Daha önce hiç cinsel ilişkisi olmamış, arada buluşup düzenli ilişkim olacak birini arıyorum. Çocuk da çok istiyor ısrar ediyor. Çok genç olmasından endişe ettim doğrusu. Sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi kide sana yaş aralığı olan biri iyi olurdu da çocuğun da hevesini kırma bence 19 yaşında istediğin çoğu şeyi öğretmek maksatlı yaptırabilirsin ama çocukta o tadı aldımı hep aramak isteyebilir denemekten zarar gelmez bir baktın iyi çıktı duygusal bağ kurmadan sadece ihtiyaç gidermek şeklinde yaşayabilirsin o arada farklı partnerlerde bulabilirsin inan ki bu yaşıma kadar bende yaşamadım inşallah bana da nasip olur bir gün
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılFB olmak her yiğidin harcı değildir. 19 yaşındaki bir bebe duygusal olarak bağlanıp hayatınızı zindan edebilir. tecrübesizlikten ötürü daha girmeden boşalır. sizin fb yaş aralığınızı 25-35 arası tutmanız gerekiyor. ve ilişkide profesyonel olan birisi olmalı.
01 Yorumla
20 yaşında biri olarak benim nesil çok tuhaf. Ne 19 yaşında insanlar var 17 yaşında gibi duruyor, ne 19 yaşında insanlar var 25 yaşında gibi duruyor.
Senin karşına hangisinden çıktı bilemem ama benim neslimi sana önermem.01 Yorumla- +1 yıl
Bravo sana anlam bide gizlemis kendini kimse utanmaz
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saçmalama çoluk çocukla ne işin var? Kafayı mı yedin başıba bela olacak 🤦♂️
17 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bela olabilir ki?
Soran+1 yılEh işte bu da çok doğru. Ama farklı olgun birine bu sefer ben bağlanabilirim ondan korkuyorum
Soran+1 yılBakalım ne olacak
Soran+1 yılİnşallah. Yorum için teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
152Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl15 yaş fark var çok mu evet az değil yani ama şöyle düşün sadece cinsel ilişkiye dayalı bir şey olabilir neden olmasın ki.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGörüşmeyin bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Amacın iyi bir cinsellikmi cinsellik sonu evlilikmi onu bilelim iyi bir cinsellik için yaşının daha büyük olması gerekir o yaşta genç çocuk çabucak boşalır seni tam mutlu edemez evlilik dersen onun için çok genç yaş onu o yola getirmen zor. Subyancilik ise ona bir sözüm olamaz. 35 yaş üstü bir çok bekar var onlarla diyalog kurman daha uygun olur evlilikte olur cinsellik içinde yaşının ve daha büyük evli bekar olabilir seni tam anlamıyla mutlu eder. Birde zevklere renkler kişiye göre değişir tercih senin sana bol keyifler dilerim
10 YorumlaAplacım ilk önce cidden reşit olup olmadığını anla.. sonra bu yaştaki gençler hava atmayı sever.. şöyle bir kadın buldum böyle sziktim böyle somurdum demeyi sever. o yüzden gizliliğini koru.. kamerada yüz gösterme.. buluşmak için kendi evini kullanma.. bundan sonrası çokda önemli değil aldığına ve oturduğuna bak. ilk önceleri erken boşalma olacaktır. sabretemn ve eğitmen gerekecek ama erken boşalsa da 5 dakika içinde dimdikkyarasın.. yani sonuç olarak gayet seni yaşındaki bir kadın için makul mantıklı..
10 Yorumla
+1 yılYaşla bağlayan biri değilim genel olarak cinselliği.. Ama sen 35 yaşındasın ve düzenli olarak ilişki yaşamak istiyorsun.. 19 yaşında ve sana çok ısrarcı yaklaşan kişi ise çocuk gibi davranıyor.. Kedi ve ciğer ilgisi gibi.. Olmaz.. Onunla hem sağlıklı hem zevkli bir birliktelik yaşayamazsın.. Bitse de gitsek gibi olur.. Asla zevk almazsın.
41 Yorumla- +1 yıl
Kaldı ki o sana güven de veremez. Çünkü ilk seksini övünerek anlatıcak arkadaş ortamında.. Kesinlikle sana uygun değil. Hem hakkından gelemez, hem de ağzını tutamaz.. Gururlanır ve bu da ergenliğini tetikleyeceği için her gün sana zevk vermeyecek olan o seksinizden birilerine mükemmel bir seks yaşadığını anlatır..
Tahammül edemezsin
+1 yıl35 yaşında istekli bır kadınsın çevrende kendi yaşıtinda bır erkek bulamadım kendinden yaşça küçük çocuğun yaşında bir gencin altına yatacaksin üstelik bu gençin hiç seks hayatı olmamış doğru mu anladım...
Kadınlar erkekler istekli olabilir ellerinde olan bir şey Yok zaten ama neden onun bunun canını yakıyorsunuz sırf Cinsellik için onu anlamıyorum
Ya evlenin ya da evlenin Yeter ya kimisi eniştesiyle kimisi üvey abisi kimisi elin evli adamını kadınını nasıl tavlarjm derdjnde kimiside 35 yaşında olgun bir kadın sırf cinsellik uğruna 19 yaşındaki biriyle sevişecek yuh yani
Bu kadar mı düştünüz ya eskiden 35 yaş ve daha büyük olan kadınlar erkekler olgundu bı abiydi ablaydi teyzeydi dayıydi şimdi bu kişilerin yaptıklarına bak ben 24 yaşındayım ve sizden sizin gibilerinden utanıyorum yazık20 Yorumla
+1 yılSenin tatmin olacağın bir ilişki olacağını düşünmüyorum, ısrar etme felan da varsa belli ki daha ergen.
70 YorumlaHamile kalmayasın. Bak bu işler tehlikelidir. Sana bilerek kötülük etmez ama hastalık kapabilir, hamile kalabilirsin. Bazen de kendini kanıtlamak isteyenlerin ağzı yayık olur. Partnerimin biri benden sonra 23 yaşında biriyle oldu. Elemanın bütün çevresi öğrendi. Kadına dadandılar. Bütün sosyal medyasını kapamak zorunda kaldı.
10 Yorumla
+1 yılTecrübesiz erkek, hiç haz etmem. Uğraştığına bile değmez.
102 Yorumla- +1 yıl
İş öğretir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaştan ziyade bu kadar ısrarı seni gerebilir. hiç seks yapmadığı için pek de hayal ettiğin gibi olmaya bilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAslında küçük olması daha avantajlı olabilir önemli olan serseri ya da yapışkan olmaması yani yaştan ziyade buna dikkat edilebilir bir de o yaş grubu gizliliğe çok dikkat edemez aşırı duygusal yaklaşıp evlenmek falan da isteyebilir. Kolaylıklar dilerim 🙂
52 Yorumla- +1 yıl
Bende yaşımdan daha büyük, olgun kişileri (40-50 yaş arası) daha kendime göre bulan, konuşmaktan daha çok keyif alan, çekici bulan biriyim ama karşıma böyle sizin gibi olgun düşünebilen insanlar çıkmıyor. Gizli olmamanızı dilerdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrübesiz ve acemi oluşunu göz önünde bulundurmalısın öncelikle kafa yapınızız zaten uymasını bekleme ve duygusal bağlılık katabilir ortaya onuda göz önünde bulundurmak gerek f*uckbody olayının ne olduğunu tam bilmiyor olabilir bence tecrübe yaş ve performans çok önemli
14 Yorumla- +1 yıl
@Geminism Gariban işte ne yapsın 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen onunla tatmin olamazsın. Ona anca işi öğretirsin. E bi de aşık olmasıyla filan uğraşırsın. 30 üzeri erkekleri bence ilgi alanına koy
15 Yorumla- +1 yıl
Bağlanmazsın dimi bu sefer de
Soran+1 yılİşte onun garantisi yok.
- +1 yıl
İlk aklıma bu geldi yazdıktan sonra. Bağlılık olmasın diye toy birini yetiştirmeye razıyım mı dersin
Soran+1 yılSevdiğim bağlandığım insanlar yüzünden acı çektim çok bu yüzden odak sadece ihtiyaç gidermek bundan sonra
- +1 yıl
En temizi bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, burdaki herkesten bir ses çıkmış ama sen bir kadınsın ve ihtiyaçların var. Düzenli seks yapmazsan nasıl tatmin olacaksın? Mastürbasyon yapıyor musun düzenli? vibratör vs?
113 Yorumla
Soran+1 yılTatmin etmiyor onlar
Cevap sahibi+1 yılOnu diyorum bende. Gayet normal. Kalın da lazım bence ayrıca. Şu an düzenli seks yapıyor musun birisiyle?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılYaşı çok küçük, aşırı heyecanlanabilir diye düşünüyorum. Tatmin etme noktasında güzelce yalaması, göğüslerinle ilgilenmesi, sert olması gereken yerde sert olması gerekir. Bunu yapabilecek birisi mi?
Soran+1 yılBilmiyorum daha bi yakınlık yaşamadım
Cevap sahibi+1 yılŞu anki durum ne peki hala ısrar ediyor sana galiba. Senin ne kadar tecrüben oldu penisine de bakmadın muhtemelen onun daha değil mi?
Soran+1 yılHayırdır ya bu kadar ilgilendin
Cevap sahibi+1 yılAradan 9 gün geçmiş zaten muhtemelen kararını vermişsindir. İlgilendim çünkü benim de böyle bir tecrübem oldu
Cevap sahibi+1 yılNe oldu sonucu?
Soran+1 yılHiç bir şey olmadı
Cevap sahibi+1 yılNeden yapmadın?
Soran+1 yılİçime sinmedi
Cevap sahibi+1 yılE kendini nasıl tatmin ediceksin? Oyuncak mı kullanıcaksın?
+1 yılŞimdi normalde sana atlamam lazım. Yaş uygun. Fakat bende ilişki aramıyorum.
18 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀😀
Soran+1 yılHayal kırıklığına uğradım bak
- +1 yıl
Neresi komik?
Soran+1 yılBen sana ilişki teklifinde bulunmuşum gibi yorum yapmışsın. İşte bu komik!
- +1 yıl
Hmmm. Öyle olsa bike şeklinde bir yorumdu. Tercih senin.
- +1 yıl
Yanlış anlama, o yaşta acemiler senden çok önce boşalır.
Soran+1 yılTecrübelisi de öyleydi
- +1 yıl
Neyse yorum yazmayım.
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bu işi yapcaksan tecrübeli birini bul çocuğa seks öğretmekle zamanın geçer girmesi ile boşlaması bir olur. ayrıca kariyer sahibi aklı başında biri ile takılman en mantıklısı 19 yaşındaki bebe sana ne yer temin edebilir ne imkan sağlayabilir. uğraşır durursun çocuk avutmak istiyosan sen bilirsin tabi.
10 Yorumla
+1 yılÇocuk daha çok genç ve amatör. Cinsel anlamda iyi olsa da bağlanabilir, sana karşı hata yapabilir. Bir çok sorunla karşılaşabilirsin. Daha oturaklı daha olgun birini bulmanı tavsiye ederim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılYaşa fazla takılmanı istemem. Kafanın ve ten uyumunun olduğu birisiyle cinselliğiini renklendire bilirsin fakat ne istediğini ve neyle karşılaşacağını bilmen lazım...
10 Yorumla
+1 yıl19 yaşında bi çocukla ne işin olabilir ya 😂 bir süre sonra sana sıkıcı gelmeye başlayacak. Sana bağlanacak. Çocuk çocuk hareketler sergileyecek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi dul 4 kadının kocasıydım Türkiye’de yaşadığım dönemde her gün birinin kocası oluyordum yemeğim alkolüm eksik olmazdı
14 Yorumla
Soran+1 yılOna biz koca demeyiz canım
Cevap sahibi+1 yılOlgun seç güzelim toy erkek başını ağrıtır
Soran+1 yılİşte ben de onu merak ettim ne gibi başarısı yapabilir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl19 yaşında birisi seni hiç bir yönden tatmin edemez ne cinsellik, ne duygusal, ne maddiyat öyle boşa vakit geçer gibi takılırsınız. Bir çok şeyi anlamaz, dertleşemezsin, güvenemezsin troll ilişkiden farkı olmaz oyuncak olursun :a
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAman sakın sakın başına bela mı alacaksınız hem seks yapmayı da bilmiyor diyosun bu saatten sonra zevk mi alacaksın yoksa iş mi öğreteceksin yawru salla uzak dur başın ağrımasın kendi yaşına uygun 30. 38 arası bul birisini keyfine bak 🙂🙂
10 Yorumla
+1 yılBoş agizli olur sakiz olursun uzakdur bence oral yaptirmak istesen ilk oldugu icin tiksine bilir uzak dur boş ver
10 Yorumla
+1 yıl19 yaşında bi çocukla bu niyetle konuşmuş olman bile felaket. Allahım çoluğumuzu çocuğumuzu böyle insanlardan korusun.
Uzak duracaksın ne yapacaksın başka.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDenemen gerekir biz veya buradakiler nasıl bilecek, senin aklın yatıyormu,
Git görüş belki çok çok iyidir hiç belli olmaz.
Mutlu edebilir.11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCesaretli ol, ben cesaretli oldum ve sonuca ulaştım.
+1 yılYalvarıyorsa bırak sorun olur
Dedikodu yapmayan seküler birisini bul10 Yorumla
+1 yılSecim seninde ne bekledigine ve ne istedjgine bağli... biraz sanki ufak gibi geldi...
10 Yorumla
+1 yılÇoluk çocukla uğraşma düzgün kaliteli. guclu olgun erkek bul
11 Yorumla- +1 yıl
Çocuk heyecan yaapr içine bosalir sana kapılır aşık olur bela olur
+1 yılNeden sevgili bulmuyorsun 35 genç bir yaş
65 Yorumla
Soran+1 yılHep evli adamlar çıkıyor karşıma yoruldum ve psikolojim bozuldu artık. Biri aha boşanma aşamasındayım diye başımı ağrıttı aylarca. Evli adam istemiyorum, bekar da dul ve çocuklu kadını tercih etmez.
- +1 yıl
19 yaşında bebeler de sorun
- +1 yıl
Oha soruyu 39 kişi beğenmiş
Höh
canın ne istiyorsa onu yap kalıplara cok takılmayın
10 Yorumla
+1 yılCinsellik deyince kimse saldırmamış ulen yaşça küçük birini seviyorum deseydin saldırırlardı kesin.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılGenç seviyorsan beraber ol. Çocuk için mükemmel bir teklif olur zaten. İlk başlarda erken boşalma ve deneyimle ilgili sorunlar olabilir. O yaştaki birinin ilk gece 5-6 atması lazım :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yahu çoluk çocukla uğraşmayın nerde yaşıyorsun bilmem de başka kimse mi yoktu yani.. sonra her gece neden yazmadın sabah neden aramadın aşk meşk davasina girer o yastakiler uğraşma
00 YorumlaNerede yaşıyorsun küçük ir yerse sıkıntı olabilir İstanbul falansa daha rahat çünkü bir gördüğünü bir daha görmüyorsun. Bir de reelde seni taniyor mu kimliğini biliyor mu o önemli bence
00 YorumlaBekarda dul cocuklu kabul etmez derken 19 yaş cocugun yasinda biri zihniyetsizmisin be kadin
31 Yorumla- +1 yıl
Aynn anasi yasinda utanmiyoda bide cikmis millete soruyo burdan ilgilenirler onunla
+1 yılAmacin cinsellik olduğu belli..35 yasinda bir hanfendi 19 yaşındaki bir cocuktan ask beklemesin... colugun cocugun oyuncağı olma derim.. cunku butun arkadaslarina anlaticak... eegenlik macerasıni...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de kendimden büyük biriyle görüştüm evllik olmayacaktı biliyorduk ama ikimizinde ihtiyaçları giderildi mutlu bitirdik sonunda
10 Yorumla
+1 yılO yaşta bir çocuk senin gibi mantıklı düşünemez hem senin hem de kendisi için psikolojik bir soruna sebep olur zamanla. Bir konuda arzunuz var ise daha uygun yaşlarda size uygun birilerini kolaylıkla bulabilirsiniz
00 YorumlaBence düzenli seks için olacak ilişkilerde bayan içinde bay içinde en ideal yaş 30-35 aralığı hem tecrübe hem. karakter hemde seks olarak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. bunca yaşa kadar evlenmeden durduğuna göre bence sevap islersin ver gitsin senin sayende milli olsun garip ergen 😂🤣😁🤣
00 YorumlaIlişki sonrasında diyeceğin tek kelime şu olur ilişki bittikten sonra hadi başlayalım dersin O derece yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılZinaya düşmeyin bence. Ayrıca o yaştaki kişiye güvenip de o kişiyle yatağa girmek sıkıntı olacaktır. Sizi psikolojik açıdan zorlayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılgit ki seni rezil etsin
80 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılacemiye öğretmenlikmi yapıcan. tecrübeli bul, nerede nezaman tokatlayacağını bilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKzm tecrübeli birini bul keyfini yaşa ne işin var ya başına bela etcen sonra 😈☺️
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl?
+1 yılmacera arama, yaşı dediğinden az resit bile olmayabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılSen nerede yaşıyorsun? 19 yaşında olduğunu bilmiyor muydun?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılne güzel işte tecrübe kazandırırsınız büyük sevap bence hem sizde gençleşirsiniz
00 Yorumla Yaşına uygun birini bul ergen aklıyla kendini düşünen biriyle yaptığın şeyden keyif alamazsın.
00 Yorumla
+1 yılfazla ufak değil mi? yani senin tecruben var diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHaha ilginç olur dene bizede anlat merak ettim değişik bir duygu olur kacirma bnce
00 Yorumla
+1 yılYaşı mı 19 yaşla başka şeyi karıştırmayasın 😬
02 Yorumla- +1 yıl
Arsız
- +1 yıl
@İstanbull_hanım 😶🌫️
+1 yılÇok heyecanlanır bence ileriye gitmez o kadar. Sadece ön sevişme filan yaparsınız.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılEle verme yırtar gence ver kurtar hem sen hem o mutlu olsun
00 Yorumla çoluk çocukla uğraşma. yaşına uygun tecrübeli birini bul. daha mutlu olursun.
00 YorumlaKafayı mı yedin? Çoluk çocukla ne işin var ben varım burada yaz bana takılırız arada
00 YorumlaSenin için güzel bir deneyim olabilir. bazen denemek gerek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşı küçük seni çok yorar zevk alamazsın biraz daha tecrübeli biri olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO yaşta enerji çok olur biraz da tecrübesi varsa gece gündüz yapabilir tam doyuma ulastirir çok kısa aralıklarla beş altı postaya çıkar tabi sen dayanabilir misin bilmiyorum
00 Yorumlaİki tarafta memnun kalacaksa neden olmasın.
00 Yorumla- Devamını Gör (119)
Devamını Gör(164)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 35 yaşındayım, seks için biriyle konuştum internetten, görüşelim diyor ama yaşı 19. Ne yapsam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler