Mutlu olan kadın partnerini mutlu eder mi?
Mutlu olan erkek partnerini mutlu eder mi?
Mutlu olan kadın partnerini mutlu eder mi?
Mutlu olan erkek partnerini mutlu eder mi?
Seks iki tarafın da birbirine zevk verip zevk aldığı, birlikte yapılan bir aktivitedir. Sadece erkek içn de değildir, sadece kadın için de değildir. Ancak şu var ki seks esnasında kanla dolan cinsel organlarda aktif hale geçen sinir uçları vardır ve kadın cinsel organında Klitoris, vulva, iç dudaklar, vajina içi ve g noktasını topladığımızda erkeğin cinsel organına göre iki kattan fazla sinir ucu sayısı fark vardır. Bu bilimsel gerçeği göz önüne alırsak teknik olarak sekse erkekler daha düşkün olsa da kadının erkekten daha fazla zevk duyduğunu söyleyebiliriz sanıyorum.
Seks bir sanattır 🤔 sanat sanat için midir yoksa toplum için midir 🤔
Bence sanat hem sanat hem de toplum içindir 🤔
Dolayısıyla seks hem toplum için; yani kadın ve erkek içindir, hem de sanat içindir. Seks sırasında ortaya çıkan sanat eseri bebek olarak kabul edilirse buradan da seks bebek içindir anlamını çıkarabiliriz 🤔
Biraz abuk subuk parmak yorayım dedim 😂
Amacına çok uygun olmuş 😄
seks zekasını kullanan herkes içindir bence , seks düşünene kendini geliştiren partnerini anlayabilen her insan içindir aksi boşalma içgüdüsüyle gir çık yapmak bu da hayvanların çoğalma içdügüsünden farksızdır , seks de zeka olmalı zihin olmalı düşünceler olmalıdır
Bunun sorusu vardı orada yazsaydın ya 😂😂
Görmedim görsem muhakkak yazardım
Kesin eig ydi 😂😂
Linki göndersene bulursan :) gerçi yorumlarımın %90 ı eig zaten
Vay. Aslında bir kaç soru bu benzeri eigler verildi 😄 yine de merak edersen profilim açık göz atabilirsin
Anlıyorum bakıyorum mesele sadece eig değil :)
Ben hep derim
Mutlu olmak istiyorsan karşındakini mutlu edeceksin karşındaki ne kadar çok mutlu olursan o da seni ı kadar mutlu eder
Onın için karşındakini mutlu etmek ve ona zevk vermek için çaba gösteririm ve günün sonunda bende çok zevk alırım
Eig için teşekkür ederim
Cevap
39Cevap
Sanat; sanat için midir, toplum için midir? Aklıma direkt bu versus geldi. Jdj
İki taraf içindir. Sonuç olarak her iki cinste zevk alıyor.
Selam gadası 🙃
Seks ben insanım diyen herkes için geçerlidir. İlişkide bencil olmak yerine cüretkar davranmak daha önemlidir.
Cüretkar gadası 😂😂
Seks iki taraf içindir.
cinsellik her iki cin içindir. ama partnerini mutlu etme olayı karakter ile alakalıdır. bencil biri ise partner umurunda değildir köle gibi kullanır. partnerine değer veren bencil olmayan paylaşımcı insan ortak yaşanan bu olayda önceliği partnerine verir onu mutlu etmeye çalışır
Tabi ki karşılıklıdır. Eğer partner mutlu oluyorsa aynı karşılığı verip tatmin etmek ister. Seksin kadını erkeği yok bana göre. Yeter ki kişiler birbirleri için elinden geleni yapsın.
Güzel bir soru verdin bana 😂😂 biraz riskli ama kaldırılmazsa görürüz umarım 😂😂
Bari kalkacaksa sen kaldır görmüş olursun 😂😂
Soru hakkım bitmiş 😂😂 bu bir işaret mi yarına kaldı
Yarın artık 😄
Sordum bakalım 😄
Herkes kendi zevkine odaklanırsa ikisi de mutlu olur. Kadınların sorunu erkeklerin yapıp yapmadıkları değil, kadınların zevk almayı bilmemeleri.
Seks tek başına olursa anca kendini tatmin etme yöntemi olur. Sekste önemli olan karşılıklı haz duygusudur. O hazzı karşılıklı yaşadığın zaman seksin tadına varmışsın demektir...
Seks tamamen kadın içindir kadınlardaki g noktasından dolayı sürekli zevk alıyorlar ama erkeklerde öyle bı nokta olamadığı için bosalma esnasında sadece
Kimin libidosu yüksek ise onun içindir.
Genelde her 2 taraf için.
Kimisi zevk almak için yapar
Kimisi sevdiğinden yapar
Seks herkes içindir. ✅
Mutlu olan partnerini mutlu etmeyebilir, bencil olan çok insan var.
Insan içindir her sağlıklı insan isteklidir ve bir ihtiyaçtır tabi kafa rahat olunca ister tadı çıkar
heriki cins içindir. herkes kendini düşünür merak etme sen sexsi partnerin için yapmazsın kendin için yaparsın.
Tek taraflı olduğunda yaşayamadığım tek şey seks. İki insanda zevk almazsa onun adı işkence bence.
kadın sekste mutluysa erkek mutludur. Ama tam tersi her zaman doğru değildir
Bazı erkekler için zevk meselesi ama her erkek de düşkün değildir
seks ikisi içindir birlikte yapılır karşılıklı zevk jazz doruk noktasindaysa guzledir
seks iki tarfında zevk alıp mutlu olup rahatlaması için vardır
Uyumlu partneri bulan kişiyi mutlu eder seks
Benim şahsi fikrim ki öyle yaparım önce kadın mutlu edilmeli
Bu tek yönlü bisey değil ki mutlu olmak ikintaraf için de geçerli sekste kimse eksik kalmamalı
Mutlu olan kadın istemeden de olsa mutlu eder ama erkek öyle değil onun için önemli olan kadının mutlu olması
Her iki tarafta mutlu olmali bnce tek taraflı zevk veya tatmn olmak için yapilmamali
İki taraf içinde ben sevgilimi azdırınca zevk alıyorum oda beni mutlu ediyo
Alkış 👏
sanırım sevişme kadın için çünkü ilgi isteyen çok yerleri var
Hem erkek hem kadın içindir mutlu olan taraf mutlu etmesini de bilir
Herkes içindir. İşini yapan herkes karşıya zevk verebilir
Tam bir uyum mucizesidir
Her ikisi içindir, mutluluk da karşılıklıdır.
Kadinlar istedigi zaman dir sadece
İki cinsin de temel ihtiyacı
herkes içindir :)
iki taraf için de
Her ikisi içinde
İkisi içindir bence
Seks seks içindir
Her iki cins içinde
erkek için mm
Kadın içindir ama kadın bunu itiraf edemez
ikimiz için tabiki
Benim için olmadığı kesin ☹️