bol süre ezberle dedi bana namaz uygulaması attı ben onu geceleri bilerek azdırmaya çalıştım çünkü onu arzuladım neyse en son gece de antidepresan aldım uyuyorum dedim cam aç falan dedi istediğini yerine getirmedim sonra pişman olduğunu söyledi en son baktım ertesi gün güzel güzel konuştuktan sonra uyuyorum demiş benim Whatsapp mesajlarıma cevap vermemiş ben de sinirle whatsapp mesajlarını sildim telegramdan da sildim istediğin oldu dedim bana vazgeçtin bizi sildin dedi yazma falan dedi sonra engelledi bence bahaneydi herkes gibi o da benden kaçtı. Hocası ona o kızla konuştuğun sürece uğursuzluk başından eksik olmayacak demiş. Ben neden bu hale geldim? Resmen paspas oldum kimseyi engelleyemiyorum çünkü herkese değer veriyorum engellesem geri kaldırıyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Benim yanımda kimse kalmıyor. Neden? Benim kalıcı dostlarım hiç olmuyor. Neden benimle ciddi ilişkiler kurulmuyor?
Artık sanaldaki erkekleri bile yanımda nude ile tutmaya çalışıyorum çünkü benden kaçıyorlar bana dayanamıyorlar?