Kadınlarda zevk almadığı halde zevk alıyor gibi, orgazm olmadığı halde olmuş gibi taklit yapanlar vardır. Peki erkeklerin de zevk almadığı halde alıyor gibi, orgazm olmadığı halde olmuş gibi taklit yapanı var mıdır?

Kadınlarda zevk almadığı halde zevk alıyor gibi, orgazm olmadığı halde olmuş gibi taklit yapanlar vardır. Peki erkeklerin de zevk almadığı halde alıyor gibi, orgazm olmadığı halde olmuş gibi taklit yapanı var mıdır?

Sanmıyorum erkeklerin orgazm taklidi yapacağını 😄 onlar o anı dört gözle bekliyor zaten 😂 taklitle işleri olmaz anın tadını çıkarmaya zevk almaya bakarlar 😄
Erkeklerin bunu istese bile becerebileceğini sanmıyorum. Hem fizyolojileri buna müsait değil, hem seks genel olarak erkekler için çok önemli olduğu için bunu tercih etmeyeceklerdir.
Zaten zevk almadıkları zaman ereksiyon kaybolacağı için zevk alıyor gibi yapamazlar, hemde spermden anlaşılacağı için boşalma yaşamadan bunun taklidini yapamaz. Ayrıca seks iki taraf içinde çok önemli olsa da libido konusunda erkekler daha yüksektir. Düşük libidolu ve isteksiz erkek nadir görülürken bu oran kadınlarda fazladır. Zaten kadınların orgazm taklidi yapmasında buda büyük bir etkendir. İsteksiz olup, orgazm olamadığı halde erkeğe bunu yansıtmamak için tercih edebilir. Ama ataerkil bir toplum olmaya da bağlı olarak erkek bu konuda kadına bir açıklama yapma gereği bile duymayabilir. Bu konuda sorumlu tutulan kadın, sorumlu tutan erkektir. Toplumumuzda bunlar bu şekilde rol edinilmiştir. Kesin cevap dersek, yoktur efendim.
Tanıdok birinin cümle kuruluş tarzına çok benziyor bu.
Kimim sizce? Bakalım doğru tahmin mi
Ka…. il
O zaman gizlenmeme gerek kalmadı ☺️
Zevk alıyor - muş gibi yapabilir belki ama orgazm taklidi yapamaz.. Anca gözüm bağlı olsa yalandan peceteye boşaldım falan derse belki😂
Yoksa nasıl taklit yapacak, boşaldım aslında ama sen görmedin falan mı dicek😂
Bak ben bunu hiç düşünmemiştim. 🤣🤣🤣
Ben bunları da düşündüm 😂
Boşalmak ile orgazm aynı şey değil diyeceğim ama linç yemem umarım.
Teşekkürler 🖤
Hakikaten yapıyor musunuz? ve Mümkün mü ki?
Bildiğim veya duyduğum böyle bir şey yok. Ama ya varsa diye sordum işte.
Anladım 🙃
Cevap
8Cevap
Evet bence vardır
Düşünen olsa bile yapamazlar. Orgazm olmadığı halde olmuş gibi taklit yapamaz. Çünkü bu gözle çok rahat bir şekilde görünüyor. İmkansız bence
@yaban00 fiziksel olarak görünür çünkü
Var mıdır cidden ya
Yav bilmiyom soruyom işte örtmenim. :)
Ben hiç duymadım böyle bi şey, her türlü zevk alıyor erkek kısmı bence
@İzmirgeceleri35 Sorularımda yorum yapan kadınlara yürüyenlerden nefret ederim
1- niye yazdın?
2- fikrin varsa soruya görüş yaz
Bana taklit yapanlar ugramadığı için bilmiyorum 🤷♂️
Yapamaz cunku sperm cikisi var
Yalancı olabiliriz ama yalancı taklidi yapamayız
Sanmam, bizde olaylar daha somut gelişir. 💦💦
Uzun yıllardır evli erkeklerin çoğu öyledir bence