Nişanlımla tam olmasa da 3 4 kez cinsellik yaşadık. Hiç güzel değildi elini nereye koyacağını bilmiyordu nasıl öpeceğini nasıl dokunacağını bilmiyordu ve canımı çok yakıyordu. Ama ben bunları kendisine söylemedim. Aradan 5 ay kadar zaman geçti yine bişeyler oldu ve o adamdan eser yok. Herşeyi çok iyi biliyor. Başkalarıyla birlikte olmuş olabilir mi? Bunu düşünüyorum çünkü gerçekten tam bir hayvandı ne olmuş da değişmiş olabilir başka bi sebep var mı izleyerek öğrenilir mi veya okuyarak?
İzleyerek ve okuyarak öğrenmiş olabilir veya yanlış anlama ama bu işin piri bir kadınla birlikte olmuş bile olabilir
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkek için hangi ihtimal daha yüksek sizce? Ben bunu hiç dile getirmedim yani canımı yakıyosun zevk almıyorum gibi şeyler de söylemedim kendisi farketmiş midir bilemiyorum
Ruh halinden anlamıştır bence, siz erkekleri aslında sadece işini gören birisi olarak algılarsınız ama düşünceli bir erkekse yeni şeyler öğrenip uygulamak ister, mesela bunlarla ilgili kitap okur vb
Umarım öyle yapmıştır ve uygulamayı bende denemiştir :d öğrenirim bunu da ama erkek fikri almak istedim yine de. Umarım güvenim boşa çıkmaz. Teşekkür ederim
Moderatörler soru başlığını değiştirebiliyorlar. Zamanla öğrenir mi diye sormadım yani. Önceden hiç bir şey bilmiyordu ve birden bire herşeyi doğru yapar hale gelmiş. Bu değişiklik izleyerek olur mu ya da başkalarıyla birlikte olmuş olabilir mi diye sordum. Hangi ihtimal daha yüksek bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
İzleyerek öğrenilmez günahını almayalım ama tecrübe gibi duruyor
Belirsizlik ve şüphe çok iğrenç bişey ya
Niye her şeyi böyle fesat olarak yorumluyor sunuz belki araştırdı öğrendi olamaz mı
Soruyorum işte oluyor mu öyle diye hiç sorgulamayayım mı
Yoo sorgula elbette ama olumsuz düşünme dediğim gibi elbette olur açar p*rno izler bundan iyi ders yok bence
İzleyerek ve okuyarak öğrenmiş olabilir veya yanlış anlama ama bu işin piri bir kadınla birlikte olmuş bile olabilir
Erkek için hangi ihtimal daha yüksek sizce? Ben bunu hiç dile getirmedim yani canımı yakıyosun zevk almıyorum gibi şeyler de söylemedim kendisi farketmiş midir bilemiyorum
Ruh halinden anlamıştır bence, siz erkekleri aslında sadece işini gören birisi olarak algılarsınız ama düşünceli bir erkekse yeni şeyler öğrenip uygulamak ister, mesela bunlarla ilgili kitap okur vb
Sonrada uygulamaya kalkabilir
Umarım öyle yapmıştır ve uygulamayı bende denemiştir :d öğrenirim bunu da ama erkek fikri almak istedim yine de. Umarım güvenim boşa çıkmaz. Teşekkür ederim
Umarım 😂
Rodoslunun evine gidip mincareleri şakıtıp tecrübe etmiş öğrenmiştir🤣
Bunu hissedeceksin ya okulumu var bunun
Başlığı değiştirmişler benim sorduğum şeyle alakasız
Kim degistiryorki senin sorunu?
Moderatörler soru başlığını değiştirebiliyorlar. Zamanla öğrenir mi diye sormadım yani. Önceden hiç bir şey bilmiyordu ve birden bire herşeyi doğru yapar hale gelmiş. Bu değişiklik izleyerek olur mu ya da başkalarıyla birlikte olmuş olabilir mi diye sordum. Hangi ihtimal daha yüksek bilmiyorum
O zaman izleyrek olmazzz
Teşekkürler
ders almıştır uygulamalı😊
Zamanla tecrübe kazanırsınız bence
başkasıyla alıştırma yapmış olabilir
tecrübe kazanmış belliki
Keyfini çıkar takılma ya da ayrıl
Yaşamış knki eskortla falan belli
Çok p*rno izlemiş de olabilir kötü düşünme 👍🏻
Bunu düşünecek az alfa kadın var. Senden korkulur.
Teşekkürler 😃
burcunuz nedir
tokatlamayıda öğrenmişse, pratik yapmıştır lesin.
bu kadar birden değişmesi pek normal değil
Tecrübesiz hepsi bu belki biraz bencil
Yok film izlemiştir
Birileri öğretmiş.
Zamanla ogrenirsin