Başka şeye de ihtiyaç duyulmazmi hep burdakiler sadece cinsellige açlar neden ama? Oysa öyle güzel ihtiyaçlarımız var ki dostluk gibi vefa gibi güzel arkadaşlıklar gibi seviyeli sohbetler gibi neden hep cinsellik istiyorsunuz nedir yani kitliktamisiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkilerde seks, ihtiyaçlardan sadece bir tanesi. Birlikte eğlenebilmek, kaliteli zaman geçirmek, arkadaşlık, karşılıklı güven duymak, kadir kıymet bilmek, takdir etmek ve takdir görmek, gerektiğinde fedakarlık yapabilmek de şart.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
eger cisel duygular en ilkel duygulardir aclik gibi uyumak gibi. eger ilkel duygularin tatmin olmassa diger seviyelere gecmen imkansiza yakin. Sen ac bir insanin diyet dusundugune hic tanik oldun mu?
Once ilkel duygularinin tatmin olmasi lazim
26 Yorumla- +1 yıl
O duygular iki sevgililinin arasinda yaşanabilir sorun yok ama direk cinsellik yaşamak isteyenlere ne denir peki
- +1 yıl
Akıllı mantıklı dürüst bir insan cinsel uyumu yakaladığı an partnerinden başkasını gözü görmez
- +1 yıl
Katılmıyorum bu sözüne tancik rumuzlu seçer kadın hep seçicidir aç olsada seçer tok olsada seçer
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok merak ediyorum burada kimin düzenli cinsel hayatı var hiç sorun yaşamayan istediği gibi uyumu yakalayabilen öyle biri var mı tebrik etmek istiyorum 😂😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBuradakiler istekli maalesef. kadın erkek fark etmiyor akılları cinsellikte sadece. çünkü cinsellik soruları çok dikkat çekiyor.
00 Yorumla Kesinlikle haklısın hep cinsellik hep insanlık kavramı bitiyor
10 Yorumla
+1 yılO dediklerini cevrende de bulabilirsin. Ama cinselligi cevrende bulamazsın. Ya da herkesin cevresi ona uygun degil.
04 Yorumla- +1 yıl
burada bulduğun ne ki sanki canli yayın
- +1 yıl
Hiç belli olmaz. Sana göre sadece soru sorulan bir yer olabilir burası ama. Bazen de tanışma ve buluşma konusunda da ise yarıyor .
- +1 yıl
Evet ben sadece seviyeli güzel sohbet edip güzel bir iz bırakmak isterim okadar gerisi yok bende
- +1 yıl
O senin kendi tercihin. Herkes aynı amaçla burada değil. Normal hayatta tanışma şansım olmayan kafa dengi ve beğendiğim birileriyle tanışıp gerçek hayatta buluşma şansım olmasa ne isim olur bu apt*lılarla ve cahillerle dolu yerde.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu insanın (çoğunlukla kadınlar) iki cinsle de bu kadar rahat cinsellik konuşabilecekleri mecra kısıtlı olduğu içindir.
00 Yorumla
+1 yıldostluk arkadaşlık sırdaşlık sohbet ve paylaşımda olmalı elbette ama gerçek kişiler çok çok az ve bana göre yaş olarak olgun kişiler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnlarda oluyor elbette ama cinsellik onlara oranla daha ağır basıyor o yüzden daha ön planda
04 Yorumla- +1 yıl
Beyni aşağıda olanların sevgiyi dostluğu bilememesi bu yüzden beyin kafada olacakki dusunebilsin diğer ihtiyaclsrida
- +1 yıl
Cicim erkeklerde şöyle mantık var seninle dertleşir muhabbet eder gezer tozar yer içer ama günün sonunda o işte olsun ister
- +1 yıl
Düzgün hitap edersen sevinirim demekki suç kadinlarda değilmiş tek
- +1 yıl
Kadınlarda ne gibi suç olacak ki sonuçta gün boyu bir şeyler paylaşıp samimiyet oluşuyor çekim olması normal
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi tüm canlılar gibi sevgi en ciddi ihtiyacımız sayın abla.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiye ihtiyaç ya valla , bir onemsenmeye bir ilgiye
10 Yorumlasana katılıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgi de bir ihtiyaçtır la. Kimse b*okunu çıkarmasın.
00 Yorumla
+1 yıldiğerleri bitti kalmadı ondan
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmek sarılmak ta ihtiyaç bence
00 Yorumla
+1 yılOnları karsiliyolardir zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Nerde o insanlar 😏😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılUlaşamadığını istiyor insan.
00 Yorumla demek ki gerisi var sadece bu yok
00 Yorumla
+1 yılsosyal bir canlıyız
00 Yorumla
+1 yılEvettt
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi