Yeni evliyiz ama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum
Bana eşindir neyden utanıyorsun demeyin
ya da ona sor da demeyin nasıl anlayacağım bunu ondan
Bana eşindir neyden utanıyorsun demeyin
ya da ona sor da demeyin nasıl anlayacağım bunu ondan
Aslında bu içgüdüsel bir şey burada sana da iş düşüyor güzel al benisi olan görünce ağzının suyu akacak şekilde hazırlansan istemsizce gömülebilir o bölgene birde evlilikte utanma çekinme olmamalı eşin bu vazifesi bu seni tatmin ve mutlu etmek zorunda dır. Erkek yapısıyla da alakalı bir durum benim içgüdüsel olarak var yalama isteği oluyor ama başlangıcı sen yapıp sonra kafasını eğerek beden hareketlerin ile istediğini belli edebilirsin
Cevap
31Cevap
arkadaşım evlilikte bu konuda çekinme utanmao lmaz.
evlilik cinsellik için kurulan bir kurumdur
açıkça isteyeceksin
yalamanı istiyorum acaba nasıl yalarısn merak ediyorum... gibi bir sohbet ile vurgula
şunu unutmayın
fidan sulanmadan diklmez.
a m yalanmadan s i k i l mez
Evliyim. Böyle şeyler yeni evliysen söylenmez ama hareketlere dökülür ilişki anında. Önsevişmede en fazla göbeğine kadar mı iniyor?
muhakak göğüsleri yalıyordur. başını o sırada tut ve göbeğine doğru indir ya da sen üstteyken yüzüne otur..
Çoğu evli kadın yalatmiyormus, sen masallah...🤣😉
Niye yalatmasın 😂
Bak bence bunun anahtarı şu.. Eşini yatağa at, üzerine çık yandan oral yapmaya başla sen ona.. hafif hafif gövdeni eşinin vücuduna yaklastir , o önce senin kalcandan falan sevecek, sonra ellerini dokunduracak , sonra dayanamayıp senin poponu yüzüne doğru çekecek. Sonra sen bana teşekkür edeceksin..
Söyle ben seninkisini sen benimkisini😂😂
En mantıklısı bu oldu 😂 sağol
Berbaer porrno seyredin, kadini yalama pozisyonunda, sende bana yap de, ne var bunda
Pozisyon deniyormuş gibi yapın 69 pozisyonuna sok adamı tebriks istediğin oldu
Öncelikle eşin on sevişmeye ne kdar onem gösteriyor
69 pozisyonunda oral yapıp onun tepkisini görmeye ne dersin bebeğem 😏
Öncelikle kaç yaşındasiniz.. yeni oldugunuzdan Vücudunuzu tanıdıkça alisacaksiniz zamnla.. sen yaliyorsan esininkini onun seni yalamasi daha kolay olur
Yalıyorum onunkini
Evlisiniz genç yaşta olduğundan çekiniyorsun... yalıyorsan nasıl zevk aldığıni sor.. bende öyle mutlu olmak istiyorum de ya da genel cinsel birlikte izi muhakkak konuş.. onu mutlu ediyormussun oda seni edecektir
Taş, kağıt, makas oynayın, kazanan ilk başlasın😅
Yüzüne otur bı gün
Sevişirken söyle o an her istedigini yapar
Yardımcı olabilirim istersen
İstiyor olsa yalar zaten söylemene gerek duymaz
Memişler e de mi el atmiyor? 😋
bana gelmiyor ki şöyle
Suratına otur hiçbir şey demeden
Dondurma severmisin felan diye sor belki anlar
Some görücü usulü problemleri sjjdjd
Sen yala ona da dön
Çikolata dök