Seks objesi olarak mı görür erkekler sevdiğini. Başka olmaz mı sevdiğine. ya da seksi ikinci plana atmaz mı en azından daha kibar olmaz mı ya da
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Ben şahsen söylim çünkü kişiye göre değişir
Ben hayat arkadaşı ve sorunları beraber çözeceğimiz kişi olarak görüyorum çünkü bir kadını sevmek onu s*KS objesi olarak görmek değildir. Ve her erkek doğru şekilde sevmez10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer bir şeyi tadında bırakın ya sevgi varsa her şey var her şey yeri zamanı durumuna göre yaşanır insanız biz insanları hayvanlardan ayıran özellikler var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
+1 yılBen öyle düşünmüyorum. Ama insan sevdiği kişiyle seks yapmakta ister sanırım. Ancak tek amaç seks değildir olmamalı.
14 Yorumla- +1 yıl
Aşk her an yanında istemektir. Onsuz duramamaktır. Ben mesela kedimi o kadar seviyorum ki evden çıkarken şimdi özleyecem bunu diyerek çıkıyorum.
- +1 yıl
ESTAĞFURULLAH efenim olmaya çalışıyoruz diyelim
Saçma oyle sey olur mu obje nedir ya seni seven bir erkek iyi biriyse cogu arkadasindan cok daha deger verir sana
11 YorumlaBen Düşünmem Sadece Sevdiğim Kızla Bir Ömür Boyu Mutlu Düşünüyorum Ama Sevdiğim Kız Yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılObje olarak goruyorsa sevmiyordur zaten. Ama insanin sevdigi kisiyle cinsellik dusunmemesi anormal bir durum
10 Yorumla
+1 yılBunun tam tersi olur aslinda seviyorsa
21 Yorumlaseks 2 plan olmaz ama sevginin yeri ayrı onun yeri ayrı karıştırılmamalı 2 si birbirine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sevdiğini sever s2ktiğini sever
10 Yorumla Sevdiği kadına her şey düşünür
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğe göre değişiyor o
11 Yorumla- +1 yıl
Ama çoğunluk öyle
+1 yılEvettt
04 Yorumla- +1 yıl
Ben hep seks düşünürüm
- +1 yıl
Yok kız Seksi çok duskunum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka ne düşüneceğim?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden seks diyince aklına kabalık geliyor duygusuz çiftleşme geliyor?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne