Eski sevgilimle ayrılalı baya oluyor ama 3 5 ayda bir buluşup birşeyler yaşıyoruz sohbet ediyoruz onu hem arzuluyorum hem seviyorum eskisi kadar olmasa da bayadir birşeyler yaşanmıyor çok özledim ama bi yandan eski sonuçta kullanıyor gibi hissediyorum 😬🤷🏻♀️ sizce yapılır mı erkekler ne düşünür eski sevgilisiyle yakınlaştığında
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın böyle bişey yapma. Benim aşırı aşık olup sevdiğim bi kız arkadaşım olmuştu. Ayrıldık. Aylar sonra özledim yazdı buluşup cinsellik yaşadık. Beni çok yıprattı zihinsel olarak, zaten unutmaya çalışırken bir de öyle olunca hepten depresyona girdim sakın yapma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsan arzuladığı biri ile birlikte olmak ister elbette birbirinizi ozleyip daha çok arzu ve istek olunca bir araya gelmeniz bence gayet mantıklı kimsenin lafına bakma kimse senin namus bekcin değil burada
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı bu. O senden zevk alıyorsa senden ondan zevk alıyorsun ki yapıyorsun. Eski sevgili değil, fu. ckbody olmuşsunuz işte. Bu şekilde mutluysanız kimseye de bi zararı yoksa keyfini çıkarmaya bak 🌼
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
+1 yılHayatımda daha basit, daha ucuz, daha varoşça bir şey duymadım.
02 Yorumla
Soran+1 yılHakaret etmeden düşünceni belirtebilirdin. Bu şekilde kırıcı oluyorsun çünkü onu hala bir tık seviyorum ve arzuluyorum ne yapayım yani?
- +1 yıl
Düşüncem bu 🤟🏼
onun amacı senı kullanmak senın amacın da onu kulkanmaksa takıl sımdı burada sana sacmalama cart vurt cıyenler olacak sen arzuluyorsan takıl yanı kıme ne he yok ben yapamam dıyosan ben varım burada asdfasdf
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Sonuçta sadece cinsellik odaklı ise yaşamalısın Anı yaşa sevdiğin hoşlandıgın insanla derim
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın. Eskiden nasıl sykiyorsa aynen devam.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkısacası açıktıkca karnını doyuruyor, sende öyle tabii..
00 Yorumla
+1 yılIki tarafta bundan memnun olsa neden olmasın u durumda İkiniz de birbirinizi kullanıyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. emin ol keyfi yerinde onun
02 Yorumla
Soran+1 yılAma düşüncelerini merak ediyorum hakkımda
- +1 yıl
hakkında kaşar diyor o kesin cunku bitmiş gitmiş sen gorusuyorsun seninle şu an kafasındaki sey FB
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek kıtlığımı var ya git yeni bul
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşamaksa amacın böyle devam et
00 YorumlaBaşka erkek mi kalmadi
00 Yorumla
+1 yıl2nizde birbirinizi kullaniyorsunuz igrenc
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKolu değil yani hemen unutulmuyor
00 YorumlaFB olmuşsunuz siz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasitliktir
00 Yorumla