+1 yılBu günümüzün en midesiz terimi olan FB'ye giriyor sadece seks için birlikte olmak bana aşırı derecede midesiz bir eylem gibi geliyor.. sevişmek duygu isteyen hissetmek ve hissettirmek isteyen bir duygu bence.
Hissetmediğin bir kadınla veya erkekle sadece iyi seks yapıyor diye birlikte olmak insanın duygularını köreltir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır insanoğlu hayvanda değil sonuçta. Sadece zevk veya üreme için birileri ile birlikte olacaksak dağa çıkalım hep beraber hayvan sürüleri gibi . Şunu anlarım biriyle birlikte olmak elbet bir ihtiyaç hem ruhen hem bedenen fakat bu yapmayınca ölünülen bir ihtiyaç değildir su içmek gibi mesela. Cinsellik yemek yemek , su içmek gibi yapılırken basit bir eylem evet fakat önemli. Cinsellik içinde biyoloji barındırır , felsefe barındırır , piskoloji barındırır , kimya barındırır onun için her yapılan eylem kadar sıradan görülemez ve yaşanamaz. Birşeyler hissettiğiniz ve size ait bir ruhla kişiyle bunu yaşamalı ve paylaşmalısınız. Beraber zaman geçirirken onunla her duyguyu yaşarken güvende ve rahat içten hissettiğiniz insanla size ait biriyle yaşamalısınız. Bu demek değil ki bütün birliktelikler ömür boyu mutlu mesut yaşanıyor HAYIR. Fakat kimseylede sadece cinsellik için birlikte olunulmaz bu kadar basit değil ne kadar mutlu olursun ki karşımdaki ile muhabbetten tad alamıyorsam , fikir paylaşamıyor ondan birşeyler alamıyorsam ne fayda seks dediğin şey nedir 30dk 01.00 saat hadi olsun maximum 03.00 eee sonra ne olacak sırtınızı dönüp yatacaksınız karşınızdaki de sizinle saf arzu ve şehvet dışında yaşadığınız hiçbirşeyden haberdar olmayacak hayat sadece bundan mı ibaret bence hayır. Hayırlı geceler efenim :)
36 Yorumla- +1 yıl
Hem hayatta tek 1 kişi iyi seks yapmıyor değil mi yani cevabım hayır
- +1 yıl
Cinsellik içinde felsefe barındırır...
Sizin romantizminizi mikeyim ben! - +1 yıl
Felsefe barındırıyorsa filozoflar mezarlarında ters döndü. Kimya barındırır ya yanma tepkimesi mi? Ekzotermik-endotermik hangisi? Kimya uyumunu sen çok yanlış anlamışsın 😅
- +1 yıl
@Stoneeecold ''Ben de allahın bir kuluyum, endoplazmik retikulum''
Hem kimya hem felsefe, bak işte! - +1 yıl
Eksik olan bir şey daha var cinsellik+felsefe+ kimya olması lazımdı
- +1 yıl
@Çokçamuhabbet sen bakma bu cahillerin lafına gayet mantıklı ve olgun bir insan aklıyla düşünüyorsun. 👍🏻👍🏻👏🏼👏🏼
İnsan arayış içinde ister seks için ister para ister sadece sevilmek için ki çıkarsız bir ilişki söz konusu değil...
Devirde insan kendini sağlama almak istiyor kafa sevginin getirisi ile değil mantığın getirisine bakmalı normal olan da budur 👍💃00 Yorumla
Önemli bir nokta olabilir belki bazıları için ancak bazı şeyler çok daha önemli. Mesela eve yorgun gelse sevdiğim insan kucağımda uyusa veya gününü anlatsa nefesini hissetsem. yorulduysa ayaklarını besleyici yağlarla ovalasam bu bana çok büyük bir haz verir. Bazı şeyler kalp işi. Yani daha birbirine bağlar insanı. Bu süreç ise yakınlaşmalar da çok daha zevkli hale gelir diye düşünüyorum. Yani Tek başına ilişki sevgili olmak için yeterli değil ki bana göre evlilik şart.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sadece seks için birlikte oluyorsa onun adı FB oluyor yani eski dilde metres. Veya ne isim takarsan artık. Ama iyi sevişiyor diye bir çok kişinin gönlünü kapma ihtimalide yüksek.
00 YorumlaŞu zamanlarda onun için kullanılan başka bir tabir var, bir şey olunacaksa o olunur. Sevgililik için başka şeyler de gerekli o yüzden sevgili olunmaz, olsa olsa olunmuş gibi yapılır ama bu eninde sonunda sona erer.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Olmaz olsun öyle sevgililik.
Sadece seks için sevgili olmak sevgililik değik f*ck denilen iğrenç şeydir zaten.
Sevgililik birlikte bir ömrü beraber geçirmek için sevdiğin insanla evliliğe atılan ilk adımdır. Böyle iğrençliklere alet etmeyin sevgililiği
Gerçek aşk, gerçek ilişki cinsellik beklemeden yaşanan ilişkidir.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılşu an ki durum o yönde değil mi daha insanlar acliklarını nasıl belli edebilirler ki.
Evliliklerin sıçış nedenini cinsel ilişki tatminsizligi degil mi?
Bilinmez birşeyi açığa mi çıkarttım.
Sevgi aşk sadakat söyleniyorda inanan gönülden isteyen kaç kişi.00 Yorumla Bu bir tercihtir. Nasıl ki sevgili seçerken kimi ten uyumu kimi karekter kimi para gibi şeylere göre seçiyor ise buda onun gibi bir tercih. Ancak bana göre cinsellik bir ihtiyaç sevme sevilme duygusallık gibi yani ihtiyaçlardan sadece birisi. Bir konuya endeksli hareket etmek mantıksızlıktir. Gör tani yasa hisset sonunda da ben bununla ömrümü geçirebilir miyim de aklın ile analiz et son kararı kalbine bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgizli yazıyorum kız arakadaşlarımın %95 i gelirken katıla katıla ağlıyorlardı, hatta buradan bir kızla sohbet ederken kız boşaldığını söylemişti ki konuştuğum konu genel kültür , seks falan değil. O yüzden büyük konuşmaın, hep ben ayrıldı kız arkadaşlarımdan...
Talep yaratmak için yazılmamıştır, boşuna karnınzın doymayacağı yerde açlığınızı belli etmeyiniz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet evet evet 😀
103 Yorumla- +1 yıl
Hiç öyle görünmüyorsun.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci yaaa 😀
- +1 yıl
Sevişsek senle sevgili olmayız diye düşünmüştüm.
Hele ilk önce herkesin kendine ait bir evi olsun ondan sonra bu soruları sor çünkü sorduğun bu soru toplumun yüzde 40 nı temsil etmiyor eğer yanlış tahmin etmiyorsam daha az ya da daha çok ta olabilir
10 Yorumla
+1 yılBuradaki erkeklerin yarısı bi taraflarından uyduruk tespitler, oranlamalar sallıyor ya djjf çok bilmiş ırz düşmanları sizi
41 Yorumla- +1 yıl
Puahbahaba
+1 yılEn sinir olduğum şeydir, başıma çok gelir. Kadın beni sevmez, ama vazgeçmek de istemez...
Bir erkek olarak bunu sık yaşamak da, cidden çok saçma... Baylar, sevişmeyi iyi öğrenin, üzerimden alın şu yükü...
00 Yorumla
+1 yılHer şeyden bir tutam olsun, zeka, sohbet, beceri, aşk, tutku, öfke, kıskançlık, delirmeler, seks, merhamet, sevgi...
Sadece 1 şey için başlayan ilişkiler küçücük 1 şey yüzünden bitiverirler 😊10 Yorumla
+1 yılHayır olunmaz. Herkes birbiriyle seks yapıyor zaten. Önemli olan anlaşmak, birbirini dinlemek, konuşabilmek, eğlenebilmek... Sadece seks yaparak ilişki yürümez
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 100% katılıyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlunabilir, ancak aralarında başka konularda uyum, paylaşım yoksa bir süre sonra sıkıcı olabilir. Sürekli de seks yapılmaz yani, insan sevgilisiyle konuşmak, eğlenmek de ister.
11 Yorumla- +1 yıl
@Feyzanurnazz Senden gelen seri beğeniler için teşekkür ederim, mesaj yazamadığım için buradan duyurayım dedim
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. amacınız sevişmek sevişerek mutlu olmayı amaçlamaksa. olabilir.
ama duygu olmadan olmaz cinsellik. duygusuz cinsellik mastürbasyon gibidir.02 Yorumla
Soran+1 yılŞehvet ve çekim yetiyor
+1 yılOlmam olamam, ruhum aşk sevgi ister. Öncelikle kalbim aşka doymalı sevgiye tutkuya doyup tatmin olmalıyım. Aşksız sekse karşıyım.
İnsan sevdiği sevildiği ile güzelleşiyor.00 YorumlaOlmaz asla fb ilişkisi olur bu olsa olsa. Ver gideyim hadi ilişkisi. Herşeyi yaşayacaksın sevgili ile. Sadece seks için olunan kişiye de "sevgili" deme. Değil çünkü.
00 YorumlaHayır, sevgi her şeyden önce gelir bence. Sırf seks için birlikte olunmaz onun adı f-buddy ilişkisi olur. Güzel ve mutlu bir cinsellik ile de sevgi tamamlanır.
00 Yorumla
+1 yılmümkün. sonuç olarak karşılıklı bir alışveriş olucagi için. bundan dolayı da güzel bir birlektiligin etkisi ile arada duygusal bağ olabilir. olmasada olur. önemli bir konudur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir. muhabbet yoksa o iliski yürümez. Yani bir kac kez sevisir sonra ayrilirsiniz. Ama seks iyiyse zaten arada bir cekim gücü mevcuttur biraz seks disi aktiviteler de yaparak uyumu güclendirmeye calisabilirisniz.
11 Yorumla- +1 yıl
😊👍
- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılSadece iyi seks yaptığı için biriyle beraber olursan f*ck buddy olursun zaten. Adı bu olur. Sevgililik bundan çok daha farklı.
10 Yorumla Hayır seks performansının iyi olması elbette artı bir özellik ancak ona karşı bir şeyler hissetmeliyim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle cogu kşnin de erkek kız farketmez siz düşüldüğü ençok durumdur aldatmaların ve baglanmalar bile buna cok faktör
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeks çok önemli ya. Sadece seks için olunmaz ama kötü seks varsa da sevgili olunmaz.
20 Yorumla
+1 yılOlunur. Yani sahsen ben performansindan etkilendigim kisileri sevdim.
20 YorumlaHer zaman daha iyisi vardır. O yüzden buna sevgili edinmek denmez. Sadece şehvetini doyurmak denir. Ve şehvet tek kişiyle doymaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılolmam çünkü seks odaklı olan şey f*ck buddy olur f*ck demek daha iyi olur ama sırf seks odaklı düşünülürse makul gelir
00 Yorumla
+1 yılGenelde gençlerin düşüncesi hayır olunmaz yönünde ama tecrübe edindikleri zaman seks önemliymiş diyecekler.
07 Yorumla- +1 yıl
Sende gençsin
- +1 yıl
Ben gençlerin olgun olan kısmındayım 😄
- +1 yıl
Olgun çıtır severiz beybi 🤭👩❤️💋👨
- +1 yıl
🤯🤯🤯
- +1 yıl
Suratını topla 😂😂 sana asilmiyorum zaten benimsin ❤️
- +1 yıl
Başa saralım bu kez de sen tavla bana Asıl ne olacak, evet benimsin😘
- +1 yıl
Zaten öyle oldu ki 😏 ben pisişik güçlerle evrene mesaj gönderdim sen ondan geldin akillim 😌 benim sayemde yani 🤭
+1 yılNe olursa olsun cinselliğe çokta meraklı olmasam evlenince yapma gereğindeyim adı olmayan bişeyde stresli yaşar insan
00 YorumlaSeksi çok abartiyorsunuz. Zaten iyi bir adam size incelikli yaklaşır, seksten ziyade karaktere ağırlık verirseniz daha mutlu olursunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılJaponlar robot yapmıs programlıyorsun bip bip gıdıp gelıyor arada guzel sozlerde soyluyor o misal bence aşk ve sevgi şart
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılBence sevgili olunmaz cunkj amaç seks doyum hat safhada haz almak iyi olması f*ck olmak daha mantıklı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Buna fakbadi ya da fwb olunur da sevgililik için daha fazlası gerekir. Duygusal-romantik bağ kurulmadan, sadece seksle sevgililik olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle evet :D kısa süreli ilişkilere kapalı değiliz. Sevgili olmaktan haz duyuyorsa seks için olunur.
02 Yorumla- +1 yıl
Biz erkeklere bir günde küsmedik
- +1 yıl
Sevgili olmak için tanışmak ve ciddi ilişki için sevgili olmaktan vazgeçildiği zaman her şey yoluna girecek. Arkadaş olmak için tanıştığım bir çok insandan farklı yaklaşım almaktan ben de sıkıldım. Yoklukta gibi herkes birbirine potansiyel sevgili gözüyle bakar olmuş.
- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılÇağımızda kadinlarin yüzde 80inin aklı fikri cinsellikte ve sürekli daha iyisini arıyorlar maalesef...
01 Yorumla- +1 yıl
Ben varım denk gelmiyor ki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik zaten seks ilişkisidir f*ck oluyor o yüzden iyi seks yapıyorsan devam ettirebilirsin
00 Yorumla
+1 yılSevgili olmam , sevgili olmadan da seks yapılabiliyor. ne gerek var micik micik
10 Yorumlaİyi seks yapmalı ve maddi durumu iyi olmalı. Yakışıklı olmasa da olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİçinde aşk olmayan ilişki bana göre değil... söyleyeceklerim bu kadar dı teşekkürler 🤗
10 Yorumla Olmam sadece aşık olduğum sevdiğim kişiyle sevgili olurum
10 Yorumla
+1 yılSevgili olunmaz ama uzun süre cinsel beraberlik yaşanabilir , takılma olabilir. F. b. tarzi olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
En güzeli.
- +1 yıl
Kafa uyumu ve zevkler uyuyorsa cebimde kalsim derim
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgililiği bu kadar basitleştirmeyin, sadece cinsellik için birlikte olanlar fb-kşar denir
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgililik işi tamamen duygusal iştir. Biriyle cinsellik için ne sevgili olunur ne evlenilir. Onun adı fckb. Olur ancak.
21 Yorumla- +1 yıl
Arkandayım trabzonşu.
bilmem seksten sonra suratına bakasım gelmez sanırım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok iyi iz bırakan biriyse kafada bir şey bırakabilir yaşanmadan nir şey denmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılVay arkadaş fb olmaya bu kadar meraklı insan olduğunu bilmiyordum yorumların çoğu fb olurum diyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Allah Aşķına ne yiyip içiyosan banada şöyle bende o kafayı yaşamak istiyorum.
00 YorumlaSevgili olunması gerekir mi diye sorarak başka bir boyuta geçeceğim :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılKötü yapsa olunmayacağı gibi sırf iyi diye de olunmaz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılDuygu olmadan sadece cinsellik hissiz hisssetirir insana oda bir yere kadar yani bence
00 Yorumla
+1 yılhakkını vererek sevişen partnerleri çok özledim hayatımızın önemli bir parçası olan seks için tabi ki sevgili olurum.
00 Yorumla
+1 yılfck body olur sevgili denmez ona. karşılıklı ihtiyaç giderme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer öyle olsaydı hatunlar kapımda sıraya girerdi 😅😂🤣🤣🤣 gerçi gene giriyorlar ama kuyruk daha az oluyor. Birde reddedince bozulmaları yok mu!!
00 YorumlaCidden buna düşmeyen kız var mı. İyi seks her şeydir
00 Yorumla
+1 yıliyi yapmayı geçtim sırf seks yapmayı kabul ettiği için sevgili olan var
05 Yorumla- +1 yıl
Kızmı erkek mi
- +1 yıl
erkek sevgili oluyor kız kabul ettiği için
- +1 yıl
Kız istiyor yani sırf SX yapalım Yeter diye🤔
- +1 yıl
@Tomjerry31 erkek erkek erkek istiyor
erkek sırf seks yapmak için sevgili oluyor
seks yapmayı kabul eden çok kız yok o yüzden kabul edenle oluyor işte sırf onun için - +1 yıl
Hee şimdi anladım knki 🙃. ne güzel kızda istediğini alır erkekte
Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. daha erken yaslarımda olsa ok derdim ama artık değil ciddi ilişki pesındeyim
00 Yorumla
+1 yılGün gelecek daha iyisini aricaksin insanoğlu böyledir çünkü hep daha iyisi diye diye ömür bitirir
00 Yorumla
+1 yılSeks ilişkide önemli olabilir, ama aşk duygusu beslemediğim biriyle yapmam.
00 Yorumla
+1 yılOlur olur ayrıca seksini iyisi kötüsü olmaz seks sekstir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yok be çünkü her şey o değil ve bi zamab sonra insan sıkılır
00 Yorumla
+1 yılOlunsa bile bunun adı "sevgili" olmaz ki. Fb dedikleri şeyden olur
00 Yorumla- Devamını Gör (163)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım